E kad ste vec kod secera. Nakon cijele one moje strke sto nisam uspjela obaviti guk profil jer se krv zgrusala rekao mi je da ovaj tj ponovim guk profil i da slj tj odem na pregled u petrovu jer od sad preglede obavljam tamo. I sad mene zanima dal ce mi nesto srati il sta vec u petrovoj ak to ne obavim? Na zadnjem nalazu pise ponoviti guk profil tako da ce to zasigurno u petrovoj i vidjeti a ja stvarno nemam vise snage jeb**at se s tim..
Di nam je Schinin? Ubila bi da dodem do lijecnika u ovom trenutku, a moja je radila ujutro kad jos nisam imala nalaze. Poslala me doktorica ponavljat OGTT i napravim ga danas i vrijednosti su: 0-4.4, 1h- 6.1, 2h- 8.5 i ja odem u laboratorij pitat jel moguce da su zamijenili epruvete ili neto jer sam PRIJE MJESEC DANA imala 0h- 4.6, 1h- 8.0, 2h- 6.4 i magistra se izdere da ja imam metabolicki poremecaj i da nije do njih jer u njenom laboratoriju nema greski (jer u mjesec dana sam ja razvila metabolicki poremecaj!?)!! Mene zanima kako je moguce da mi je secer 2 SATA NAKON OPTERECENJA VECI NEGO 1 SAT NAKON!! A poslana sam ponavljat to sranje od testa jer je NAVODNO trakica za urin MALO PROMIJENILA BOJU na mjestu di je prozorcic za glukozu (IAKO NIKAD NISAM IMALA SECER) sto ja nisam vidjela jer to radi sestra i ona kaze doktorici jel urin u redu ili ne i ja ni ne vidim tu trakicu. Ima li tko ideju sta da radim, osim sta sam izgubila zivce?
Baš su te naljutili 😤, moguće vrlo lako da ti je nakon 2 sata veći nego pod opterećenjem, zato i vade drugi put poslje glukoze, ali po meni (nisam dr 😂) netrebaš se brinuti jer si ispod granica normale, da ti je nakon 2 sata bio veći od 10 onda bi ukazivalo da gušterača ne radi dobro. Nemoj se nervirati, po meni je to sve ok. Kod puno trudnica se to dogodi kolko sam čitala jer sam ga i ja radila 2 puta i GUK sam radila isto, ogtt mi nije bio dobar (11.1) nakon 2 sata a na kraju GUK bio odličan i šećera nema
Ma zivcana sam jer me nakon svega baba napadne da nema gresaka u njenom labosu i nek ne ucim ja nju njenom poslu (a dosla sam skroz mirno i ljubazno pitat dal je moguce to ili je nekakva greska nastala), osim sta su mi ruku izmasakrirali i sta sam tamo 2 sata sjedila i gubila vrijeme radi, vjerojatno, urinske trakice s isteklim rokom trajanja se ona ide na mene derat jer ona radi taj posao 40 godina. Da i!? Radi i moja mama svoj posao 40 godina pa ima dana kad se zajebe svejedno.
Ok, znaci to je moguce da bude veca nakon 2 h nego nakon 1...hvala ti, sad mi je bar malo lakse jer pojma nisam imala da to moze tako biti, a i skulirala sam se malo uz salicu ledene kave 😘
E kad ste vec kod secera. Nakon cijele one moje strke sto nisam uspjela obaviti guk profil jer se krv zgrusala rekao mi je da ovaj tj ponovim guk profil i da slj tj odem na pregled u petrovu jer od sad preglede obavljam tamo. I sad mene zanima dal ce mi nesto srati il sta vec u petrovoj ak to ne obavim? Na zadnjem nalazu pise ponoviti guk profil tako da ce to zasigurno u petrovoj i vidjeti a ja stvarno nemam vise snage jeb**at se s tim..
Ma posalji ih u pm! Pa nece ti opet s posla izlaziti 6 puta jer se nekome radi samo od 12 do 14h. Ja ogtt vise ne ponavljam ni da mi smrcu prijete. Jebu nas u mozak doslovno...pa gle sta Isssi rade, i jos joj ne daju da se seksa povrh svega
Baš pretjeruju s tim šećerom, pa i mene je moj maltretirao s dijetama sve dok nisam napravila OGTT koji je uredan. Mislim i dalje ja pazim da ne pretjerujem, ali ne toliko striktno.
A što se tiče seksa, moj dragi kaže da prakticira vučju pozu, šeće oko rupe i zavija😂😂 a kad treba u akciju onda ga je strah da ne bude šta bebi, ludo muško😥😣
E cure, ja danas kupila Becutan detrdžent i omekšivač... što to lijepo mirišiiii!!! Svakih par min odem pa snifam
Što se tiče OGTT-a, meni su rekli da 3 dana prije držim malo dijetu da ne bi slučajno koja vrijednost malo prešla preko pa da imam zajebancije... A navodno je MALO povišen šečer u trudnoći sasvim normalno stanje jer povišen šećer u krvi = više hrane dođe za bebi preko posteljice a mamu se malo zakida (normalno je da se sve hranjive tvari uzimaju od mame i daju bebi).
Justme ma i mislila sam se napravit luda kao nisam bila u zg ovaj tj pa ga nisam stigla napravit i reci cu im ak oce nek mi ga oni u petrovoj rade (netko je bio pisao da je u petrovoj radio guk) al ovaj tvoj kom- gle sta isssi rade, nedaju joj ni da se seksa hahhahahahhaha evo suze mi idu od smijeha 😂😂😂
Baby.k vucja poza 😂hahaha evo nesto novo sam cula 😂😂😂
E cure, ja danas kupila Becutan detrdžent i omekšivač… što to lijepo mirišiiii!!! Svakih par min odem pa snifam
Što se tiče OGTT-a, meni su rekli da 3 dana prije držim malo dijetu da ne bi slučajno koja vrijednost malo prešla preko pa da imam zajebancije… A navodno je MALO povišen šečer u trudnoći sasvim normalno stanje jer povišen šećer u krvi = više hrane dođe za bebi preko posteljice a mamu se malo zakida (normalno je da se sve hranjive tvari uzimaju od mame i daju bebi).
Al kuzis, prije mjesec dana sve u redu i onda jutros ispada da mi se gomila secer nakon opterecenja, ne da se razgraduje jer je nakoj 1h bio 6, a nakoj 2h 8.5
Da, taj Becutan deterdzent je super, i ja sam si ga nabavila 😊😍
Vjerojatno će ti vidjeti papir osim ako ga sakriješ 😂 što je vrlo lako moguće 🙈 i napraviš se bedasta 😂, i kod njih pišaš trakice pa će vidjeti po tome dal' će te slat kamo za šećer, na tebi je oćeš ili nećeš 😀
Justme a baš nas jebuckaju u mozak ko mlade majmune 😤 i još se nemremo ni sexati 😭😂
Baby.k odplakala sam od smijeha 😂😂😂😂, već se dugo nisam tak nasmijala, vučja poza 🤭🤭🤭🙈🙈🙈
Justme123 joj ne, žao mi je što te zezaju s ogtt-om! Evo ja sam sretna što su moji ali i ja jako dobri s dr opće prakse kojoj idemo, i mogu je nazvati za bilo što i izvan radnog vremena. Ponekad to zlata vrijedi ali stvarno!
Kaj se tiče keksa, nema ga ni kod nas makar ja imam želju. Prvo smo imali zabranu, sad ni neznam jel smijemo, al mm se ne da nagovoriti nikako. Još mu govorim koliko nakon poroda nema keksa, a on kaže ma budemo, ako ne prije za Božić!
BabyK oplakah vucju pozu 😂😂😂😂
Chrissty a kakva je situacija? Jesi dobila puno kila, beba velika? Jel postoji kakav 'problem' a da ga povezuju sa secerom?
Pridruzujem se klubu nejebice 😂😂 doduse ja isto izbjegavam zbog straha od povratka ureaplazme. Improviziramo na druge nacine, ali fali mi old school 😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji