Christy, sataraaaaas! Nisi mi ovo smjela reci, mislim da cu ipak promijeniti meni za danas :D
Ma ovo sa krvnom grupom je glupost..ja sam nakon prijašnjih trudnoća promijenila ginekologicu, i samo sam joj donijela nalaz koji je rađen prije 11 godina..i rekla je da je to ok..je kao da se krvna grupa može promijeniti
Christy, sataraaaaas! Nisi mi ovo smjela reci, mislim da cu ipak promijeniti meni za danas :D
Hahaha ja ga obožavam i trenutno mi baš paše
Issa, totalna glupost to s krvnom grupom, imam doma jedno 4 nalaza u zadnjih godina dana, presmijesno.
Mala anegdota kad smo kod toga: sestra mi radi u labu i pokupila mi je nalaze, ja ih otvaram i onako: ajoooj, opet sam A-, a necakinja od 10 god pita: sta to nije dobro? Kad ce biti pozitivna? 😂😂 Bas me nasmijala, a namjerno sam to rekla radi nje :D
Ne spominji tablete, pijem 6 duphastona, 4 tablete i injekcije fragmina..
Opa, još žešća si od mene, fragmin zbog trombofilije?
Isssa, imam dva faktora trombofilije, i povisena antifosfolipidna antitijela, pa zato dobivam heparin.
Dobivala sam ga i u prosloj trudnoci.
Isssa, imam dva faktora trombofilije, i povisena antifosfolipidna antitijela, pa zato dobivam heparin.
Dobivala sam ga i u prosloj trudnoci.
Šogorica ima stečenu i nasljednu trombofiliju, isto heparini cijelu trudnoću, i eto nam 2 curice 😀, još joj se i alergija pojavila na injekcije pa je mijenjala, i sve super prošlo 😀
Ako ste negativna krvna grupa mozda tako provjeravaju da li je doslo do mijesanja krvi majke i djeteta... Jer onda treba dobiti injekciju
Jer na istom nalazu di je krvna grupa obicno ispod bude jos jedna ili 2 stvari, ne samo krvna grupa
Evo mene nakon dosta vremena. Čitam malo vaše postove kako obavljate raznorazne preglede... meni moj ginekolog nije uzeo ni papa test iako sam zadnji radila prije 4g. Ništa osim beta hcg ja nisam pregledavala i sad mi je malo osjećaj da je to odrađeno ofrlje. O probiru ni govora a ima cu 32g i prvorotkinja sam. Imam pregled sad 9.3., ako se opet budu ponašali tako ofrlje, odoh privatno.
Ako ste negativna krvna grupa mozda tako provjeravaju da li je doslo do mijesanja krvi majke i djeteta… Jer onda treba dobiti injekciju
Pozitivna smo krvna grupa i muž i ja
Sortiraj odgovore
Najstariji