Evo imam smeđi isjedak na gaćicama na papiru ništa 5+3 sam taman period kad beba oživi 25dana nakon ovulacije.. Mislim da mi nema smisla ići na hitnu sad čekat ću jutro jer je ginekologinja jutro.. Ne znam jel mi od kašljanja ili kihanja užasno sam uplašena ovo mi je prva trudnoća
Možda ti moje iskustvo pomogne. Ja sam nakon treninga imala iscjedak roskaste krvi 16 dpt. I onda opet 19 dpt malo više pokrilo skor cijeli uloscic. Preplasila sam se. Ali rekli su da je normalno malo krvarenja . Nije normalno ako jako boli i ako krvariš. Mene nije bolilo pa se nisam bojala.
I ja sam čitala da bude ok.. Inače je baš smeđe nema ni k od krvi al nisam očekivala da će mi se to dogoditi.. Inače sam strašno danas prehlađena i pun mi je nos puhala sam ga danas jedno 50 puta i kihnula toliko jel moguće od toga.. Ići ću ujutro ginekologu
Meni je isto prvi pregled kad i Endzrue 8.3. Baš mi je drago da nas se ovoliko skupilo :)
Jel se i mucnina u 1 ujutro smatra jutarnjom?
#trudnicketragedije
Muz hrce, a ja ne mogu spavati od mucnine, ionako cijeli dan spavam..
Endzrue, mozda je od napinjanja, ali svakako ujutro kod ginekologa, moze biti neka zilica, hematom, svasta, a mozda se i samo beba smjesta :) Ugl, ja bi svakako isla.
Teta to su ponoćne mučnine
I ja se vrtim..zaspala, probudila se i evo ništa..nema spavanja nego buljim u tv..
Ja sam na pregledu u srijedu 7.3. drzite mi fige,trebali bi vidit bebicu
Endzrue javi se nakon pregleda, nadam se da je samo neka zilica i da je beba u redu. A ako je toliko već prošlo od ovulacije trebalo bi se nešto i vidjeti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Dobro jutro!
Nocas oko 2 mi je bilo uzasno slabo, probudim muza da mi donese topli caj i malo kruha, i kako mi je to donio tako sam zaspala :) :)
Sad ujutro sam bolje, nemam mucnine i srecom, ne povracam uopce.
Cekamo Endzrue da se javi, nadam se da je sve ok :)
Ostale cure, kako ste danas?
Jutro cure! Evo ja i pas ostale same..muž je vozio cure u školu, a ja ću sada polako nešto po kući i skuhati ručak.
Sva sreća glavobolja nakon puna dva dana popustila, mučnine trenutno nemam
Čekam da se Endzrue javi..
Teta kada imaš slijedeći pregled?
Ja idem petak u bolnicu na ultrazvuk, a kod svoje ginekologice sam naručena 19.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji