Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2018. 11:38

Christy, sataraaaaas! Nisi mi ovo smjela reci, mislim da cu ipak promijeniti meni za danas :D

02. Ožujak 2018. 11:48

Ma ovo sa krvnom grupom je glupost..ja sam nakon prijašnjih trudnoća promijenila ginekologicu, i samo sam joj donijela nalaz koji je rađen prije 11 godina..i rekla je da je to ok..je kao da se krvna grupa može promijeniti 

christyy
    02. Ožujak 2018. 11:52

Teta55

Christy, sataraaaaas! Nisi mi ovo smjela reci, mislim da cu ipak promijeniti meni za danas :D

Hahaha ja ga obožavam i trenutno mi baš paše 

Isssa
    02. Ožujak 2018. 12:02

Teta55

Issa, totalna glupost to s krvnom grupom, imam doma jedno 4 nalaza u zadnjih godina dana, presmijesno.
    Mala anegdota kad smo kod toga: sestra mi radi u labu i pokupila mi je nalaze, ja ih otvaram i onako: ajoooj, opet sam A-, a necakinja od 10 god pita: sta to nije dobro? Kad ce biti pozitivna? 😂😂 Bas me nasmijala, a namjerno sam to rekla radi nje :D
    Ne spominji tablete, pijem 6 duphastona, 4 tablete i injekcije fragmina..

Opa, još žešća si od mene, fragmin zbog trombofilije?

02. Ožujak 2018. 12:25

Isssa, imam dva faktora trombofilije, i povisena antifosfolipidna antitijela, pa zato dobivam heparin.
    Dobivala sam ga i u prosloj trudnoci.

Isssa
    02. Ožujak 2018. 12:40

Teta55

Isssa, imam dva faktora trombofilije, i povisena antifosfolipidna antitijela, pa zato dobivam heparin.
    Dobivala sam ga i u prosloj trudnoci.

Šogorica ima stečenu i nasljednu trombofiliju, isto heparini cijelu trudnoću, i eto nam 2 curice 😀, još joj se i alergija pojavila na injekcije pa je mijenjala, i sve super prošlo 😀

Elza
    02. Ožujak 2018. 13:03

Ako ste negativna krvna grupa mozda tako provjeravaju da li je doslo do mijesanja krvi majke i djeteta... Jer onda treba dobiti injekciju

Elza
    02. Ožujak 2018. 13:05

Jer na istom nalazu di je krvna grupa obicno ispod bude jos jedna ili 2 stvari, ne samo krvna grupa

02. Ožujak 2018. 13:22

Evo mene nakon dosta vremena. Čitam malo vaše postove kako obavljate raznorazne preglede... meni moj ginekolog nije uzeo ni papa test iako sam zadnji radila prije 4g. Ništa osim beta hcg ja nisam pregledavala i sad mi je malo osjećaj da je to odrađeno ofrlje. O probiru ni govora a ima cu 32g i prvorotkinja sam. Imam pregled sad 9.3., ako se opet budu ponašali tako ofrlje, odoh privatno.

Isssa
    02. Ožujak 2018. 13:23

Kalanhoja

Ako ste negativna krvna grupa mozda tako provjeravaju da li je doslo do mijesanja krvi majke i djeteta… Jer onda treba dobiti injekciju

Pozitivna smo krvna grupa i muž i ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.