Dobro jutro!
Veks, bas lijepo da si se javila :) Bravo za sve, a najvise bebu koja napreduje! Kad je slijedeci pregled?
Dobro jutro cure! Nadam se da se vi koje se borite s mučninama danas osjećate bolje kao i ja. Za glavobolju sam si skuhala malu kavu i evo ide nekako.
Bok Veks!
Jutro svima! Meni je jucerasnja bol brzo prestala (hvala curama koje su me utjesile), alii sad sam isla na wc i kad sam se obrisala na papiru je ostalo kao sukrvica, ni smećkasto ni crveno onako prozirno sluzavo i sad ne znam kaj da mislim.. pratit cu danas kroz dan i vidjet hoce bit jos, nadam se da nece :(
Pozdrav evo i mene kod vas nova saam i ovo mi je prva trudnoca..termin mi je pocetkom 11 mjeseca iii u 5. Tjednu smo..kako ste mi vi curke
Jutro svima! Meni je jucerasnja bol brzo prestala (hvala curama koje su me utjesile), alii sad sam isla na wc i kad sam se obrisala na papiru je ostalo kao sukrvica, ni smećkasto ni crveno onako prozirno sluzavo i sad ne znam kaj da mislim.. pratit cu danas kroz dan i vidjet hoce bit jos, nadam se da nece :(
Ne želim te plašiti, ali odi ti na hitnu. Meni je jedan dan od ujutro bilo smeđe par puta i navečer kap crvene krvi na papiru. Otišla sam i dobila Duphaston i mirovanje. To je bilo na 5+5... Sad sam 8+6 i sve je ok. Ali svakako je bolje otići ;)
Javi sa dobrim vijestima 😁
Ne želim te plašiti, ali odi ti na hitnu. Meni je jedan dan od ujutro bilo smeđe par puta i navečer kap crvene krvi na papiru. Otišla sam i dobila Duphaston i mirovanje. To je bilo na 5+5… Sad sam 8+6 i sve je ok. Ali svakako je bolje otići ;)
Javi sa dobrim vijestima 😁
Uff pricekat cu jos malo danas kroz dan i mirovat pa cu vidjet, ako ce bit jos otici cu na hitnu.. najgore od svega je kaj jos nisam bila ni na prvom pregledu..
Ja još nisam bila ni punih 5 tjedana kada mi se pojavio smećkasti iscjedak, nije bilo uopće krvavo nego malo smeđe, zvala sam drugi dan ginek. i rekao da dođem, vidio je i on i rekao da nije strašno pošto nije krv, ali da pripazim i dobila sam utrogestan. Pošto je vikend odi na hitnu, nema veze što nisi još bila na pregledu, može biti ništa, ali bolje da te netko pregleda i da ti nešto ako moraš mirovati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Malac sretno, bez panike, bit će sve ok
Kajo dobrodošla 😀
Veks imamo isti dan kontrolu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji