Ja pak i dalje muku mučim s mokrim gaćicama, odnosno iscjetkom. Svako malo moram ić presvlačit se, sad sam stavila dnevni uložak jer ne mogu naprat gaća koliko ih promijenim😂 Čekam da ginekolog počne radit pa da nazovem i pitam jel to normalno. I prije sam imala s tim problema, al ovo je too much.
Ja se cijelu trudnocu borim s tim. Moja dr meni kaze dok god nema miris tj.ne smrdi, ne svrbi nista i ne pece da je normalno da je pojacan.
Ja pak i dalje muku mučim s mokrim gaćicama, odnosno iscjetkom. Svako malo moram ić presvlačit se, sad sam stavila dnevni uložak jer ne mogu naprat gaća koliko ih promijenim😂 Čekam da ginekolog počne radit pa da nazovem i pitam jel to normalno. I prije sam imala s tim problema, al ovo je too much.
Ja se cijelu trudnocu borim s tim. Moja dr meni kaze dok god nema miris tj.ne smrdi, ne svrbi nista i ne pece da je normalno da je pojacan.
Ma ništa, samo svako malo curim.
Ja imam dane kada curi više i kada kapa po malo. Danas curi obilno, idem mijenjati drugi put gaće danas. Ne podnosim osjećaj mokroga dolje.
Hvala isssa i tebi na komentaru!
Ma znate šta, ja više jedva čekam da rodim. Sutra punim punih 36 tjedana ali ja više ne mogu dočekati kraj ali ne zbog tegoba kojih je stvarno masu već zbog svih tih mogućih komplikacija. Od problema s posteljicom do svih tih bakterijetina bilo u urinu ili u vagini.. Zašto ne mogu sada roditi dok je sve ok. I što s brisom? Moguće je teoretski da bris bude ok a do poroda prođe još dugačkih mjesec dana za vrijeme kojeg se može još svašta uvući unutra... Još sam počela osjećati i kao da me pecka mjehur, ne znam jel od bebinog pritiska ili što.. Ufff danas mi je dan da bih baš ovog trena išla roditi pa makar nisam dočekala tih famoznih punih 37
Vidim svaka muku muci necim isto tako i ja, a sve je to normalno za nase tjedne. Neki dan mi baba rece: vidjet ces, 9.mjesec ce ti se oduziti kao godina, ja faktički jos 7 dana imam do 9.og. 🤨 Ja skoro dok sam isla piskiti, sve normalno,popiskila se ja, i osjetih nesto ne znam sta, kao da ima jos mokrace a ne moze izici, i polako ja ustajem sa wc solje, taman sto sam ustala, pljusssss pola case mokrace jos izidje. Vidjela sam da je zuto, znaci mokraca, sva sam se bila prepala, reko nije valjda plodna. Sta mislite, ako sa punih 35 tt rodim, da li bi beba morala u inkubator, sigurno da bi, ha? Meni vec u glavi da radjam prije vremena 🤣 polako, tesko jeste, i meni je, al neka bebaca jos u busici to je najbolje za sada i najzdravije za njih. Zajedno cemo pregurati sve
😁 ✌️✌️
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Vidim svaka muku muci necim isto tako i ja, a sve je to normalno za nase tjedne. Neki dan mi baba rece: vidjet ces, 9.mjesec ce ti se oduziti kao godina, ja faktički jos 7 dana imam do 9.og. 🤨 Ja skoro dok sam isla piskiti, sve normalno,popiskila se ja, i osjetih nesto ne znam sta, kao da ima jos mokrace a ne moze izici, i polako ja ustajem sa wc solje, taman sto sam ustala, pljusssss pola case mokrace jos izidje. Vidjela sam da je zuto, znaci mokraca, sva sam se bila prepala, reko nije valjda plodna. Sta mislite, ako sa punih 35 tt rodim, da li bi beba morala u inkubator, sigurno da bi, ha? Meni vec u glavi da radjam prije vremena 🤣 polako, tesko jeste, i meni je, al neka bebaca jos u busici to je najbolje za sada i najzdravije za njih. Zajedno cemo pregurati sve
😁 ✌️✌️
Haha baš si pozitiva za razliku od mene danas
A za inkubator nemam pojma, u ovom tjednu mislim da nema pravila, ovisi koliko se bebica razvila i koliko ima kila tako da možda i ne bi u inkub ako i rodiš danas hahaha
😁 ✌️✌️
Haha baš si pozitiva za razliku od mene danas
A za inkubator nemam pojma, u ovom tjednu mislim da nema pravila, ovisi koliko se bebica razvila i koliko ima kila tako da možda i ne bi u inkub ako i rodiš danas hahaha
I meni prekipi i plakala bih nekad i govorila da mi je roditi, al kad se sjetim u kojim sam tt onda kazem neka te jos tu,haha. Hormoni nam lude, svasta nas boli, ne spavamo, ne mozemo obavljati normalno poslove koji nas cekaju svaki dan, ja jos u kuci imam stepenice i nepokretnu svekrvu, i samo gore dole idem, a ne mogu, sve nazor. Pogotovo kad mislim na komplikacije takodjer, poludim, svaki dan mislim i strah me, al potiskujem to, i trudim se da budem pozitivna dok je bebac aktivan, a je itekako 💖 laganini, jer poslije poroda ide gore 24/7 na raspolaganju bebacu :D zato spavajteeeeeee kako god mozete i odmarajte i uzivajte, vrlo malo je za to ostalo :D ps, i ja jedva cekam svog sincica ali kad vidim kako lijepo spavam kad hocu i radim sta hocu, onda shvatim da to mogu jos malo, i onda dok sam ziva vjerojatno, nikad vise 😁😁✌️✌️
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Hahaha, super ste! Moram priznat da sam i ja nervozna zadnjih dana jer bi htjela napraviti sto nekih stvari i vidim sto stvari koje bi trebalo napraviti, a realno snage nemam za nista. Noci su mi postale ajme Boze! Isto ko i kod vas, trnu ruke, zaboli me cijela strana na kojoj lezim, a okretanje ko vracanje nasukanog kita u more 😂😂😂 al za ovog mog malog kickboxera istrpim i duplo ako treba. Al bas kao sto Amy rece i kad me opere griznja savjesti jer lezim i ne radim nista, sjetim se da su to zapravo zadnji trenuci da si to mogu priustiti. Cure koje vec imate djecu doma, skidam vam kapu.
url=https://lilypie.com]
Cure jesam li ja nešto pobrkala ili je neko ovdje frizer? Mislila sam otići na pramenove prije poroda pa me zanimalo šta mislite jel to ok?
Usput, bili smo jutros na CTG-u, još dva imamo jedan u petak i jedan u utorak, i onda ako sve bude kako treba 05.09. idemo na carski i dolazi nam naša princeza na kraju su mi ipak savjetovali da radimo pod općom anestezijom zbog mog tlaka i pulsa, jer ako krenemo sa spinalnom i tlak skoči svakako bi me morali uspavati.
Tako da planiram u ponedeljak otići na depilaciju i frizuru, da budem spremna valjda je i depilacija ok? Bar onaj dio kuda ide rez, strah me da taj dio brijem sama kako bi to reagovalo kad na svjež rez krenu rasti dlačice nakon 2-3 dana. Danas spremila haljinu koju će mi donijeti za izlazak iz bolnice, kaže mi muž ti se spremaš kao da ćeš na svadbu a ne na porod
Ja se zadnjih dana osjećam poletno, unatoč ovoj kugli ispred mene. Noći su mi noćna mora zbog nespavanja, ali se dobro osjećam tokom dana. Osim hormona ljubavi prema mužu koji ste i vi spominjali haha, a muž ko da je odlučio u pope ić, neće ni da priča o tome.
Najviše me živcira što mi se muškarci u mojoj okolini obraćaju u vezi poroda i svatko od njih ima svoju tezu o tome, o boli i kako mi žene to prenapuhujemo.
Ja još nisam rodila, pa se ne usudim ikom išta govoriti ali zato oni, primadone bez maternice, blebeću o tome ko da su master ninje poroda.
Vidjet ćemo tko je ninja.
Sortiraj odgovore
Najstariji