Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 20:48

Baby.nb1 to je samo jedna hrpa, sad ih imam još 😋.
    Justme123 bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama. 

27. Kolovoz 2018. 21:15

petrapp2605

Justme123bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama.

I ja sam na +10, tu smo negdje po tjednima, ti si 3 dana ispred. Zato ti se ja vazem ujutro samo jer je par grama manje uvijrk 😂😂

Tea686
    27. Kolovoz 2018. 21:21

Hej klokanice😀  vidjela sam puno lijepih bušica, lijepo rastemo😁  danas je nama punih 36tt pa evo i naše slikice🤗  što se keksa tiče kod nas je hvala bogu redovan🙈 da nije valjda bih izludila😅 tako da svaka čast kak možete izdržati😐

petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 21:26

Justme123

petrapp2605

Justme123bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama.

I ja sam na +10, tu smo negdje po tjednima, ti si 3 dana ispred. Zato ti se ja vazem ujutro samo jer je par grama manje uvijrk 😂😂

A da, trebalo bi se vagati ujutro, nakon obavljenog wc-a i u donjem rublju, takva su bar nutricionistička pravila, al nema veze, nisam se vagala od kontrole kod baš svoje giničke početkom 7.mj pa me baš i zanimalo na koliko sam. 

27. Kolovoz 2018. 21:31

Petrapp2605 a dobro to sad s wc-om i donjim rubljem ne prakticiram toliko, ali se navecer izbjegavam vagati jer zna biti i po pola kile vise na vagi i onda se zbediram bez veze pa mi je muz zabranio vaganje iza 10 ujutro s obzirom da ne moze slusat kukanje 😂😂😂

petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 21:35

Justme123

Petrapp2605a dobro to sad s wc-om i donjim rubljem ne prakticiram toliko, ali se navecer izbjegavam vagati jer zna biti i po pola kile vise na vagi i onda se zbediram bez veze pa mi je muz zabranio vaganje iza 10 ujutro s obzirom da ne moze slusat kukanje 😂😂😂

Hahaha, dobro ak je samo pola kile ima slučajeva i s 2 kile više 🤣🤣🤣

Baby.k
    28. Kolovoz 2018. 06:15

Kod nas ovdje sve neke fit trudnice, divne ste mamasite😍😍😍

Looda_vila
    28. Kolovoz 2018. 07:52

Jutro ženske!
    Nije me bilo tjedan dana. Završavali radove u stanu, pa se morala selit na par dana..svašta nešto, natezanja s majstorima, pa to je za poludit više. Koliko sam uspjela vidjet više manje ste sve dobro i još uvijek u komadu! Osim svekyice kojoj čestitam na bebici i hrabrosti na teškom porodu, nadam se da je ono najgore iza vas!
    Meni je evo iskreno već dosta trudnoće i jedva čekam porod! Sama sebi sam već toliko teška, troma, spora...nespavanje me ubija, grči se desna ruka, boli, pa nemirne noge, pa s boka na bok ko da betonski blok okrecem..ufff ,neda mi se višeeeee i da, mlijeko mi je počelo curit ko blesavo nakon svakog tuširanja... kaj da radim s tim? ocu imat problema/navalu mlijeka kasnije radi toga?!
    U četvrtak imam zadnji pregled kod svog privatnika pa onda u bolnicu....iako ssam već trebala ić u bolnicu, al nije mi se dalo Baš me zanima sto ce mi rec na pregledu..jel ima kakvih naznaka da se nešto počelo događat.
    Isssa  pa ti si još  u komadu? nakon toliko strašenja da je porod počeo jos tamo početkom 7 mj nista, znaci ti prenosiš preko termina izgleda

Crna191
    28. Kolovoz 2018. 08:00

Jutro već postojeće i buduće mamice..
    Meni bila odlična noć,samo jedno pisanje🎉🎉🎉 a malac se nije budio..
    Sad sam ih sprašila jednog na posao a jednog u vrtic jer me jučer ubio doslovno..svaka čast mamama koje su trudne i imaju doma još jednog toddlera..
    Moj misek u trbuhu je nekako mirniji zadnjih dana,ne znam jel mu ponestaje mjesta ili se trebam brinuti..reagira samo na brata kad mi se ovaj mazi..
    Mm konačno jučer složio ormar u dječjoj sobi,danas ga samo dovrši i moje slaganje Robice konačno može poceti🙈 rano se sjetio😂 uslikam vam dječju sobicu kad bude gotova..bebač će za sad biti s nama u sobi a kasnije,kroz par mjeseci se pridružuje bratu u sobu..

Isssa
    28. Kolovoz 2018. 10:53

Looda_vila

Jutro ženske!
    Nije me bilo tjedan dana. Završavali radove u stanu, pa se morala selit na par dana..svašta nešto, natezanja s majstorima, pa to je za poludit više. Koliko sam uspjela vidjet više manje ste sve dobro i još uvijek u komadu! Osim svekyice kojoj čestitam na bebici i hrabrosti na teškom porodu, nadam se da je ono najgore iza vas!
    Meni je evo iskreno već dosta trudnoće i jedva čekam porod! Sama sebi sam već toliko teška, troma, spora…nespavanje me ubija, grči se desna ruka, boli, pa nemirne noge, pa s boka na bok ko da betonski blok okrecem..ufff ,neda mi se višeeeee i da, mlijeko mi je počelo curit ko blesavo nakon svakog tuširanja… kaj da radim s tim? ocu imat problema/navalu mlijeka kasnije radi toga?!
    U četvrtak imam zadnji pregled kod svog privatnika pa onda u bolnicu….iako ssam već trebala ić u bolnicu, al nije mi se dalo Baš me zanima sto ce mi rec na pregledu..jel ima kakvih naznaka da se nešto počelo događat.
    Isssa pa ti si još u komadu? nakon toliko strašenja da je porod počeo jos tamo početkom 7 mj nista, znaci ti prenosiš preko termina izgleda

Eto vidiš, mali sve hoće van a na kraju se predomislio😎, još bum ja prešišala termin 🙈
    Sretno na pregledu u četvrtak 😀
    Nadam se da ste gotovi s radovima i da se možete gnijezditi sada 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.