Hvala! ☺️
Uhodana mama jesam, vidit cu koliko cu biti uhodana trudnica, imam osjecaj da je prva trudnoca bila daavno
Tu su nam negdje cure, Jane, moja ima 2.5 😊
Ja sam zasad stvarno dobro, jedino sto vec kipim iz grudnjaka i morat cu prokopati po ormarima da nadem te vece brojeve, znam da sam ih par spremila nakon prve trudnoce ali tad mi nisu trebali ovako rano. Doduse meni i u pms-u grudi narastu pa se sad samo nastavilo.
Osim toga nemam nikakvih simptoma, barem zasad.
Lois dobrodošla 😀. Utješila si me jer ni ja nemam nikakvih simptoma hehe.. Eto samo cicke malo vece ali to mi nije strano ni u pmsu
Dobro jutro i dobar dan! Kako ste jutros?
Dobrodošle nam nove! Moji simptomi zasad samo grudi i grčići. Jučer sam bila napuhana čudo, danas trbuh ravan ko da sam vježbala 😀
Radit ću sve do kraja, osim terenskog posla kojeg radim honorarno jer je fizički zahtjevan i stresan.
Ali neću odmah odustati od njega, vidjet ćemo kako bude išlo.
lois i ja imam osjecaj da mi je prva T davno bila, sve sam zaboravila osim poroda
mene sise danas manje bole, cak se i brinem.. mucnine nemam, jedino sto mi je ostalo je napuhnutost i puno mi se piski.. ne znam kako cu izdrzat do cetvrtka
lois i ja imam osjecaj da mi je prva T davno bila, sve sam zaboravila osim poroda
mene sise danas manje bole, cak se i brinem.. mucnine nemam, jedino sto mi je ostalo je napuhnutost i puno mi se piski.. ne znam kako cu izdrzat do cetvrtka
Jane neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko...
Jane neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko…
mislim da cemo skrenut do pregleda
Jane neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko…
mislim da cemo skrenut do pregleda
Malo je reć skrenuti hahahaha😂
Jane prisjetit cemo se po putu 😂 A divotu od prvog poroda necu zaboravit nikad vjerojatno. Rekla sam da ako i drugi bude takav da zatvaram proizvodnju 😣
I ja jedva cekam taj pregled, beta me brine jer je ogromna a duplanje minimalno, odnosno taman da se moze reci da se poduplala 🙄 U prosloj trudnoci je bila manja i pravilnije se duplala.
Vidjet cu u pon sve, samo treba docekati.
Pozdrav curke!
Evo da se i ja priključim ovoj temi..po zadnjoj M trudna 4+1, bila kod ginekologice prekjučer, ali samo zato jer sam se naručila u 12mj. na pregled..i naravno da nije ništa vidjela.
Sljedeći pregled 31.01.
Gledam da neke brine izostanak simptoma, ali nije to ništa zabrinjavajuće..
Imam 2 cure (7 i 10god) i ni u jednoj trudnoći nisam imala nikakve simptome osim izostanak mjesečnice..lakše je kada nema mučnine
Svima želim, a i sebi, mirnu i zdravu trudnoću, naravno i zdrave bebače
lois ja samo znam da cu za drugi bit pametnija i neke stvari cu drugacije, ako situacija dozvoli
tinci0 dobrodosla i cestitam
Hvala
Pitanje:
Od jeseni pijem dnevno puno čaja, što prije nisam..
Čula sam da u trudnoći nebi trebalo piti čajeve u kojima ima hibiskusa.
Ima li netko iskustva sa tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji