Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2018. 09:50

Lois

Hvala! ☺️
    Uhodana mama jesam, vidit cu koliko cu biti uhodana trudnica, imam osjecaj da je prva trudnoca bila daavno
    Tu su nam negdje cure, Jane, moja ima 2.5 😊
    Ja sam zasad stvarno dobro, jedino sto vec kipim iz grudnjaka i morat cu prokopati po ormarima da nadem te vece brojeve, znam da sam ih par spremila nakon prve trudnoce ali tad mi nisu trebali ovako rano. Doduse meni i u pms-u grudi narastu pa se sad samo nastavilo.
    Osim toga nemam nikakvih simptoma, barem zasad.

Lois dobrodošla 😀.  Utješila si me jer ni ja nemam nikakvih  simptoma hehe..  Eto samo cicke  malo  vece ali to mi nije strano ni u pmsu 

PlavaBorovnica
    18. Siječanj 2018. 10:19

Dobro jutro i dobar dan! Kako ste jutros?
    Dobrodošle nam nove! Moji simptomi zasad samo grudi i grčići. Jučer sam bila napuhana čudo, danas trbuh ravan ko da sam vježbala 😀
    Radit ću sve do kraja, osim terenskog posla kojeg radim honorarno jer je fizički zahtjevan i stresan. 
    Ali neću odmah odustati od njega, vidjet ćemo kako bude išlo.

Jane_Doe
    18. Siječanj 2018. 10:27

lois i ja imam osjecaj da mi je prva T davno bila, sve sam zaboravila osim poroda 
    mene sise danas manje bole, cak se i brinem.. mucnine nemam, jedino sto mi je ostalo je napuhnutost i puno mi se piski.. ne znam kako cu izdrzat do cetvrtka 

18. Siječanj 2018. 10:33

Jane_Doe

lois i ja imam osjecaj da mi je prva T davno bila, sve sam zaboravila osim poroda
    mene sise danas manje bole, cak se i brinem.. mucnine nemam, jedino sto mi je ostalo je napuhnutost i puno mi se piski.. ne znam kako cu izdrzat do cetvrtka

Jane  neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko... 

Jane_Doe
    18. Siječanj 2018. 10:39

nestrpljiva25

Jane_Doe

Jane neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko…

mislim da cemo skrenut do pregleda 

18. Siječanj 2018. 10:41

Jane_Doe

nestrpljiva25

Jane_Doe

Jane neka te utjesi da se meni cak ni ne piski toliko…

mislim da cemo skrenut do pregleda

Malo je reć skrenuti  hahahaha😂

Lois
    18. Siječanj 2018. 11:25

Jane prisjetit cemo se po putu 😂 A divotu od prvog poroda necu zaboravit nikad vjerojatno. Rekla sam da ako i drugi bude takav da zatvaram proizvodnju 😣
    I ja jedva cekam taj pregled, beta me brine jer je ogromna a duplanje minimalno, odnosno taman da se moze reci da se poduplala 🙄 U prosloj trudnoci je bila manja i pravilnije se duplala.
    Vidjet cu u pon sve, samo treba docekati. 

18. Siječanj 2018. 13:17

Pozdrav curke! 
    Evo da se i ja priključim ovoj temi..po zadnjoj M trudna 4+1, bila kod ginekologice prekjučer, ali samo zato jer sam se naručila u 12mj. na pregled..i naravno da nije ništa vidjela. 
    Sljedeći pregled 31.01. 
    Gledam da neke brine izostanak simptoma, ali nije to ništa zabrinjavajuće..
    Imam 2 cure (7 i 10god) i ni u jednoj trudnoći nisam imala nikakve simptome osim izostanak mjesečnice..lakše je kada nema mučnine  
    Svima želim, a i sebi, mirnu i zdravu trudnoću, naravno i zdrave bebače

Jane_Doe
    18. Siječanj 2018. 13:47

lois ja samo znam da cu za drugi bit pametnija i neke stvari cu drugacije, ako situacija dozvoli 
    tinci0 dobrodosla i cestitam 

18. Siječanj 2018. 14:43

Hvala 
    Pitanje: 
    Od jeseni pijem dnevno puno čaja, što prije nisam..
    Čula sam da u trudnoći nebi trebalo piti čajeve u kojima ima hibiskusa. 
    Ima li netko iskustva sa tim? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.