Isssa pa kad ne smijemo 🙄 vec ja bi hahah
Justme123 sad sam 37tt.
Sutra imamo pregled, ako danas ili nocas ne zavrsim u rodilistu sto se iskreno nadam.
Isssa ne znam kako tebi ali mene je 2mj lezanja psihicki dotuklo. Sad kad se i mogu kretat ja nemam volje otic ni do trg jer mi je tako neugodno sve i samo cekam kad ce krenit nesto dolje uff da ne pricam da nocu uopce ne spavam..
Jutro, pitanje, jesam li ja to imala lazne trudove mozda? Znaci sinoc oko 9 mali se poceo vrtit ko lud u trbuhu, menstrualni bolovi dosta jaki i tako svako malo, ponekad nakon svakih 10tak min a ponekad i nakon 3-5min, al sve nepravilno, i to je trajalo negdje do 11, da bi napokon prispala, bol me probudila opet u pol 1 kad sam imala dva, tri takva grca, pa opet u 3, nakon toga je prestalo. Grcevi su bili dost jaki, al s obzirom da su bili tak nepravilni i da nisam imala nikakva istjecanja, nisam reagirala. Al cijelo vrijeme sam si mislila kak svi kazu kad krene znat ces, e ja sam si bas mislila ak je to to ja pojma nemam :)
Tak ti je i meni sinoc bilo, ne menstrualni bolovi, l te kontrakcije i to nekoliko puta za redom plus sta mi se mali odlucio u 2 dic i plakat pa sam se s njim mazila i nosila ga po boravku (ne znam kakvi to duhovi obitavaju u sobi moje djece, al ni jeno ne zeli tamo osat kad se probude usred noci, a meni je ta soba zakon jer je najprozracnija)
Justme, Nas_bebach i Pandica nemam dopuštenje za hopa cupa, baš sam danas htjela dr pitati ali na kraju ga nisam niti vidjela, u četvrtak idem opet i bit ću sa dr pa ću pitati, mislim da bi sad smjeli ali ne znam kako to uopće izvesti, joga poze?????? 😂🤣😂🤣
Ova apstinencija me ubija u pojam, već više od 2 mjeseca sam ko brod na suhom 😭, a hormoni divljaju kao nikad, ako u četvrtak dozvole bračne dužnosti, muža bum zavezala za krevet i nema mu posla ni ničega 😂, jutros mi je rekao da ga ne gledam tako ko da ću ga pojesti očima 🙈🙈🙈🙈 KRIZAAAAAAAA 😂😂😂😂
Pandica baš si dobro rekla, mirovanje me dotuklo, ništa mi se neda i nikamo, a po kući se krećem do uspavani puž i samo brundam 😪
U jednu ruku jedva čekam da malac dođe a u drugu ruku mu kažem ajd nemoj još, neda mi se pozavršavati pripreme, ma užas, svađam se sama sa sobom stalno.
Skidam kapu ženama koje preleže cijelu trudnoću, pa moraš imati 100 postporođajnih depresija i bar 3 PTSP-a
Isuse ahahahaha pa meni kosa van trudnoce sva jadna, tanka, rijetka, nikakva. Ako mi jos te moje 3 dlake padnu poslije poroda bit cu celava 🙈🙈
Haha jesam ja jedina koja i zeli da joj se kosa malo prorijedi? Ovo je uzas, em je inace jako dugacka sad je pak i ful gusta.. sva sreca pa mi se u trudnoci prestala mastit pa ju ne moram svaki ili svaki drugi dan prati kako sam to inace radila
Cure jel i vas svrbi trbuh? Mene od jučer nenormalno !!!!!
Ne svrbi me uopće, ajd ti zovi dr da te pošalje vaditi krv da nije nedaj Bože jetra u pitanju🤔
Koji si tjedan? Jel se mažeš s nečim pa da ti se smanji svrbež ili jel ti tuš pomaže?
Jetra? Prvi put čujem? Sad zvala svoju dr jer kod gin idem u petak i kaže da se koza širi zato svrbi trbuh!!
33 tjedan sam
Hvala na odgovorima/ razmišljanjima . :)
Ja pijem čaj lista maline, počela pred tjedan dana, kupila u BioBio. Okus bezokusan, blago gorkasft,dvije šalice dnevno.
Netko je spomenuo, i meni se čini da težina i pritisak na ruke smanjuju grceve.
Sortiraj odgovore
Najstariji