Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    19. Kolovoz 2018. 11:28

LaFemme

Baby.k pratimo se. Super izgledas 😉
    Sto se tice kontrakcija ja uopce nemam pojma imam li ih ili ne, ma ocito sam smotana pa ih ne znam prepoznati 😅 Stomak mi ne nekad tvrd, a nekad ne, ali mislila sam da to mala gura. Ma dobro je to sve dok ne boli.

Bome i ti, samo je trbica narasla😊
    Pa ni ja uopće nemam pojma, valjda dok sam zatvorena i ništa ne boli sve je ok😁

Baby.k
    19. Kolovoz 2018. 11:40

Looda_vila, ja bih razumjela da su bile neke komplikacije pa ne smijemo, ali cijela trudnoća uredna a on se boji😂😂 bome sam rekla ako mali neće htjet van, primjenit ćemo savjet tvog doktora, htio ne htio😂

Baby.nb1
    19. Kolovoz 2018. 11:46

Looda_vila ajme upisala sam se skoro, sto na ovo gugutanje sto na savjet doktora.
    Ja sam sinoc zaspala i predjutro me probudilo na wc i onda zbogom Boze... Malac udario vojne vjezbe, a ja lezim i razmisljam o robici i velicinama. 
    Lafemme i BabyK bas ste slatkisi 

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    19. Kolovoz 2018. 11:53

E i da vidjela sam slatkeee trbuščićee curke sve od reda ste predivnee 🙂🙂🙂
    Jao da ja polako u 37... Jao jaoo takoo blizuu evo naseg napretka kroz 4 tjedna, tek kad tako stavim slike skuzim da je bas narastao i too jakooo....

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    19. Kolovoz 2018. 12:01

Nas_bebac

E i da vidjela sam slatkeee trbuščićee curke sve od reda ste predivnee 🙂🙂🙂
    Jao da ja polako u 37… Jao jaoo takoo blizuu evo naseg napretka kroz 4 tjedna, tek kad tako stavim slike skuzim da je bas narastao i too jakooo….
    😘😘 Od nas dvojee

Divnooo😍😍😘

PlavaBorovnica
    19. Kolovoz 2018. 12:01

Lafemme i BabyK, predivne ste 😯
    Nas bebac, wow 37.tjedan👏👏👏 nisam uopće išla za tim. 
    Evo meni termin za mjesec dana. Nije točno, jer je procijenjen na 21.9 a danas je 19. ali kuzite me.😁
    Nisam za reklame, ali ima jedan proizvod kojim sam zadovoljna bez obzira na svoje drugo stanje- Biobaza micelarni gel za tuširanje s uljem. Koža je mekana i zaista nije suha, meni su noge često suhe inače jer mi se ne da mazat mlijekom za tijelo. 
    I ja odoh na ručak kod mame. 😍 Samo ću reć tartufi.

Looda_vila
    19. Kolovoz 2018. 12:23

Divne ste  baby.k,  Lafemme i Nas_bebac😍😍😍 sve fit trudnice🤗🤗
    Dobar tek borovnice! Jummy za tartufeee
    Ja ne znam sto cu jos danas za rucak...kasno smo doruckovali..pa ce rucak tek oko 3🤔

19. Kolovoz 2018. 12:24
    29.;31;33tt +20kg
    29.;31;33tt +20kg
    Nas_bebac
    19. Kolovoz 2018. 12:26

Garavusa divnaaa pa fi jee tih 20kg??
    Tartufii hmmm moj dragi bi pokidao za njoma ja bas i nisam luda za nima ali naravno sve cu pojest hmm nije da se ne vidi 😁😁😁 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

PlavaBorovnica
    19. Kolovoz 2018. 12:30

Nas bebac i Garavusa  predobro! Ja ne znam kako stavit fotku do fotke haha🙈
    Looda,hvala 😊
    Garavusa, ne znam di ti je tih +20. Ruke su ti tanje na zadnjoj fotki nego na prvoj. Ja sam na +15kg. A svaki dan sve lipša i lipsa. 😁 Nije ni čudo da sve škripi, steže, trne i puca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.