Petrapp bas si ko djevojcica!😊😉 lijepa ti je bušica... a za ovo da si teska sama sebi, ehh draga moja a jos ima tjedana do kraja😁 onda ti sutra cestitamo rockas😎 koji je u pitanju?
Evo ja napravila krug oko jaruna, cca 6 km...jedvaaa😑 😣
Looda_vila 28 ročkas, a brzo će to proletiti, a to kaj sam si teška je i s ovom vrućinom i sparinom povezano, a i to kaj mi nisu dali vježbati dobar dio trudnoće, a mojoj operiranoj skoliozi to baš i ne paše, al ajde sreća da nisam puno kg skupila, kak bi mi tek onda bilo teško...
Cure da li je neka od vas koristila vaginalete u trudnoći? Ja evo već treći dan stavljam, ginekolog mi dao zbog iscjetka, ali beba se smirila. Javi se. Jako slabo. Ni približno kao prije. Mislite li da je to zbog Rojazola? Malo sam zabrinuta.
P.S. stvarno ste sve divne i slatke s trbuščićima. 😍
Ljudi ja već neko vrijeme nemam kontrakcije…osjećam zatezanje jedino kad idem u dulje šetnje ali ovako ništa već tjedan dana. Mala se miče. I trbuh imam osjećaj da se spustio, nisko je.
Ssanja, koji predivan trbuh!
Looda, namjerno želim vidjeti što ce muz donijeti od robice za izlazak, da vidim jel smotan u tome ko većina muskih. (Nemojte me krivo shvatiti) Ne poznajemo se dugo, a on tvrdi da je on stručnjak za bebe. Hihi.
A ovo za ručkove-genijalna ideja. Uopće nisam o tome razmišljala. Muž dobro kuha, i mama mi je u blizini, znam da će dolaziti i max pomogati ali bilo bi mudro da napravim par ručkova i olakšam njima dvoma i sebi kasnije. 👏👏👏
A ove mace u 3.semestru hahaha, trimestru…mogu samo reći da bar. Doktorica kaže moze, a muž neće da je beba skoro tu koliki mi je trbuh.
A ja luda, fali mi. Totalni nimfo.🙈😻
Isssa, ne znam ni ja šta je to. Tebi se prsti šire, ja nemam grceve u stomaku ali zato me ubijaju grcevi u rukama, ne mogu spavati od toga.
IvaGljiva, možda ti je slaba pegla pa ti dugo treba? Meni treba dugo jer sam spora i amater, a uz to mi je i slaba pegla. Ja sam u 3 dana sve oprala i opeglala, svaki dan po sat i po,dva. E, ali jedino što još nemam su tetrice. Nisam mjerodavna.
Endzrue, drago mi je što si imala društvo. Nije lako provoditi dane sam. Kad ti muž stiže s broda?
A relativno ne prođe dan da sam sama. Pošto sam na moru odem sa sestričnom i njenom curicom na kupanje evo mama otišla došla njena mama (teta). Dva puta tjedno odem na trening pa se malo vidim s prijateljima relativno mi je super.. Imam psa i papigu p se s njim zabavljam (pas mi je barem 4-5 puta vani). Ako se dogodi da sam sama taj dan ugl. Šijem pa mi vrijeme proleti. Dragi po ugovoru dolazi 10 dana prije termina 🤣 tako da sam se ja pripremila da moguće da neće stić al evo već za 10 dana će mi doć brat pa će mi svekar i ekipa mijenjat prozore pa to sve treba sredit oa malo uredit sobu i već će bit kraj 9.mj tu će već i moji doć opet..
Btw seka je još u komadu ušla je u 9.mj beba 2600 pa sad čekaju. 3 put na dan joj ide ctg i zasad je ok sve. Bolnica krevet wc relacija.. Malo je tužna jer joj mala kreće u 1. razred a to je uskoro a ona u bolnici
Cure da li je neka od vas koristila vaginalete u trudnoći? Ja evo već treći dan stavljam, ginekolog mi dao zbog iscjetka, ali beba se smirila. Javi se. Jako slabo. Ni približno kao prije. Mislite li da je to zbog Rojazola? Malo sam zabrinuta.
Ja sam koristila vaginalete, isto zbog iscjetka. To ti je samo slučajnost. Ja imam dane kada se javlja više i kada se javlja manje. Ako se nastavi to da je jako mirna, odi u bolnicu da te pogledaju ali sigurna sam da nije povezano s vaginaletama
I ja sam koristila rojazol 2 puta u trudnoći ali nisam primjetila da je malac mirniji bio, bitno da se beba javlja, ako si nemirna oko toga odi na pregled, već su velike bebe pa imaju manje mjesta i mirniji su, probaj se najesti i leći da lijevi bok pa sat vremena broji pomake bebe, trebalo bi biti bar 5 puta, ako nije onda pojedi slatko pa opet sat vremena lezi na lijevi bok pa opet broji, ako opet nije dovoljno odi doktoru
Jutro..
Petrapp sretan rodendan🎉🎂🥂
Kakva je bila noć? Nama relativno dobra..par puta na wc i 2puta do malca no uspjeh je sto sam odmah zaspala kasnije
Moji dečki su na putu svaki na svoj posao/vrtic a ja sad idem skuhati kavicu i peglati posteljinu za bebu..
Petrapp sretan rođendan 🎂
Noć kolko toliko ok, bolja nego prošla u svakom slučaju 😀, jedino mi nije jasno zašto su me rebra noćas nenormalno boljela, ko da me neko mlatio po njima 🤔, iskusne mame jel vam bilo kad tako u trudnoćama??????
Petrapp sretan rođendan 🎂
Meni je noć bila kritična, cijelu noć sam se budila i plakala pojma nema zašto, nikad takav nalet emocija nisam imala
sad pijem kafu pa opet na ctg, valjda je sve ok... ugodan dan vam želim
Vjerovatno je onda samo slučajnost s Rojazolom, da. Hvala cure! I još pitanje, mica me ogrebala po zglobu, našpricala sam octeniseptom, ne može ništa biti? Male je skroz pa.. ne znam. Nisam prije imala životinje.
Petrapp sve najbolje! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji