Što se tiče sušilice ja imam perilicu i sušilicu u jednom, nije baš neko dobro rješenje ako netko razmišlja kupiti!
A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili....
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Dobro jutro cure.
Aurora nisi jedina, jedva cekam da zahladi ...
Sto se tice kontrakcija meni su sve cesce i neugodnije neke cak malo i bole,nema nekog pravila kad ce se pojavit ili kad radim nesto ili kad mirujem, i u prvoj t su mi bile bas ceste...
Ja jedva cekam rodit, preteska sam sama sebi, pogotovo ujutro, nikako da dodem sebi ...
Što se tiče sušilice ja imam perilicu i sušilicu u jednom, nije baš neko dobro rješenje ako netko razmišlja kupiti!
A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili….
Ma da!? Nikad mi se nista nije skupilo u susilici (znalo je u perilici ka slucajno na 90 ubacim nesto sta je za pranje na 40 😆), doduse, ja imam zasebno perilicu i susilicu, a rucnici su mi meksi nego ikad 😍
A jel vam se roba šta skupi u sušilici? Meni da🤔 i dosta su mi se prije ručnici uništili….
Meni se ništa ne skupi u sušilici, imam posebno, isto sam htjela kupiti kao ti 2u1 pa su mi rekli u dućanu da ne kupujem jer kao nije baš za svakodnevno korištenje 🤔
Aurora baš smo prave kornjače 😂, mislim da sve čekamo zahlađenje, navodno još samo ovaj tjedan ovako vruće 😀
Looda_vila 😂😂😂 zakon slika
Mimmyx bez obzira bi ja otisla na pregled, trudovi idu jednolicno s obiju strana, ne boli samo s 1
KikeS te kontrakcije ne bole vecinom, meni su samo neugodne, al ne bolne. Velis trtica boli, a kukovi? Mene kad se preforsiram kukovi rasturaju.
Znaci ja zapravo imam kontrakcije unazad par tjedana. Ne.. Samo trtica me ubije. I kornjaca style.
Jel se tim kontrakcijama i otvaram ili samo priprema tijelo?
Aurora tako sr ja.ustajem iz kreveta🤣🤣 gledam prognozu svako malo na mobitelu u nadi da ce sto prije pokazat neko kisno vrijeme😆😃
Meni je majstor koji popravalja vesmasine i susilice savjetovao da nikako ne uzimam ove 2in1 perilica/susilica. Da se te najvise kvare. A sad..vidjet cemo, uzela neku bosch sa hrpom opcija i cekam da.stigne😁
I mene jutros probudila kontrakcija. Trbuh mi se pretvorio u tuljac kako se stisno jadan...al popustilo brzo
Svekyca ajde jos malooo, brzo ce.to proc😁😊
Bokic :)
Ja jos u komadu. Vec sam luda od iscekivanja.
Netko je spominjao knjige o porodu. Ne znam koliko vas ovdje je vjernika, ja jesam veliki i citala sam u orvoj trudnoci Duhovni pristup radanju. Ta knjiga mi je toliko pomogla da vam ne mogu objasnit to.
Sto se tice vesa moja susilica ima program da susi obicno ajmo rec i da susi sa parom, tu ves bude popeglan i samo se prebaci u ormar. Imam i program za bebinu robicu itd..
Isssa nema potrebe peglat. Pa dosta zena bas iz tog razloga i koristi susilicu jer zamjenjuje peglanje i ubija sve bakterija zbog cega najcesce i peglamo.
KikeS to ti ja ne znam rec, moras na pregledu pitati dal se dolje stagod pomaknulo, vecinom se samo priprema tijelo za porod, ali neke cure se malo i otvore, npr Isssa, ali neces se od tih Braxton hicks kontrakcija otvoriti 8 cm, to tek kad pravi trudovi krenu.
Looda_vila ti si uzela 2u1? Javi kad isprobas jer meni je perilica vec stara pa sam mislila uzimati neku sa susilicom. Isto su mi mnogi rekli da ne valja to, a opet s kim god sam pricala da ima perilicu/susilicu je prezadovoljan pa sam zbunjena 🤷🏼♀️
Meni je bas ok ovo vrijeme sad, nocu mi uopce jije vruce, bas ugodno (da, znam, ja sam freak - rekli su mi to vec)
Looda_vila 😂😂😂 zakon slika
Mimmyx bez obzira bi ja otisla na pregled, trudovi idu jednolicno s obiju strana, ne boli samo s 1
KikeS te kontrakcije ne bole vecinom, meni su samo neugodne, al ne bolne. Velis trtica boli, a kukovi? Mene kad se preforsiram kukovi rasturaju.
Znaci ja zapravo imam kontrakcije unazad par tjedana. Ne.. Samo trtica me ubije. I kornjaca style.
Jel se tim kontrakcijama i otvaram ili samo priprema tijelo?
Mene su otvorile 2 cm kontrakcije u 31 tjednu, od onda se stanje nije promijenilo uz terapiju (tokoliza, cordipin) i strogo mirovanje, ali mislim da u većini slučajeva da se ne otvaraš, da je to normalno sve, pitaj na idućem pregledu
KikeS to ti ja ne znam rec, moras na pregledu pitati dal se dolje stagod pomaknulo, vecinom se samo priprema tijelo za porod, ali neke cure se malo i otvore, npr Isssa, ali neces se od tih Braxton hicks kontrakcija otvoriti 8 cm, to tek kad pravi trudovi krenu.
Looda_vila ti si uzela 2u1? Javi kad isprobas jer meni je perilica vec stara pa sam mislila uzimati neku sa susilicom. Isto su mi mnogi rekli da ne valja to, a opet s kim god sam pricala da ima perilicu/susilicu je prezadovoljan pa sam zbunjena 🤷🏼♀️
Meni je bas ok ovo vrijeme sad, nocu mi uopce jije vruce, bas ugodno (da, znam, ja sam freak - rekli su mi to vec)
Nisam uzela 2in1, nego zasebno susilicu - ovu
https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/pranje-i-susenje-rublja/susilice-rublja/susilice-s-toplinskom-pumpom/WTW85540EU?breadcrumb=heatpumpdryers
Perilica mi je tak - tak , nekih 8 godina stara...al radi ko vurica, nikad se nije kvarila, pa cu ju jos ostavit, a susilicu cu stavit na nju. Nekak vise vjerujem majstorima kad vele koliko ih popravljaju jer se cesce kvare + provjerila sam malo po forumima, sto nasim, sto vanjskim - svi savjetuju ako imam prostora da radije zasebno kupim.
Sortiraj odgovore
Najstariji