Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2018. 11:44

Teta svako toliko sam pogledala na forum jesi li se javila  

malac_28
    01. Ožujak 2018. 11:52

Endzrue

malac_28

Endzrue

malac_28

Riri5 ja se svaki dan pitam jesam trudna, osim bolnih grudi nemam nikavih simptoma, tu i tamo slaba jutarnja mucnina koja brzo prode, inace se stvarno dobro osjecam, a pregled imam tek 14.3.

Tako i ja samo što nemam niti to jutarnje.. Samo bolne grudi i to tek zadnja 2 dana da ih više osjetim.. meni je ovulacija bila 5 dana prije tebe pa mi je pregled 8.3. Iako smo kao jednako trudne

Meni su grudi užas, ne mogu po noći bez nekog topića kolko me bole.. jel ti znaš kad ti je otprilike bila ovulacija? Ja vjerujem da je meni bila 7.2. jer sam tad osjetila bolove u jajnicima

Grudi su mi 75A tako da mi ne treba ništa preko noći hahaha ujutro me zabole kad sjednem na krevet pa padne to malo što imam.. Ja sam uhvatila ovulaciju sa LH trakicama 2.-3.2.i tog. 3.2. Me cijeli dan bolio desni jajnik a bila sam taj mj kod ginekologinje i bio je 1 folikul na njemu tako da je potvrda 100% :D inače je to bio 12.ti dan ciklusa i traje mi M ciklus 25 dana

Onda si ti nekih tjedan više od mene, iako ja nisam 100% sigurna samo pretpostavljam po boli koja je bila samo taj dan.. 
    Ja inače nosim 85c i već su mi počele grudi ispadat, tako da ću uskoro morat po veći tak da baš imam muke, ne smijem se dotaknut kad nemam grudnjak 

• riri5
    01. Ožujak 2018. 12:03

Teta55

Evo me s pregleda, sve je u redu!
    Bio je drugi doktor koji ne voli preceste vaginalne uzv, pa me kratko abdominalno pregledao, srcana akcija se vidi, kontrola za 2 tjedna.
    Sreca do neba! :)

Teta cestitam 🙏🙏💓

01. Ožujak 2018. 12:25

Hvala vam curke, sad je malo lakse! Slijedeci put se ipak nadam vaginalnom uzv-u i mjerenju bebe, a mozda mi vec i otvore trudnicku knjizicu :)
    Jutros imam neki pritisak u glavi, mozda je od vremena, pada snijeg sto je jako rijetko kod mene, tako da sad lezim i skuhala sam si jedan ness, nisam ga pila godinama :)
    Sto je danas na meniju? Kod nas kelj s krumpirom i neko meso, i za mene ribana mrkva :)
    Uzivajte u ovom zimskom danu! :-*

Dija85
    01. Ožujak 2018. 12:27

Čestitke Teta!

Jelennnna
    01. Ožujak 2018. 12:37

Teta55

Hvala vam curke, sad je malo lakse! Slijedeci put se ipak nadam vaginalnom uzv-u i mjerenju bebe, a mozda mi vec i otvore trudnicku knjizicu :)
    Jutros imam neki pritisak u glavi, mozda je od vremena, pada snijeg sto je jako rijetko kod mene, tako da sad lezim i skuhala sam si jedan ness, nisam ga pila godinama :)
    Sto je danas na meniju? Kod nas kelj s krumpirom i neko meso, i za mene ribana mrkva :)
    Uzivajte u ovom zimskom danu! :-*

Mene uhvatila luda zelja za šalšom. Jos se mislim da li obicnu tricolori manistru koristim ili raviole sa sirom s njom. Hahhha. 
    Dosta stvari sta sam prije jela sad ne mogu ni primirisat (tipa jaja koja sam prije svako malo jela sad ne mogu ni blizu i povrce blitva, kelj, grah uzasno me napuse tako da sam smanjila jer sam se prelose poslin osjecala od povrca).
    I ovdi kod nas snig posteno je pada al sad vec je kisa pa lagano ga ispire.

Dija85
    01. Ožujak 2018. 12:45

Cure netko je pisao što sve treba od papira za otvaranje bolovanja. Ako bi htjela ponoviti da ne trazim po stranicama. Hvala. Otvorim bolovanje kod ginekologa i što dalje? Što moram traziti šefa? 

christyy
    01. Ožujak 2018. 13:27

Cure ima li koja da radi i planira raditi cijelu trudnoću? 

01. Ožujak 2018. 13:39

Dija, treba ti ispunjen er-1 obrazac (meni je ispunio knjigovodja) sa zadnjih 6 placa prije nego otvaras bolovanje. Ja sam otvorila u 2.mj. i to su place za 7, 8, 9, 10, 11 i 12. mjesec. I kopija osobne, zdravstvene i kartice tekuceg racuna.

• riri5
    01. Ožujak 2018. 13:42

Ja sam dala otkaz na poslu i odma iduci mjesec ostala trudna👏💓i nije mi za jer mi nije bilo bas lijepo a uvjeti rada jako stresni,a pogotovo sada kada sam fala Bogu ostala trudna 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.