Hvala na odgovorima/ razmišljanjima . :)
Ja pijem čaj lista maline, počela pred tjedan dana, kupila u BioBio. Okus bezokusan, blago gorkasft,dvije šalice dnevno.
Netko je spomenuo, i meni se čini da težina i pritisak na ruke smanjuju grceve.

Mene svrbi trbuh od prije neki dan. Pomaže mi tuširanje i mazanje uljem /kremom!
Jetra? Prvi put čujem? Sad zvala svoju dr jer kod gin idem u petak i kaže da se koza širi zato svrbi trbuh!!
33 tjedan sam
Ian, i mene svrbi to je od rastezanja kože. Namazi nečim masnim, gelom ili uljem.

Isssa slazem se s tobom ja odkad sam pokupila drugi puta ureaplasmu MM nece ni da me takne kaze bolje da ne da se opet ne vratibtako da ja sam na suhom vec 4 mj i to mi bass faliii ali izgleda da mm se ne lomi kolko mu fali tolko se koci 😩😩 i nece stvarno karakter od covjeka hahhaha 😭😭
Meni kosa van trudnoce gusta strasnoo al brzo ispuca i nije mi se mastila, sada je jos gusca nego prije (neznam kako🤷♀️) al nije ispucana i da massnaaa jeee bljak 🙄🙄
Ian i mene svrbi ne jako al svako toliko da.... Cice me vise svrbe nego trbuh
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jetra? Prvi put čujem? Sad zvala svoju dr jer kod gin idem u petak i kaže da se koza širi zato svrbi trbuh!!
33 tjedan sam
Kolestaza se to zove, frendica je imala zato znam za to, nenormalno ju je svrbio trbuh. Pitaj u petak gin, mene je moja svaki puta pitala dali me svrbi trbuh😐

Isssa slazem se s tobom ja odkad sam pokupila drugi puta ureaplasmu MM nece ni da me takne kaze bolje da ne da se opet ne vratibtako da ja sam na suhom vec 4 mj i to mi bass faliii ali izgleda da mm se ne lomi kolko mu fali tolko se koci 😩😩 i nece stvarno karakter od covjeka hahhaha 😭😭
Meni kosa van trudnoce gusta strasnoo al brzo ispuca i nije mi se mastila, sada je jos gusca nego prije (neznam kako🤷♀️) al nije ispucana i da massnaaa jeee bljak 🙄🙄
Ian i mene svrbi ne jako al svako toliko da…. Cice me vise svrbe nego trbuh
Nemam se onda kaj žaliti, ali meni se ova 2 mj čine kao VJEČNOST, rekla sam mu jučer da sam već zaboravila kak se to radi 😂

Ja sam njega pitala dal se sjeca kako to izgleda i kaze on meni onako zamisljeno hmm rado ga se sjecam! Hahhahaha sta reci onda 😂😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Di nam je Schinin? Ubila bi da dodem do lijecnika u ovom trenutku, a moja je radila ujutro kad jos nisam imala nalaze. Poslala me doktorica ponavljat OGTT i napravim ga danas i vrijednosti su: 0-4.4, 1h- 6.1, 2h- 8.5 i ja odem u laboratorij pitat jel moguce da su zamijenili epruvete ili neto jer sam PRIJE MJESEC DANA imala 0h- 4.6, 1h- 8.0, 2h- 6.4 i magistra se izdere da ja imam metabolicki poremecaj i da nije do njih jer u njenom laboratoriju nema greski (jer u mjesec dana sam ja razvila metabolicki poremecaj!?)!! Mene zanima kako je moguce da mi je secer 2 SATA NAKON OPTERECENJA VECI NEGO 1 SAT NAKON!! A poslana sam ponavljat to sranje od testa jer je NAVODNO trakica za urin MALO PROMIJENILA BOJU na mjestu di je prozorcic za glukozu (IAKO NIKAD NISAM IMALA SECER) sto ja nisam vidjela jer to radi sestra i ona kaze doktorici jel urin u redu ili ne i ja ni ne vidim tu trakicu. Ima li tko ideju sta da radim, osim sta sam izgubila zivce?

Vidim većina dobro spava s ovim zahlađenjem..meni je toliko bolno vise to okretanje s boka na bok..Uf.. i tene mi ruka..samo desna,pogotovo kad hranim malca..
Justme tvoj je kao i moj..nema šanse Ostat u kreveticu ako se probudi..no ja sad na sve moguće načine pokušavam da ostane..čak i priču imamo o tome tko spava u kojem krevetu🙈
Mene isto noćas bolovi neki iz leđa krenuli..vrč sam mislila,yessss to je to..Al smirilo se..polako se sve širi,nadam se da će brzo van jer već mi je polako dosta.. ja sam u petak opet u Petrovoj na pregledu za glavu..nadam se da je ostalo sve ok od zadnji puta..
Nezz koja je pitala za prirodni porod i carski..joj meni nakon 20h trudova i dripa kad su rekli da moram na carski,bio je šok..no toliko sam već bila umorna da ni ne znam dal bi izdržala do kraja bez carskog..

Vidim većina dobro spava s ovim zahlađenjem..meni je toliko bolno vise to okretanje s boka na bok..Uf.. i tene mi ruka..samo desna,pogotovo kad hranim malca..
Justme tvoj je kao i moj..nema šanse Ostat u kreveticu ako se probudi..no ja sad na sve moguće načine pokušavam da ostane..čak i priču imamo o tome tko spava u kojem krevetu🙈
Mene isto noćas bolovi neki iz leđa krenuli..vrč sam mislila,yessss to je to..Al smirilo se..polako se sve širi,nadam se da će brzo van jer već mi je polako dosta.. ja sam u petak opet u Petrovoj na pregledu za glavu..nadam se da je ostalo sve ok od zadnji puta..
Nezz koja je pitala za prirodni porod i carski..joj meni nakon 20h trudova i dripa kad su rekli da moram na carski,bio je šok..no toliko sam već bila umorna da ni ne znam dal bi izdržala do kraja bez carskog..
Ma on na kraju spava s nama jer usred noci idemo u boravak i mazimo se i nosimo i onda k mami i tati u krevet i tak do jutra. Bas sam s muzem pricala kako cemo bamjladem stavljat mrezu za komarce da nemre van iz krevetica i da imamo svoj krevet za sebe 😂😂
Isssa zasto ti ne daju da obavljas bracne duznosti ako si u terminu, ne kuzim

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji