Pozdrav cure,
ja sam sad u 35+4 tjednu, danas obavila prvi pregled u bolnici. Piše na nalazu da je cerviks skracen 3/4 čl i omekšan, a CC zatvoren. Ako mi netko zna objasnit jer sam u bolnici sva bila zbrckana pa nisam pitala dr. 😐
To ti znači da si za 3/4 prsta otvorena ali ne skroz do bebice, prst (članak (čl))im je mjera 1.5 cm, kod mene je za prst do ovoja i glavice, znači propuh 😂, to je sve normalno 😀
Hvala puno!! 😀 Evo sad drugi problemak, bila na wc-u i primijetim malo sukrvice na papiru.. Sad niisam sigurna jel to moze bit od pregleda il da trcim na hitnu? Malo me uplasilo..

mali update : 35 tjedan ostalo je jos malo, a ipak mnogo✌️😛🤭 jedva cekam ponedeljak, imam tad prvi ctg i prvo mjerenje bebaca, cerviksa itd.😁 Vezano za kolostrum, meni se to prvi put sa cetiri ipo mjeseca trudnoca desilo da je izislo, i veliki krugovi na majici bili, od tada nikad vise 🤨 no ne brinem se, bit ce mlijeka 😊
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sta je ovo sa slikama, meni ih ne ucitava, kao da je nisam postavila, stoji kao mali dokument 📄 u sivoj boji 🤨
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Pozdrav cure,
ja sam sad u 35+4 tjednu, danas obavila prvi pregled u bolnici. Piše na nalazu da je cerviks skracen 3/4 čl i omekšan, a CC zatvoren. Ako mi netko zna objasnit jer sam u bolnici sva bila zbrckana pa nisam pitala dr. 😐
To ti znači da si za 3/4 prsta otvorena ali ne skroz do bebice, prst (članak (čl))im je mjera 1.5 cm, kod mene je za prst do ovoja i glavice, znači propuh 😂, to je sve normalno 😀
Hvala puno!! 😀 Evo sad drugi problemak, bila na wc-u i primijetim malo sukrvice na papiru.. Sad niisam sigurna jel to moze bit od pregleda il da trcim na hitnu? Malo me uplasilo..
Mene su svaki put prilikom vaginalnog pregleda upozorili da moze biti malo sukrvice kao posljedica pregleda, poprati svakako situaciju.

Pozdrav cure,
Mene su svaki put prilikom vaginalnog pregleda upozorili da moze biti malo sukrvice kao posljedica pregleda, poprati svakako situaciju.
Hvala. Bas sad zvala babicu jednu, ona isto kaze da je od pregleda vjerojatno. Malo me smirilo 😊
Btw ja danas imala uzv, malisha procijenjen na 2882gr, veli dr.sukladno tjednima sve ok.
Sto se tice curkanja iz cica, meni pocelo u 20tom tjednu jos i od tad ak ne stavljam blazinice sav grudnjak bude flekast i mokar a nocu pidjama isto, tako da od tada i po noci nosim skroz lagani topic da ne stisce da mogu stavit u njih jastucice da ne budem sva mokra i sljepljena do jutra

Pozdrav cure,
Hvala. Bas sad zvala babicu jednu, ona isto kaze da je od pregleda vjerojatno. Malo me smirilo 😊
Vjerojatno od pregleda, i meni je znalo biti 2 dana, ali svakako prati, kad je grublji pregled onda se zna pojaviti

Pošto ne mogu spavati, čitam na faceu stranicu mamine tajne, anonimne i javne, jedna cura pita kada su druge mame oprale kosu nakon poroda. Nije mi bilo jasno zašto to pita dok nisam u komentarima pročitala da babske priče kažu da 40 dana nakon poroda ne smiješ oprati kosu. 🤦♀️🤣 Bože.. i stvarno se netko toga pridržava? 🤷♀️ kao i ono da ne smiješ 40 dana izići van iz kuće s bebom. Svašta

Pošto ne mogu spavati, čitam na faceu stranicu mamine tajne, anonimne i javne, jedna cura pita kada su druge mame oprale kosu nakon poroda. Nije mi bilo jasno zašto to pita dok nisam u komentarima pročitala da babske priče kažu da 40 dana nakon poroda ne smiješ oprati kosu. 🤦♀️🤣 Bože.. i stvarno se netko toga pridržava? 🤷♀️ kao i ono da ne smiješ 40 dana izići van iz kuće s bebom. Svašta
😂😂😂 na toj stranici ima punooo bisera, meni je sestra znala poslati jer ja nemam fejs. Bila je jedna koja ne susi bebinu robicu kad je vjerat da ne ude vrag u nju i jedna koja ne da nikome da vidi dijete dok ga ne krsti (isto radi vraga nesto), ja sam se nasmijala bas.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji