Ljudi ja već neko vrijeme nemam kontrakcije...osjećam zatezanje jedino kad idem u dulje šetnje ali ovako ništa već tjedan dana. Mala se miče. I trbuh imam osjećaj da se spustio, nisko je.
Ssanja, koji predivan trbuh!
Looda, namjerno želim vidjeti što ce muz donijeti od robice za izlazak, da vidim jel smotan u tome ko većina muskih. (Nemojte me krivo shvatiti) Ne poznajemo se dugo, a on tvrdi da je on stručnjak za bebe. Hihi.
A ovo za ručkove-genijalna ideja. Uopće nisam o tome razmišljala. Muž dobro kuha, i mama mi je u blizini, znam da će dolaziti i max pomogati ali bilo bi mudro da napravim par ručkova i olakšam njima dvoma i sebi kasnije. 👏👏👏
A ove mace u 3.semestru hahaha, trimestru...mogu samo reći da bar. Doktorica kaže moze, a muž neće da je beba skoro tu koliki mi je trbuh.
A ja luda, fali mi. Totalni nimfo.🙈😻
Isssa, ne znam ni ja šta je to. Tebi se prsti šire, ja nemam grceve u stomaku ali zato me ubijaju grcevi u rukama, ne mogu spavati od toga.
IvaGljiva, možda ti je slaba pegla pa ti dugo treba? Meni treba dugo jer sam spora i amater, a uz to mi je i slaba pegla. Ja sam u 3 dana sve oprala i opeglala, svaki dan po sat i po,dva. E, ali jedino što još nemam su tetrice. Nisam mjerodavna.
Endzrue, drago mi je što si imala društvo. Nije lako provoditi dane sam. Kad ti muž stiže s broda?
Hvala cure. U utorak je kontrola pa cu pitati. Da niste spominjale ne bi ja ni skuzila da su to kontrakcije🙈
Pandice, dobro si! Drago mi je što je sve u redu. :)
Pročitala sam Duhovni pristup rađanju prije dva mjeseca, sad kako se bližim terminu planiram opet. Preporuka.
Bokk curke vidim dosta nas je imalo koma noc 😖 ja se budila doslovno ko beba svakih 1-1.30 h mokraaa tako da ja sam tu nic stalno mjenjala majicu i gaće 😶
spominjale ste sušilicu i ja bihh mislim da cu pocet stedit pa kupit jer bome bez nje u zimskim mjesecima ce bit veselo, sta se tice kontrakcija ja mislim da ih imam danas cim se ustanem na noge... 😖😖 Boli me dole u kod gospodične ali nije neka bol kao da te netko bocka iglom tako neka bol nije za neizdrzat ali bome nije ni ugodna, bebo je aktivan od jutra 🙂
Mi danas u vikendicu sibamo na rostilj poslje ko moze na kupanac a mi samo noge mocit 🙄🙄 ali bolje ista negoo nista 🙂🙂 uzivajte u sunčanoj nedjelji kazu da u se sutra sprema neka kiša pa jedva cekamm 👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Eh i da sta se tice keksića MM nezelii ni blizuu a ja ocajna skrooozzz 😩😩😩 cak i ako ga u snu ulovim ne popusta hhhh pa da on ne bude moj glas razuma u rodilistu ja neznam ko ce, ako uspije odoljet svemu i dalje razmisljat
Isssa japanke su top hahha drugo ne usoije mi obuc 🙄
PlavaBorovnica jaooo i mene grcevi u rukama ljeva boli zglob desna nemogu skrvčit prste 😳😳 al etoo jooss malo pa ce se sve vratit u normalu( nadam see)
Nama je puni tjedan pa cemo kasnije slikicu stavit 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bok cure, pridruzujem se nespavalicama. Sinoc cijelu noc nisam oka sklopila. Poceli su me ubijati kukovi. Nisam znala da to tolikooo boli. Osjecam se kao neka stara baba. 😁
Slazem se, Knjiga Duhovni pristup radjanju je odlicna. Sve preporuke.
Sve koje ste stavile slike trbuha, divni su. Svaki na svoj nacin 😊
Dobro jutro ženske😊
O svemu ste pisale, vidit ćemo šta sam zapamtila😁
Seks- ufff davno je to bilo☹ ja bi, al moj dragi muž se boji a ne možeš mu objasniti da bebi ne može biti ništa. Tako da sam suha do daljnjega😂
Ustajanje- ajooj poznato, moram se okrenut na bok, pa se podlaktit i onda se pogurati ili povući za nešto da se mogu ustati.
Sušilica- jooj i ja sam rekla da nam je to obavezna investicija, em je lakše i brže, em po ljeti mi vani muhe i ne znam ni ja šta ne zaseru svu robu, ostanu neke fleke, pa opet moram prat, zimi sušim veš po 2 dana po cijeloj kući, užas.
Kontrakcije- meni to uopće nije jasno, meni je trbuh tvrd većinu vremena, nije da me steže pa popusti, ne boli me ništa, niti osjetim to pretjerano, samo osjetim svog bebana kako hoće probit van nogama😁
Dužni smo slikicu za puni tjedan😊😊
Baby.k pratimo se. Super izgledas 😉
Sto se tice kontrakcija ja uopce nemam pojma imam li ih ili ne, ma ocito sam smotana pa ih ne znam prepoznati 😅 Stomak mi ne nekad tvrd, a nekad ne, ali mislila sam da to mala gura. Ma dobro je to sve dok ne boli.
Pa kakvo je to vrijeme doslo da muzevi odbijaju keks🤔😂😂?!? 🐴
Meni doktor veli "kako ušlo - tako izašlo" ako zelim potaknut trudove u ovim viskim tjednima😁 bas me zanima...😆
Nas_bebac pa ti si usla u 37.tjedan, tj laganini u terminu🙀🙈😊 ajmeee... pa kad nam krenu kroz mjesec dana dolazit bebice ko na traci🙀😻
Borovnica pa to ti je onda bas super, ako muz za sebe tvrdi da je strucnjak za bebe😁 olaksat ce tebi hrpu stvari hehe
A ne ko moj...svaki dan mi dode sa hrpom nebuloznih pitanja. 🧐🤓 neki dan mi dode sav zabrinut.. da on ne zna gugutat s bebom..da kako se to guguće?!? Reko molim?!😂😂 da je njemu to glupo i da on to ne zna i nebi htio radit😂😂 pa reko ne moras, mozes ti maloj odmah citat Platona i objasnjavat programiranje, nije bed..al glavno da komuniciras s njom😂😂
Muski🙄🤓🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji