Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    19. Kolovoz 2018. 09:13

Što se tiče sušilice ja imam perilicu i sušilicu u jednom, nije baš neko dobro rješenje ako netko razmišlja kupiti! 
    A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili....

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Gold👑
    19. Kolovoz 2018. 09:18

Dobro jutro cure.
    Aurora nisi jedina, jedva cekam da zahladi ...
    Sto se tice kontrakcija meni su sve cesce i neugodnije  neke cak malo i bole,nema nekog pravila kad ce se pojavit ili kad radim nesto ili kad mirujem, i u prvoj t su mi bile bas ceste...
    Ja jedva cekam rodit, preteska sam sama sebi, pogotovo ujutro, nikako da dodem sebi ...

19. Kolovoz 2018. 09:22

Aurora

Što se tiče sušilice ja imam perilicu i sušilicu u jednom, nije baš neko dobro rješenje ako netko razmišlja kupiti!
    A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili….

Ma da!? Nikad mi se nista nije skupilo u susilici (znalo je u perilici ka slucajno na 90 ubacim nesto sta je za pranje na 40 😆), doduse, ja imam zasebno perilicu i susilicu, a rucnici su mi meksi nego ikad 😍

Isssa
    19. Kolovoz 2018. 09:25

Aurora

A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili….

Meni se ništa ne skupi u sušilici, imam posebno, isto sam htjela kupiti kao ti 2u1 pa su mi rekli u dućanu da ne kupujem jer kao nije baš za svakodnevno korištenje 🤔
    Aurora baš smo prave kornjače 😂, mislim da sve čekamo zahlađenje, navodno još samo ovaj tjedan ovako vruće 😀

19. Kolovoz 2018. 09:27

Justme123

Looda_vila 😂😂😂 zakon slika
    Mimmyx bez obzira bi ja otisla na pregled, trudovi idu jednolicno s obiju strana, ne boli samo s 1
    KikeS te kontrakcije ne bole vecinom, meni su samo neugodne, al ne bolne. Velis trtica boli, a kukovi? Mene kad se preforsiram kukovi rasturaju.

Znaci ja zapravo imam kontrakcije unazad par tjedana. Ne.. Samo trtica me ubije. I kornjaca style. 
    Jel se tim kontrakcijama i otvaram ili samo priprema tijelo?

Looda_vila
    19. Kolovoz 2018. 09:28

Aurora tako sr ja.ustajem iz kreveta🤣🤣 gledam prognozu  svako malo na mobitelu u nadi da ce sto prije pokazat neko kisno vrijeme😆😃
    Meni je majstor koji popravalja vesmasine i susilice savjetovao da nikako ne uzimam ove 2in1 perilica/susilica. Da se te najvise kvare. A sad..vidjet cemo, uzela neku bosch sa hrpom opcija i cekam da.stigne😁
    I mene jutros probudila kontrakcija. Trbuh mi se pretvorio u tuljac kako se stisno jadan...al popustilo brzo
    Svekyca ajde jos malooo, brzo ce.to proc😁😊

• pandica1805
    19. Kolovoz 2018. 09:29

Bokic :)
    Ja jos u komadu. Vec sam luda od iscekivanja.
    Netko je spominjao knjige o porodu. Ne znam koliko vas ovdje je vjernika, ja jesam veliki i citala sam u orvoj trudnoci Duhovni pristup radanju. Ta knjiga mi je toliko pomogla da vam ne mogu objasnit to.
    Sto se tice vesa moja susilica ima program da susi obicno ajmo rec i da susi sa parom, tu ves bude popeglan i samo se prebaci u ormar. Imam i program za bebinu robicu itd..
    Isssa nema potrebe peglat. Pa dosta zena bas iz tog razloga i koristi susilicu jer zamjenjuje peglanje i ubija sve bakterija zbog cega najcesce i peglamo. 

19. Kolovoz 2018. 09:48

KikeS to ti ja ne znam rec, moras na pregledu pitati dal se dolje stagod pomaknulo, vecinom se samo priprema tijelo za porod, ali neke cure se malo i otvore, npr Isssa, ali neces se od tih Braxton hicks kontrakcija otvoriti 8 cm, to tek kad pravi trudovi krenu.
    Looda_vila ti si uzela 2u1? Javi kad isprobas jer meni je perilica vec stara pa sam mislila uzimati neku sa susilicom. Isto su mi mnogi rekli da ne valja to, a opet s kim god sam pricala da ima perilicu/susilicu je prezadovoljan pa sam zbunjena 🤷🏼‍♀️
    Meni je bas ok ovo vrijeme sad, nocu mi uopce jije vruce, bas ugodno (da, znam, ja sam freak - rekli su mi to vec)

Isssa
    19. Kolovoz 2018. 09:57

KikeS

Justme123

Looda_vila 😂😂😂 zakon slika
    Mimmyx bez obzira bi ja otisla na pregled, trudovi idu jednolicno s obiju strana, ne boli samo s 1
    KikeS te kontrakcije ne bole vecinom, meni su samo neugodne, al ne bolne. Velis trtica boli, a kukovi? Mene kad se preforsiram kukovi rasturaju.

Znaci ja zapravo imam kontrakcije unazad par tjedana. Ne.. Samo trtica me ubije. I kornjaca style.
    Jel se tim kontrakcijama i otvaram ili samo priprema tijelo?

Mene su otvorile 2 cm kontrakcije u 31 tjednu, od onda se stanje nije promijenilo uz terapiju (tokoliza, cordipin) i strogo mirovanje, ali mislim da u većini slučajeva da se ne otvaraš, da je to normalno sve, pitaj na idućem pregledu

Looda_vila
    19. Kolovoz 2018. 09:59

Justme123

KikeS to ti ja ne znam rec, moras na pregledu pitati dal se dolje stagod pomaknulo, vecinom se samo priprema tijelo za porod, ali neke cure se malo i otvore, npr Isssa, ali neces se od tih Braxton hicks kontrakcija otvoriti 8 cm, to tek kad pravi trudovi krenu.
    Looda_vila ti si uzela 2u1? Javi kad isprobas jer meni je perilica vec stara pa sam mislila uzimati neku sa susilicom. Isto su mi mnogi rekli da ne valja to, a opet s kim god sam pricala da ima perilicu/susilicu je prezadovoljan pa sam zbunjena 🤷🏼‍♀️
    Meni je bas ok ovo vrijeme sad, nocu mi uopce jije vruce, bas ugodno (da, znam, ja sam freak - rekli su mi to vec)

Nisam uzela 2in1, nego zasebno susilicu - ovu
    https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/pranje-i-susenje-rublja/susilice-rublja/susilice-s-toplinskom-pumpom/WTW85540EU?breadcrumb=heatpumpdryers
    Perilica mi je tak - tak , nekih 8 godina stara...al radi ko vurica, nikad se nije kvarila, pa cu ju jos ostavit, a susilicu cu stavit na nju. Nekak vise vjerujem  majstorima kad vele koliko ih popravljaju jer se cesce kvare + provjerila sam malo po forumima, sto nasim, sto vanjskim - svi savjetuju ako imam prostora da radije zasebno kupim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.