Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    27. Kolovoz 2018. 18:45

Petrap uhh ima do Bozica dobrih 4 mj... svaka cast 
    Isssa ja cu se napravit bedasta ps sta bude 😂

christyy
    27. Kolovoz 2018. 18:47

Baby.nb1 razlog je jer mi je ogtt bio povisen. Beba raste u gram prema srednjim vrijednostima, ja sam dobila 6-7 kg, sve je uredno zato me i zivcira kaj me maltretiraju s tim

Aurora
    27. Kolovoz 2018. 18:50

Justme123

Di nam je Schinin? Ubila bi da dodem do lijecnika u ovom trenutku, a moja je radila ujutro kad jos nisam imala nalaze. Poslala me doktorica ponavljat OGTT i napravim ga danas i vrijednosti su: 0-4.4, 1h- 6.1, 2h- 8.5 i ja odem u laboratorij pitat jel moguce da su zamijenili epruvete ili neto jer sam PRIJE MJESEC DANA imala 0h- 4.6, 1h- 8.0, 2h- 6.4 i magistra se izdere da ja imam metabolicki poremecaj i da nije do njih jer u njenom laboratoriju nema greski (jer u mjesec dana sam ja razvila metabolicki poremecaj!?)!! Mene zanima kako je moguce da mi je secer 2 SATA NAKON OPTERECENJA VECI NEGO 1 SAT NAKON!! A poslana sam ponavljat to sranje od testa jer je NAVODNO trakica za urin MALO PROMIJENILA BOJU na mjestu di je prozorcic za glukozu (IAKO NIKAD NISAM IMALA SECER) sto ja nisam vidjela jer to radi sestra i ona kaze doktorici jel urin u redu ili ne i ja ni ne vidim tu trakicu. Ima li tko ideju sta da radim, osim sta sam izgubila zivce?

Meni je OGTT bio sličan... znači 0-4.0; nakon 1h-4.7; nakon 2h-6.3. Kaže ginekolog da je to sve okej...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 18:55
    Puni 34 tj
    Puni 34 tj

Danas je puni tj pa evo i slike! 

petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 18:56

christyy

Petrapuhh ima do Bozica dobrih 4 mj… svaka cast

Pa da! Ja se nadam da se on šali jer ak se ne šali silovat ću ga 🤣🤣🤣

christyy
    27. Kolovoz 2018. 19:03

petrapp2605

christyy

Petrapuhh ima do Bozica dobrih 4 mj… svaka cast

Pa da! Ja se nadam da se on šali jer ak se ne šali silovat ću ga 🤣🤣🤣

Haha ma sam ti navali na njega 😉 
    I bas ste divni 😍 trbuh ti je kao i moj, lijepo rastu bebice

petrapp2605
    27. Kolovoz 2018. 19:06

Christyy da baš lijepo raste i baš sam jako vesela svojoj okruglici ☺️mislim da će mi faliti nakon poroda. Pa bome i budem, nek se brani ak može 🤭

Elza
    27. Kolovoz 2018. 19:47

Justme, mislim da ti nitko ne smije ništa prigovoriti na račun toga što ne želiš neku pretragu. Na doktorima je da te informiraju o prednostima pretrage ili rizicima ukoliko se pretraga ne obavi, a odluka je na tebi. Isto kao kad žene ne žele raditi kombinirani test - nisam nikad čula da je bilo frke ako žena odbije, to je njeno pravo. Bitno je samo da je bila informirana o samoj pretrazi.

Ni kod mene keksa već 2 mjeseca... muž sve nešto ne bi, strah ga je itd... Čak i to prije 2 mjeseca kad sam ga prisilila je imao tako bezveznu facu da sam i ja izgubila volju... 

Baby.nb1
    27. Kolovoz 2018. 19:51

Ma dosadni su s tim secerom, uhvatili se toga ko pijan plota. 
    Petrapp ne nabijaj mi griznju savjesti s tim vesom na krevetu. Ja danas prespavala pola dana. Sinoc nikako, a jutros rano isli na zadnje vadjenje krvi u petrovoj i nosili papire u jukicevu. Zaspala ko klada kad sam se vratila. Cijeli mi dan neki naopaki 😂

url=https://lilypie.com]

27. Kolovoz 2018. 20:20

Bas mi je drago da smo sve tu slozne da pretjeruju sa secerom!
    Aurora kod mene je oblem szoo je zadnji 8.5, a gornja granica je 8.5 i sad ce mi napisat dijabetes ko za k u zadnjem mjesecu trudnoce 🤦🏼‍♀️ (a prosli mi je bio 4.6, 8.0, 6.4 - 12.7.radila)
    Petrapp bas si lijepa trudnica, samo trbuscic imas. Ak smijem pitat, koliko si ti u plusu do sad?
    Christyy ti si jedna od mrsavijih trudnica uopce i jos si malo dobila na kilazi i klinac ti je oko 50.centile, (btw moj je 49.centila,  ponavljala sam OGTT 🤦🏼‍♀️) i nemaju ti sta rec, nek sebe salju na GUK i OGTT svako malo kad im se svida toliko. Koliki ti je OGTT bio kad su te tako izmaltretirali?
    Meni je dopusteno sve, samo ne stignem jer su mi klinci virozu pobrali i stalno je netko kod nas u krevetu 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.