Bok zene...
Evo mene nakon nekog vremena... heh... sve neato uzurbano kod nas u zadnje vrijeme... prvo smo na godisnjem bili, pa doma neki radovi i svasta nesto... sad se spremamo za skolu i vrtic, i majke mi jedva cekam da krenu jer su me dozlaboga smorili u zadnje vrijeme... dosta im je odmora i nista im ne pase... vrijeme je da se vratimo u rutinu s obvezama 😁
Ja sam dobro... pregled me ceka u ponedjeljak... bebica je aktivna jako, nema mira kao ni nraco i seka... ceka me jos jedno hiperaktivno dijete... heheh
Cestotam svim novim mamicama i zelim brz oporavak i njima i bebicama... ti palcici su pravi mali borci, imam jednog u obitelji pa znam iz iskustva 😉
Prilazem slicku za puni tjedan, nisam vec dugo... daklem, 28tt... 😊
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Cao klokseee.
Kod mene sve 5 i standardno. Malo primjecujem da se bebach manje mrda no ima tjedan dva, vjerojatno mu je malo thesnije.
Super da se sve drzimo za 5icu cistu!
Evo jedan inspirirajuci clanak prigodan u prilogu.
https://www.artfido.com/the-winners-of-the-2018-birth-photography-contest-show-how-amazing-mothers-are/2/
Jutro ženske!
Nije me bilo tjedan dana. Završavali radove u stanu, pa se morala selit na par dana..svašta nešto, natezanja s majstorima, pa to je za poludit više. Koliko sam uspjela vidjet više manje ste sve dobro i još uvijek u komadu!Osim svekyice kojoj čestitam na bebici i hrabrosti na teškom porodu, nadam se da je ono najgore iza vas!
Meni je evo iskreno već dosta trudnoće i jedva čekam porod! Sama sebi sam već toliko teška, troma, spora…nespavanje me ubija, grči se desna ruka, boli, pa nemirne noge, pa s boka na bok ko da betonski blok okrecem..ufff ,neda mi se višeeeeei da, mlijeko mi je počelo curit ko blesavo nakon svakog tuširanja… kaj da radim s tim? ocu imat problema/navalu mlijeka kasnije radi toga?!
U četvrtak imam zadnji pregled kod svog privatnika pa onda u bolnicu….iako ssam već trebala ić u bolnicu, al nije mi se daloBaš me zanima sto ce mi rec na pregledu..jel ima kakvih naznaka da se nešto počelo događat.
Isssa pa ti si još u komadu? nakon toliko strašenja da je porod počeo jos tamo početkom 7 mjnista, znaci ti prenosiš preko termina izgleda
Kaj ti kolostrum curi ili baš mlijeko? Topla voda potiče otpuštanje mlijeka, mislim da nebi trebala imati kasnije problema, a u trudnoći to hoće biti normalna pojava, meni ne curi ali na blagi pritisak teče u potocima.
Jelena, super su mi ove fotke 👍
Ja prijavljujem prve strije 😱 Baš sam se nekako nadala da će me zaobići... Stvarno se redovito mažem i pijem litre i litre vode, ali očito tu nema spasa. 😥
Cure, jel kojoj poznata bol na području jajnika (meni desnog!) kada hoda? Svaki korak osjetim u tom području, kao da ima neki uteg dolje. To traje tako već par dana
Pozdrav cure! Rijetko se javim..čestitke na novim bebicama..i sve od reda ste prekrasne trudnice.
Nadam se da ćete sve izdržati do sigurnog 37. tjedna.
Nek bebe slušaju jer im je bolje u maminim trbusima nego kasnije ići na vježbe.
Ja i curka do kraja tjedna na vježbama u Zagrebu.
Sutra idem privatno na ctg, pregled i ultrazvuk da vidimo situaciju. U TA još nisam bila, vidjeti ću šta će reć ginekologica drugi tjedan kad odem kod nje..
Cure, jel kojoj poznata bol na području jajnika (meni desnog!) kada hoda? Svaki korak osjetim u tom području, kao da ima neki uteg dolje. To traje tako već par dana
Meni lijevog inače. Par puta sam spomenula to ginekologu rekao je da je to sve ok. Baš bude bolno. Toliko da ne mogu ni korak napravit. Traje par sekundi pa prođe. I tako opet. Ne svaki dan.
Meni lijevog inače. Par puta sam spomenula to ginekologu rekao je da je to sve ok. Baš bude bolno. Toliko da ne mogu ni korak napravit. Traje par sekundi pa prođe. I tako opet. Ne svaki dan.
Hvala ti na odgovoru, ovo me puno utješilo jer sam se već malo počela brinuti.
Hvala ti na odgovoru, ovo me puno utješilo jer sam se već malo počela brinuti.
I ja sam imala te bolove ali isto je dr rekla da je to sve ok 😀
Ja pak i dalje muku mučim s mokrim gaćicama, odnosno iscjetkom. Svako malo moram ić presvlačit se, sad sam stavila dnevni uložak jer ne mogu naprat gaća koliko ih promijenim😂 Čekam da ginekolog počne radit pa da nazovem i pitam jel to normalno. I prije sam imala s tim problema, al ovo je too much.
Sortiraj odgovore
Najstariji