Ja se zadnjih dana osjećam poletno, unatoč ovoj kugli ispred mene. Noći su mi noćna mora zbog nespavanja, ali se dobro osjećam tokom dana. Osim hormona ljubavi prema mužu koji ste i vi spominjali haha, a muž ko da je odlučio u pope ić, neće ni da priča o tome.
Najviše me živcira što mi se muškarci u mojoj okolini obraćaju u vezi poroda i svatko od njih ima svoju tezu o tome, o boli i kako mi žene to prenapuhujemo.
Ja još nisam rodila, pa se ne usudim ikom išta govoriti ali zato oni, primadone bez maternice, blebeću o tome ko da su master ninje poroda.
Vidjet ćemo tko je ninja.

Cure jesam li ja nešto pobrkala ili je neko ovdje frizer? Mislila sam otići na pramenove prije poroda pa me zanimalo šta mislite jel to ok?
Usput, bili smo jutros na CTG-u, još dva imamo jedan u petak i jedan u utorak, i onda ako sve bude kako treba 05.09. idemo na carski i dolazi nam naša princezana kraju su mi ipak savjetovali da radimo pod općom anestezijom zbog mog tlaka i pulsa, jer ako krenemo sa spinalnom i tlak skoči svakako bi me morali uspavati.
Tako da planiram u ponedeljak otići na depilaciju i frizuru, da budem spremnavaljda je i depilacija ok? Bar onaj dio kuda ide rez, strah me da taj dio brijem sama kako bi to reagovalo kad na svjež rez krenu rasti dlačice nakon 2-3 dana. Danas spremila haljinu koju će mi donijeti za izlazak iz bolnice, kaže mi muž ti se spremaš kao da ćeš na svadbu a ne na porod
Ja sam frizer, idi na frizuru, pramenove šta god, uživaj još ovih par dana 😀, nema straha 😀, ja sam danas isto bila planirala malo do salona ali nemam snage ni volje, glava me luđački boljela cijeli dan, sad se malo smirila

Hvala Isssa i baš se radujem... nakon skoro dva mjeseca mirovanja, i izlazaka iz kuće samo da bi se išlo kod doktora i na razne pretrage jedva čekam

Jutro ženske!
Nije me bilo tjedan dana. Završavali radove u stanu, pa se morala selit na par dana..svašta nešto, natezanja s majstorima, pa to je za poludit više. Koliko sam uspjela vidjet više manje ste sve dobro i još uvijek u komadu!Osim svekyice kojoj čestitam na bebici i hrabrosti na teškom porodu, nadam se da je ono najgore iza vas!
Meni je evo iskreno već dosta trudnoće i jedva čekam porod! Sama sebi sam već toliko teška, troma, spora…nespavanje me ubija, grči se desna ruka, boli, pa nemirne noge, pa s boka na bok ko da betonski blok okrecem..ufff ,neda mi se višeeeeei da, mlijeko mi je počelo curit ko blesavo nakon svakog tuširanja… kaj da radim s tim? ocu imat problema/navalu mlijeka kasnije radi toga?!
U četvrtak imam zadnji pregled kod svog privatnika pa onda u bolnicu….iako ssam već trebala ić u bolnicu, al nije mi se daloBaš me zanima sto ce mi rec na pregledu..jel ima kakvih naznaka da se nešto počelo događat.
Isssa pa ti si još u komadu? nakon toliko strašenja da je porod počeo jos tamo početkom 7 mjnista, znaci ti prenosiš preko termina izgleda
Kaj ti kolostrum curi ili baš mlijeko? Topla voda potiče otpuštanje mlijeka, mislim da nebi trebala imati kasnije problema, a u trudnoći to hoće biti normalna pojava, meni ne curi ali na blagi pritisak teče u potocima.
Kolostrum curi. Bas sam se iznenadala... legla nakon tusiranja gledat neki film u krevet i nakon cca pol sata osjetim nekaj morko na majci...nisam pridavala puno paznje jer od kad imam ovu bačvu ispred sebe uredno se sprljam s necim (ko mala gicaaa, haha)... kad ono postaje jos mokrije...pogledam majcu, a ono dvije velike fleke! Iduci dan opet nakon tusiranja, pa sam si stavila one jastucice za bradavice haha
Vidim da nam je svima polako dosta i da bi najradije da nam bebice dodu sto prije ja lagano križam iksice na kalendaruuu
Sanjaa slobodno si obavi sve sto zelis sad od tretmana! ja sam danas bila na depilaciji, manikuri, pedikuri...jos moram ponovit pramenove..to cu iduci tjedan. Ne znam kako vi, al ja imam hrpetinu kose na glavi, da jedva teskom mukom uspijem to raščešljat ..ufff, jedva cekam da krene otpadat jer mi je vec 5x doslo da uzmem mašinicu i obrijem se na čelavo

Oo vidim da nisam jedina koja jedva ceka rodit a opet nebi jos hahhaha 😂😂
Vec par noci sanjam da rađam😳😳 (ono sta spavam) a ostali dio noci gledam strop i mislim si da je za ofarbat hahahha 😂😂😂
Zacudo ja bi po danu spavala po noci ne mogu a griznja savjesti je tu ja spavam a drugi sve neki moving a ja nemogu nis (nemam ni volje) moram peglat a nemogu prsti ko čevapi a noge hmm nisu vise nogee to su balvani, okretanje s boka na bok je kvantna fizika hahahha😂😂 jedva cekam svog bebija
Muž ošo u pope hahahha i moje je 😭😭😭 a ljubavi i strasti na izvozzz 😨😨
Ssanja ti jos maloo pa se mazis sa svojom princezicom 👏👏👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav cure,
ja sam sad u 35+4 tjednu, danas obavila prvi pregled u bolnici. Piše na nalazu da je cerviks skracen 3/4 čl i omekšan, a CC zatvoren. Ako mi netko zna objasnit jer sam u bolnici sva bila zbrckana pa nisam pitala dr. 😐
Pozdrav cure,
ja sam sad u 35+4 tjednu, danas obavila prvi pregled u bolnici. Piše na nalazu da je cerviks skracen 3/4 čl i omekšan, a CC zatvoren. Ako mi netko zna objasnit jer sam u bolnici sva bila zbrckana pa nisam pitala dr. 😐
To ti znači da si za 3/4 prsta otvorena ali ne skroz do bebice, prst (članak (čl))im je mjera 1.5 cm, kod mene je za prst do ovoja i glavice, znači propuh 😂, to je sve normalno 😀

Ja ti to nemam pojma kikica. Možda ti se poceo skracivati cerviks ali si još uvijek zatvorena?
Od kolostruma nemam ni k...
Kod mene je to jos uvijek u kapljicama tu i tamo, vise-manje prozirno ili zuckasto, jednom je samo bila bijela kapljica.
Jao cure, krepala sam od smijeha. Dala muzu popis nekih stvari i isao u muller to kupit. I sad izmedju ostalog bocica, duda i pampersice. Ovu sam poruku dobila

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji