Jelena, i ja sam prije neki dan pojela dva pijata paste i salse :)
Jaja jedem, ne padnu mi tesko, kao ni blitva, a za kelj cemo vidjeti.
Imala sam zatvor, vec sam pisala, i pomogao je kompot od jabuka i sljiva. Pa ako nekom zatreba savjet i preporuka..
Cure ima li koja da radi i planira raditi cijelu trudnoću?
Ja,ako bude sve uredu! Ovdje u Švedskoj po zakonu radiš do 2 mjeseca prije poroda. Samo se pitam kako ću servirati hranu sa trbuhom do zuba 🙂
Ja bih voljela ići što prije na bolovanje samo zato da mogu kod kuće uživati u trudnoći, a i radim u školi pa me strah bolesti i da mi se neko ne zaleti u trbuh, ali s obzirom da se dobro osjećam, radit ću dok god mi tijelo ne kaže da je dosta :)
Cure ima li koja da radi i planira raditi cijelu trudnoću?
Ja radim i planiram raditi do kad će mi trbuh dopuštati 😀
Dija, treba ti ispunjen er-1 obrazac (meni je ispunio knjigovodja) sa zadnjih 6 placa prije nego otvaras bolovanje. Ja sam otvorila u 2.mj. i to su place za 7, 8, 9, 10, 11 i 12. mjesec. I kopija osobne, zdravstvene i kartice tekuceg racuna.
Teta hvala!
Teta drago mi je što je sve u redu!
I ja sam danas na kelju a ne volim ga baš...
Pročitala sam sve što ste napisale ali ne mogu se sjetiti što sam htjela odgovoriti...bzzz.
Još sam pod dojmom jučerašnjeg pregleda i kako je netko spomenuo malog akrobate
a sljedeći pregled mi je 30.3.
Primjetila sam da otkako su mi mučnine prošle, osjećam se puuuno bolje i imam više energije nego onih prvih 8 tjedana.
Osim navečer, klonem oko 20h.I super mi je što me nitko ne ljuti, pa su mi promjene raspoloženja pod kontrolom
Nestrpljiva, kako ti stojis s mucninama?
Teta drago mi je što je sve u redu!
I ja sam danas na kelju a ne volim ga baš…
Pročitala sam sve što ste napisale ali ne mogu se sjetiti što sam htjela odgovoriti…bzzz.
Još sam pod dojmom jučerašnjeg pregleda i kako je netko spomenuo malog akrobate
a sljedeći pregled mi je 30.3.
Primjetila sam da otkako su mi mučnine prošle, osjećam se puuuno bolje i imam više energije nego onih prvih 8 tjedana.
Osim navečer, klonem oko 20h.I super mi je što me nitko ne ljuti, pa su mi promjene raspoloženja pod kontrolom
Nestrpljiva, kako ti stojis s mucninama?
Dobro skroz nestale su. Imam ih samo kad se najedem i onsa znam da je muka uru dvi pa stane. Samo sam pregladna, svako 3 sata mi zakvrli u trbuhu. Iako sam zadnja dva dana ubijenw jer imam temp i priladila sam se. Inace radim u vrtici pa mi je vjer od njih prislo. Malo me strah da ne utjece na bebu, al dr kaze nije kriticno samp temp drzat ispod 38. Ima li koja od vas iskustva s temp u ranoj trudnoći?
PlavaBorovnica, ja bas volim kelj i to najvise na zlicu, ali muz bas i ne, pa je kompromis napraviti ga s krumpirom (kao blitvu) uz meso :)
Sad imam mucnine pa ce mi mozda tesko pasti..
Malo zavidim vama koje cete raditi do kraja ili barem dobar dio trudnoce, ja bas volim svoj posao i rado bi radila, ali nazalost ne smijem i dosadno mi je doma :(
Hvala svima na lijepim zeljama, nadam se da ce biti sve super i dalje :)
Tko slijedeci ima pregled?
Nestrpljiva, ja sam imala, ali ne vise od 38, tako da nisam uzimala lijekove i ne mogu ti pomoci, samo se nadam da ce ti uskoro biti bolje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji