Riri5 ja se svaki dan pitam jesam trudna, osim bolnih grudi nemam nikavih simptoma, tu i tamo slaba jutarnja mucnina koja brzo prode, inace se stvarno dobro osjecam, a pregled imam tek 14.3.
Nemoj ništa brinuti..neke žene nemaju nikakve simptome..ja sam jedna od onih koja nije imala ni jednu mučninu u prijašnjim trudnoćama..
Malac i dija,isto tako je i meni jucer sam bila koma a danas sam super,i mene grudi stalno bole,a netriba se brinit nego se sto vise opustiti,ja govorim to stalno a na dane me uvati takva panika jeli sve ok,a valjda je to sve normalno🤰🙏🙏vidim da je dosta vas počelo sa korištenjem ulja i krema protiv strija,ja još nista
Riri5 ja se svaki dan pitam jesam trudna, osim bolnih grudi nemam nikavih simptoma, tu i tamo slaba jutarnja mucnina koja brzo prode, inace se stvarno dobro osjecam, a pregled imam tek 14.3.
Tako i ja samo što nemam niti to jutarnje.. Samo bolne grudi i to tek zadnja 2 dana da ih više osjetim.. meni je ovulacija bila 5 dana prije tebe pa mi je pregled 8.3. Iako smo kao jednako trudne
Evo me s pregleda, sve je u redu!
Bio je drugi doktor koji ne voli preceste vaginalne uzv, pa me kratko abdominalno pregledao, srcana akcija se vidi, kontrola za 2 tjedna.
Sreca do neba! :)
Bio je drugi doktor koji ne voli preceste vaginalne uzv, pa me kratko abdominalno pregledao, srcana akcija se vidi, kontrola za 2 tjedna.
Super, lijepe vijesti, čestitam 😀
Tako i ja samo što nemam niti to jutarnje.. Samo bolne grudi i to tek zadnja 2 dana da ih više osjetim.. meni je ovulacija bila 5 dana prije tebe pa mi je pregled 8.3. Iako smo kao jednako trudne
Meni su grudi užas, ne mogu po noći bez nekog topića kolko me bole.. jel ti znaš kad ti je otprilike bila ovulacija? Ja vjerujem da je meni bila 7.2. jer sam tad osjetila bolove u jajnicima
Aaaa čestiitaaam, baš mi je dragoo!! 😊😊
Meni su grudi užas, ne mogu po noći bez nekog topića kolko me bole.. jel ti znaš kad ti je otprilike bila ovulacija? Ja vjerujem da je meni bila 7.2. jer sam tad osjetila bolove u jajnicima
Grudi su mi 75A tako da mi ne treba ništa preko noći hahaha ujutro me zabole kad sjednem na krevet pa padne to malo što imam.. Ja sam uhvatila ovulaciju sa LH trakicama 2.-3.2.i tog. 3.2. Me cijeli dan bolio desni jajnik a bila sam taj mj kod ginekologinje i bio je 1 folikul na njemu tako da je potvrda 100% :D inače je to bio 12.ti dan ciklusa i traje mi M ciklus 25 dana
Cestitam Teta!!
Sortiraj odgovore
Najstariji