Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    02. Ožujak 2018. 09:06

Jutro svima! 
    Endzrue vjerujem da ce sve biti u redu :)
    Mene nesto glava boli, ali iza donji dio kod vrata pa pretpostavljam da je od lezanja. A ovo vrijeme vani mi je koma, najrade ne bi na posao isla :(

Delilah
    02. Ožujak 2018. 09:43

Pozdrav, ja se javljam da nemam mucina samo uzasno lose spavam, i jucer sam trazila ducane s popustima zbog neceg drugog i naletila da ovaj vikend u buzinu u baby centru imaju oko 40% popusta na kolika 2 u 1...pa ako nekog zanima 😁 meni je jos prerano za takve stvari, moj sljedeci pregled je u ponedjeljak u 8 ujutro

Dija85
    02. Ožujak 2018. 09:49

Jutro cure, ja trebala danas ici vaditi krv. Sjedila i cekala da povratim. Nisam se mogla pomaknuti. Ali ok, pregled je tek 16.3 stignem. Glavobolja je tu.. sva sreca danas ne radim. 

malac_28
    02. Ožujak 2018. 10:01

Delilah i ja isto uzasno lose spavam, cijelu noc se vrtim, idem po par puta na wc, koma.. onda me u danu ulovi da bi spavala, a radim od 11:30 do 17 tak da nis od toga.. 

christyy
    02. Ožujak 2018. 10:07

Pozdrav curke Ja sam jutros napokon išla vaditi krv i dati uzorak urina... i sad me ruka baš boli, dosta mi je poplavilo... 2. pregled mi je tek 15.3... kako dočekat !?!? 

Lemon
    02. Ožujak 2018. 10:18

Ja ću na pregled u ponedjeljak, onda bi se već trebalo čuti srce bez obzira na kasniju ovulaciju, malo sam se smirila od zadnjeg pregleda, kako bude bude, u ovom periodu ne možemo ništa učiniti osim misliti pozitivno..
    Nekada mi se čini da imam puno simptoma, a nekada se osjećam super i nije mi ništa 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

malac_28
    02. Ožujak 2018. 10:22

Cure mene su sad poceli jajnici bolit, onak ko da cu dobit.. jel to normalno? Sad se stvarno brinem :(

Lemon
    02. Ožujak 2018. 10:31

Mene su do prije neki dan isto boljeli jajnici, iako skoro pa samo desni, mislim da je to normalno dok god nema krvarenja

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

02. Ožujak 2018. 10:35

Malac_28 to je normalno u prvim tjednima..

Dija85
    02. Ožujak 2018. 10:36

I ja mislim da je to ok. Mene je dosta boljelo s lijeve strane. I kao da cu dobiti mengu. Ali sve ti se mijenja dolje. Maternica se širi. Tako sam barem čitala. Možda sam u krivu. A i ginekolog nista nije rekao na to, a dva puta sam mu spomenula bol. Mislim da se ne moras brinuti i da je sve ok. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.