Ajme dok sam sve pročitala već sam zaboravila🤣
Što se tiče perilica+sušilica, ja imam Candy nije baš neko rješenje. Meni baš skuplja neku robu, a i uništava brže, vjerojatno jer nema puno programa. A i nakon sušenja robe moram paziti da samo stavljam bijeli veš prati jer ostaju "mucice" po bilo kakvoj drugoj robi😣 tako da ne preporučam... Ja bi isto posebno sušilicu😀
Kako ste samo fit trudnice što ste stavile slikice!!! Svaka čast!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Garavusa mislim da ti iPhone ima sam opciju napravit video od slika moments i mozes dodavat i oduzimat slike bude fora 😁 ja sam si bila napravila tako za fotke s vjenčanja tj napravila sam si filmic od pocetka veze do braka pa i brak bude bass fora 🙂🙂🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo i nas iz bolnickog kreveta. Imam kamenac u bubregu i infekciju urinarnog trakta . 3 dana na promatranju smo😕
Evo i nas iz bolnickog kreveta. Imam kamenac u bubregu i infekciju urinarnog trakta . 3 dana na promatranju smo😕
O jebemu... znači dobro da si otišla doktoru. Drži se i javljaj novosti. 😘
Cure bušice su vam TOP💞💞💞, baš smo kornjače sa kontra oklopom 😂😂😂😂
Looda_vila odlična sušilica, i sa toplinskom pumpom, nećeš ni primjetiti povećanje mj rate struje, ja imam isto sa toplinskom pumpom, preporod, tjedno perem po 8 mašina veša i sušim SVE u njoj i rata struje mi je 100 kn veća, a prije sa običnom po 500 kn veća 😀
Baš sam mužu pročitala za gugutanje tvog muža, umro lik od smijeha 😂, programeri se razumiju 😂😂😂😂😂
Mimmyx dobro da si otišla doktoru, vidiš da je urinarni trakt ipak, sva sreća primit ćeš antibiotike i bit će bolje, drži se😘
A muz mi prigovara da se pravim pametna kad postavljam dijagnoze hahaha, salu na stranu, drago mi je da si ipak otisla doktoru i da ce ti sad pomoci i da ce te prestat boliti konacno. Javljaj nam kak si 🙂
Busice su vam divne svima, Garavusa, ne bih nikad rekla da si na +20kg. Meni isto ide kila gore-kila dolje valjda ovisno o kolicini i vrsti hrane koju jedem, na +10sam, al ima dana kad sam na +9 (naravno, pregled i vaganje nisu na taj dan hahahah)
Stvarno dobro da jesam, fala Bogu da je sa Samuelom sve dobro... Ja se drzim ,hvala na podrsci..,😘
Mimmyx sreca pa si otisla doktoru, sad ce oni to brzo popravit. U kojoj si bolnici?
url=https://lilypie.com]
U Merkuru sam...Sad me spajali na ctg koji biljezi male trudove ali sam zatvorena..
Sortiraj odgovore
Najstariji