Bas mi je drago da smo sve tu slozne da pretjeruju sa secerom!
Aurora kod mene je oblem szoo je zadnji 8.5, a gornja granica je 8.5 i sad ce mi napisat dijabetes ko za k u zadnjem mjesecu trudnoce 🤦🏼♀️ (a prosli mi je bio 4.6, 8.0, 6.4 - 12.7.radila)
Petrapp bas si lijepa trudnica, samo trbuscic imas. Ak smijem pitat, koliko si ti u plusu do sad?
Christyy ti si jedna od mrsavijih trudnica uopce i jos si malo dobila na kilazi i klinac ti je oko 50.centile, (btw moj je 49.centila, ponavljala sam OGTT 🤦🏼♀️) i nemaju ti sta rec, nek sebe salju na GUK i OGTT svako malo kad im se svida toliko. Koliki ti je OGTT bio kad su te tako izmaltretirali?
Meni je dopusteno sve, samo ne stignem jer su mi klinci virozu pobrali i stalno je netko kod nas u krevetu 😆

Baby.nb1 to je samo jedna hrpa, sad ih imam još 😋.
Justme123 bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama.

Justme123bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama.
I ja sam na +10, tu smo negdje po tjednima, ti si 3 dana ispred. Zato ti se ja vazem ujutro samo jer je par grama manje uvijrk 😂😂

Hej klokanice😀 vidjela sam puno lijepih bušica, lijepo rastemo😁 danas je nama punih 36tt pa evo i naše slikice🤗 što se keksa tiče kod nas je hvala bogu redovan🙈 da nije valjda bih izludila😅 tako da svaka čast kak možete izdržati😐

Justme123bač ti hvala, ma kak ne bi mogla pitati, evo mene na +10 kg baš sam sad stala na vagu 🙄 čini mi se malo puno al znam da je u normalnim granicama.
I ja sam na +10, tu smo negdje po tjednima, ti si 3 dana ispred. Zato ti se ja vazem ujutro samo jer je par grama manje uvijrk 😂😂
A da, trebalo bi se vagati ujutro, nakon obavljenog wc-a i u donjem rublju, takva su bar nutricionistička pravila, al nema veze, nisam se vagala od kontrole kod baš svoje giničke početkom 7.mj pa me baš i zanimalo na koliko sam.

Petrapp2605 a dobro to sad s wc-om i donjim rubljem ne prakticiram toliko, ali se navecer izbjegavam vagati jer zna biti i po pola kile vise na vagi i onda se zbediram bez veze pa mi je muz zabranio vaganje iza 10 ujutro s obzirom da ne moze slusat kukanje 😂😂😂

Petrapp2605a dobro to sad s wc-om i donjim rubljem ne prakticiram toliko, ali se navecer izbjegavam vagati jer zna biti i po pola kile vise na vagi i onda se zbediram bez veze pa mi je muz zabranio vaganje iza 10 ujutro s obzirom da ne moze slusat kukanje 😂😂😂
Hahaha, dobro ak je samo pola kile ima slučajeva i s 2 kile više 🤣🤣🤣

Jutro ženske!
Nije me bilo tjedan dana. Završavali radove u stanu, pa se morala selit na par dana..svašta nešto, natezanja s majstorima, pa to je za poludit više. Koliko sam uspjela vidjet više manje ste sve dobro i još uvijek u komadu! Osim svekyice kojoj čestitam na bebici i hrabrosti na teškom porodu, nadam se da je ono najgore iza vas!
Meni je evo iskreno već dosta trudnoće i jedva čekam porod! Sama sebi sam već toliko teška, troma, spora...nespavanje me ubija, grči se desna ruka, boli, pa nemirne noge, pa s boka na bok ko da betonski blok okrecem..ufff ,neda mi se višeeeee i da, mlijeko mi je počelo curit ko blesavo nakon svakog tuširanja... kaj da radim s tim? ocu imat problema/navalu mlijeka kasnije radi toga?!
U četvrtak imam zadnji pregled kod svog privatnika pa onda u bolnicu....iako ssam već trebala ić u bolnicu, al nije mi se dalo Baš me zanima sto ce mi rec na pregledu..jel ima kakvih naznaka da se nešto počelo događat.
Isssa pa ti si još u komadu? nakon toliko strašenja da je porod počeo jos tamo početkom 7 mj nista, znaci ti prenosiš preko termina izgleda

Jutro već postojeće i buduće mamice..
Meni bila odlična noć,samo jedno pisanje🎉🎉🎉 a malac se nije budio..
Sad sam ih sprašila jednog na posao a jednog u vrtic jer me jučer ubio doslovno..svaka čast mamama koje su trudne i imaju doma još jednog toddlera..
Moj misek u trbuhu je nekako mirniji zadnjih dana,ne znam jel mu ponestaje mjesta ili se trebam brinuti..reagira samo na brata kad mi se ovaj mazi..
Mm konačno jučer složio ormar u dječjoj sobi,danas ga samo dovrši i moje slaganje Robice konačno može poceti🙈 rano se sjetio😂 uslikam vam dječju sobicu kad bude gotova..bebač će za sad biti s nama u sobi a kasnije,kroz par mjeseci se pridružuje bratu u sobu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji