Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 16:03

Teta55

Nestrpljiva, ja sam imala, ali ne vise od 38, tako da nisam uzimala lijekove i ne mogu ti pomoci, samo se nadam da ce ti uskoro biti bolje :)

E nije ni moja presla 38.. Dode do tu i stoji..  Al isto sam se oblozila ladnim oblozima da se ne povisi...  Nisam vas pratila  bas u zadnje  nisam stigla.  Čestitke  novim curama i svima koje su vidile  svojr bebice,  a ostalim zelim  da dozive isto..  Moj  pregled  je iduci tjedan  u petak.  Tad bi se bebica tribala mrdat.  Nadam se da će bit tako i da ce sve bit ok, dosad je bilo😁😁😁😍

01. Ožujak 2018. 16:15

Jel ima neka cura prirodan lijek za glavobolju? 

Endzrue
    01. Ožujak 2018. 16:57

.Tinci0.

Ja znam da samo treba piti puno vode i probaj odspavat.. Meni je prvi pregled 8.3. 

01. Ožujak 2018. 17:07

Endzrue

Ja znam da samo treba piti puno vode i probaj odspavat.. Meni je prvi pregled 8.3.

Hvala na savjetu..  
    Na pregled si taman naručena, tada bi trebala biti pozitivna srčana reakcija   

malac_28
    01. Ožujak 2018. 17:17

nestrpljiva25

PlavaBorovnica

Teta drago mi je što je sve u redu!
    I ja sam danas na kelju a ne volim ga baš…
    Pročitala sam sve što ste napisale ali ne mogu se sjetiti što sam htjela odgovoriti…bzzz.
    Još sam pod dojmom jučerašnjeg pregleda i kako je netko spomenuo malog akrobate
    a sljedeći pregled mi je 30.3.
    Primjetila sam da otkako su mi mučnine prošle, osjećam se puuuno bolje i imam više energije nego onih prvih 8 tjedana.
    Osim navečer, klonem oko 20h.I super mi je što me nitko ne ljuti, pa su mi promjene raspoloženja pod kontrolomNestrpljiva, kako ti stojis s mucninama?

Dobro skroz nestale su. Imam ih samo kad se najedem i onsa znam da je muka uru dvi pa stane. Samo sam pregladna, svako 3 sata mi zakvrli u trbuhu. Iako sam zadnja dva dana ubijenw jer imam temp i priladila sam se. Inace radim u vrtici pa mi je vjer od njih prislo. Malo me strah da ne utjece na bebu, al dr kaze nije kriticno samp temp drzat ispod 38. Ima li koja od vas iskustva s temp u ranoj trudnoći?

Za skidanje temperature ti moze pomoci sirovi krumpir, mozes ga ogulit, narezati na ploske, staviti na tabane i preko navuci carape. Obloge drzis dok  se ne osuse, mozes stavit i na celo i na dlanove. Prijatelj je imao visoku temperaturu i nije je mogao nikako skinuti, stavio krumpire preko noci i ujutro vise nije imao temperaturu, samo su krumpiri bili crni :) 

01. Ožujak 2018. 17:26

Tinci, puno tekucine, zamraci sobu i odmaraj. Mene cesto jos jace boli ako bas lezim, bude mi bolje ako sam u sjedecem ili polulezecem polozaju, da je glava ipak malo uzdignuta. 
    Od hrane neznam sto pomaze.
    Endzrue, to ti je taman za prvi pregled :)

Nina ❤
    01. Ožujak 2018. 18:07

Teta55  cestitke! 
    I meni jedan dan mucnine i sve me boli, drugi dan nista. Jucer sam pola dana dirala cike jer su me prestale boljet pa me uhvatio strah 🤣
    Ja imam kontrolu u srijedu 7.3. i jedva cekam opet vidjeti malu mrvicu...
    Bas je lijepo vidjeti koliko nas se skupilo ovdje u ovo kratko vrijeme i ovako dijeliti svoja iskustva 🙌😊

Schinin
    01. Ožujak 2018. 18:52

.Tinci0.

Meni pomogne kafa sa limunom....

01. Ožujak 2018. 19:00

Hvala na savjetima 

Endzrue
    01. Ožujak 2018. 22:09

Evo imam smeđi isjedak na gaćicama na papiru ništa 5+3 sam taman period kad beba oživi 25dana nakon ovulacije.. Mislim da mi nema smisla ići na hitnu sad čekat ću jutro jer je ginekologinja jutro.. Ne znam jel mi od kašljanja ili kihanja užasno sam uplašena ovo mi je prva trudnoća 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.