Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    18. Kolovoz 2018. 22:35

Justme123

Baby.nb1 pa sreca da mi mala nije cula da sam njih zaboravila, zadavila bi me!! Imam tih ponija i u obliku pez figurica i one iz mcdonaldsa i plisane i bojanke s njima..pojma nemam kako ih nisam napisala, za maskare hoce bit twilight sparkle, a di su jos maskare 😂
    Looda_vila ma da, ti si vaga! Moja dobra frendica je isto 😊 Za ovog malca sam sigurna da ne moze bit nista drugo, termin je 11.10, tako da je isti znak i ako kasnije dode, al ja bi da dode raniie 😁
    Dija85 koja slatka mica maca!! Tik i Tak si rekla da ce se zvat?

Da, 😊 jedan Tik, drugi Tak. Tik Tak. 😁 skoro su isti. Tik je manji.

Endzrue
    18. Kolovoz 2018. 22:37

Mama mi je puno pomogla čak smo i oprali većinu robice jedino je problem što je dio prala na ruke pa sam ja trebala stavit u mašinu na ispiranje a ja kraljica na cijeđenje i centrifugu a na ruke kaže da nije dovoljno dobro isprano kao i mašina tako da ću lagano sama to ponovit pa šta bude 😊 kupale smo se svaki dan malo čistile šetale baš će mi falit :/ dragi je na brodu pa konačno da sam društvo imala

prijateljica mi rodila ima 2 dana na carski. Primljena u 11 radi pucanja vodenjaka ujutro u 8 sati 7cm otvorena i tako je ostalo do 2-3 popodne kad au je odveli na carski.. A danas mi od dragog seka završila sa placentom previom u bolnici na ležanju. Komadić placente joj je na ušću. Ima 5 dana se malena okrenula tek 35 tjedana a sad ovo.. Inače je rizična trudnoća već je imala 1 carski. Sad mene zanima kolike su šanse da se to povuće i rodi prirodno ili svakako sad ide carski radi prvog poroda i trenutne situacije. Btw termin 18.9. Tako da je i ala već spremnu torbu za sve vas kojima se ne žuri pakirat 😊

Što se wheya tiče ja ga koristim već 2 mjeseca samo iza treninga u shakeu za doručak gdje su mi voće i sjemenke s vodom u smothiju pa ubacim i mkericu wheya koji je btw sirutka i protein tako da bolje mi njeva nego neke tablete. I sve je ok i sa mnom i sa bebom.. Dosta sam proučavala o tome i  nisam naišla na zamjerke

Crna191
    18. Kolovoz 2018. 22:43

Just_me ti imaš termin kao ja u prvoj trudnoci..rodio se ranije 6.10...nije bas pretjerano požurio no super mu je datum ispao,bas poseban te godine 6102016.. joj vagice su uh..nekad kažem da ima narav škorpiona a ne vage🙈 Al su veseljaci mali..
    A moj spava obavezno sa pandom iz Ikee i auticem..

E sad ja s onako bezveznim pitanjem..jeste si pripremile sto ćete za izic iz bolnice obuci? 
    Ja sam kod prvoga bila u haljini nekoj široj jer mi je dosta trbuh ostao mada smo se zaboravili uopće i slikati na izlasku..padala nam kiša i totalno smetnuli s uma..eto nemojte to zaboraviti,bit će vam zao kao i meni..
    Sad uopće ne znam sto bih..ako idem na carski hlace ne dolaze u obzir zbog Reza

Crna191
    18. Kolovoz 2018. 22:47

Endzure ona ima termin kao i ja..meni je bio isto prvi carski ali su mi rekli da sad nije nužno da ću ići na carski..no u ovoj njenoj situaciji ne znam.. 
    ja bi volila prirodno no nekako sam skeptična da će tako biti..vjerojatno me opet čeka drip pa carski..

18. Kolovoz 2018. 22:52

Crna191

Just_me ti imaš termin kao ja u prvoj trudnoci..rodio se ranije 6.10…nije bas pretjerano požurio no super mu je datum ispao,bas poseban te godine 6102016.. joj vagice su uh..nekad kažem da ima narav škorpiona a ne vage🙈 Al su veseljaci mali..

E sad ja s onako bezveznim pitanjem..jeste si pripremile sto ćete za izic iz bolnice obuci?
    Ja sam kod prvoga bila u haljini nekoj široj jer mi je dosta trbuh ostao mada smo se zaboravili uopće i slikati na izlasku..padala nam kiša i totalno smetnuli s uma..eto nemojte to zaboraviti,bit će vam zao kao i meni..

Ja sam pametna u prvoj trudnoci zaboravila pa rekla muzu da donese bilo sta, donio mi je nekoliko hlaca u koje nisam mogla stat i tajice pa sam u tajicama i majici isla doma. Drugi put sam pametnije, bio je 8.mj i haljinu sam si obukla za doma (al sam mu tad pripremila sta da donese) 
    Ja se ne slikam na izlasku iz bolnice, tek doma nakon sta kosu operem 😂

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 23:17

Crna191

Just_me ti imaš termin kao ja u prvoj trudnoci..rodio se ranije 6.10…nije bas pretjerano požurio no super mu je datum ispao,bas poseban te godine 6102016.. joj vagice su uh..nekad kažem da ima narav škorpiona a ne vage🙈 Al su veseljaci mali..

Vidis...opce nisam o tome razmisljala🤔 mislim da cu neku siroku haljinu...
    I za slikanje isto😄  jesu vasi muzevi slikali bebu kad se rodila u radaoni i to sve?
    Ovaj moj je aposlutni antitalent za slikanje..🤪

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 23:24

Justme123

Looda_vila meni se svida 22.9. A od crtica moji gledaju doktoricu Plisko, Male Einsteine, Superwings, ma sve na Kockici, psecu patrolu i Vampirinu (taj nije kod nas nego na maxtv-u). Ne trebas brinut, mala ce te navuc opet na crtice kad malo poraste 😂
    Isssa da da, iz susilice ne treba peglati, sve izade toplo i ravno, ko peglano :)
    Lijep si datum izabrala, tak sam ja htjela za kcer da se rodi na rodendan svog tate, al nista od toga 😂

Ma ja ti bez sušilice neznam živjeti, ljeti i zimi radi, neznam kad sam zadnji put veš na štrik stavila, ima 7 godina sigurno 🙈 ja sam za malog sve peglala iz sušilice, nije bilo izgužvano ni ništa nego zbog bakterija a neznam dali je potrebno uopće peglati?????? 🤔🤔🤔🤔🤔
    Ja inače jedino kaj peglam su muževe košulje 😀 

18. Kolovoz 2018. 23:37

Looda_vila moj je slikao, mene i malog na drugom porodu, al bolje da sam,babicu pitala da nas fotka 😂😂
    Isssa tak i ja, samo muzu kosulje peglam, ostalo sve susilica odradi. Pa ne znam, ja mislim da ona to na dovoljno visokoj temperaturi susi da nije potrebno peglanje, sve za bebe sam uvijek samo nakon prvog pranja peglala i kasnije vise ne (bas si zvucim lijeno sad kad citam sve sta pisem) 😁

Crna191
    18. Kolovoz 2018. 23:47

Uh kad sad citam,mislim da je vrijeme da i ja nabavim sušilicu..ja nekako sve peglam,ne znam..Al ja sam freak sto se tiče peglanja.. ja volim peglat,pogotovo zimi kad mi je hladno bilo kod mojih u kući jer sam zimogrozna.. no sad sa dvoje vjerujem da ću smanjit peglanje na minimum.. a mislim da im za kozu vise smeta omekšivač nego nepeglanje Robice..možda eventualno bodice koji idu direktno na kozu peglat,ostalo ako nije izguzvano nema potrebe vi koje imate sušilicu 

mimmyx
    19. Kolovoz 2018. 06:54

Hej curke oprostite sto upadam al imam pitanje. Nocas opet nisam spavala zbog kontrakcija koje su se pojavile na desnoj strani otraga (strana bubrega) i sad me steze uzasno te me malo tu i tamo trbuh zaboli. Nemam blage kaj da radim ,moze help😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.