Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    19. Kolovoz 2018. 12:33

Plavaborovnica ja sam tu skinula program fotorus se zove imas fora okvira pa ja koristim to al. Mislim i da neki mobiteli mogu slagat vise slika u jednu 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• pandica1805
    19. Kolovoz 2018. 12:39

Looda seks itekako pomaze kod poroda. Moj muz na srecu nema takvih strahova hahah u prvoj trudnoci mi se keksali na dan kad sam zavrsila u bolnici bila sam 38+5 dosla u bolnicu oko 1 ujutro pa prvo ctg ovo ono dok sam ja dosla u radaonu oko pol 3 a u pol 4 vec rodila hehe a i cijelu trudnocu smo se redovno seksali a kazu da sperma itekako omeksava sve i pomaze laksem porodu. Tako da potpisujem to sve iz iskustva haha
    Sad opet kako moram mirovat seks je naravno zabranjen a meni muz stalno e a kad dodes u 36tt onda mozemo? Hahaha de reko pusti me uopce mi njje do toga haha

Ssanja
    19. Kolovoz 2018. 12:50

Cure divne ste  sve fit trudnice, fora slike i predivne pupe  kad se samo sjetim kad smo na samom početku stavljale slike i kao govorile joj koliki mi je stomak, i kad to uporedim sa ovim sam  znam da sam u 12tom tjednu mislila da mi je stomak ogroman, stavim sliku pored ove nove a ono ravno sve 
    Crna191 hvala za pozitivu oko carskog  nemam ja prevelik strah od njega, mislim imam naravno onu umjerenu dozu straha za koju stvarno mislim da spada pod normalnu, isto toliko sam imala i oko prirodnog poroda dok još nisam znala za carski... naravno da sam svjesna da beba nekako mora izaći  a strah je nekako normalan, pa bojim se kad idem zubaru a kamoli ovo 

Looda_vila
    19. Kolovoz 2018. 12:58

Garavusa bas ti se lijepo vidi napredak! I stvarno super izgledas!😉 znam da si ti usla u trudnocu sa jako malo kila, tako da tebi ovih 20kg predivno stoji! jel to imas jako dugu kosu?🙂 jesi li primjetila da ti je gušća? Ja imam osjecaj da mi se kosa utrostručila..inace imam gustu i cvrstu kosu,  a sad vidim da je rep 2x deblji kad svezem.
    Pandice konacno super info iz prave ruke sto se tice keksa😁🤣😀 nadam se da ce i kod mene biti jednako djelotvoran😏😁😁😏

Gold👑
    19. Kolovoz 2018. 13:06

Kod mene od keksa samo oni za papati haha, muz nije tu tako da ako beba ne bude htjela van morat cu druge metode koristit 🙈
    Looda_vila citala sam negdje da kosa u trudnoći prestane ispadati i zato nam se cini da je gusca, a poslije poroda onda to ode sto bi inace ispadalo pa se neke cure prepadnu da im previse kose ispada a to je zapravo ono sto je vec trebalo ispasti...

19. Kolovoz 2018. 13:39

Ja sam primjetila da mi ne ispada kao inače. Inace imam gustu kosu ali tanku vlas tako da je bude poprilično. Sada uopće nema ni na četki ni po kući. Ali sve će to ispasti kada rodimo. I da, bas imam dugu kosu. Najduži pramen mi je do trtice došao jer je onako na "V". Jedva čekam da se vratim kući da se i ošišam i ofarbam. Ipak je to cjelodnevni pothvat sa tolikom kosom.
    Primjetila sam da mi nokti rastu kao ludi. Ja sam inače ona sretnica kojoj rastu sporo pa mi gelirani nokti bez beda izdrže po mjesec i pol 
    Ja koristim aplikaciju Layout na Iphoneu bas za te fotokolaže, ali sad bih neku aplikaciju sam napravim video slide sa slikama sto sam se fotkala cijelu trudnoću 

19. Kolovoz 2018. 13:45

A kile - prestala sam se sekirati jer to je kod mene postalo nenormalno i ne mogu se vise i oko toga sekirati. Tjedan dana sam 73kg pa 74kg pa opet na 72,5 i onda se desi nagli skok na 75kg i tako stalno da samo najednom skoči za cijeli kilogram doslovno preko noći i vise ne pada. 
    Da, ima istine i u tome da su mi ruke malo oslabile ali zato su noge ojačale jer nose 20kg više
    Ali ujedno i zglobovi pate strašno 

Crna191
    19. Kolovoz 2018. 13:49

Ajme koje predivne buseeeee..😍😍
    Pa sve ste tako divne i fit..Al Garavusa kod tebe stvarno nikad ne bih rekla da je +20kg..odlično izgledaš..
    Ma ni ja se za kg ne opterećujem..sad sam na +14kg negdje,isto mi skaču odjednom..
    Mislim da je meni sutra puno tjedan pa se sliknem..dugo nisam..🙈

loli44
    19. Kolovoz 2018. 14:07

Pozdrav svima.. Bebica mi ima 6 dana😊I primijetila sam bijele tragove po jeziku, koliko sma uspjela pročitati po internetu vjerojatno se radi o sooru😕 Zanima me dal se trebam puno brinuti I ako sutra krenemo s terapijom hoće se to brzo sanirati?
    Između ostalog, u četvrtak sam zvala patronazu Samobor I evo nitko se još uvijek nije javio, sutra je pon pa idemo odmah u napad tamo jer ovo mi je skroz neodgovorno. 
    I može li netko preporučiti pedijatara u Samoboru..
    Hvala 😊

joNNa
    19. Kolovoz 2018. 14:21

Ne mogu vas vise citati da se tako patite da zaboravljate. Dakle uzmete magicnu olovku i magicni papir upisete ime i natuknicu teme kome zelite odgovoriti ili nesto komentirat npr. Trudna sam - o hrani...
    Pa normalno da nemozete zapamtiti 5 tema i zena. 🙂
    To sa horoskopom vaga, djevica, skorpion nema veze. Sunce u nekom znaku je samo 10 %horoskopa  Postoji 8 planeta +mjesec i sunce ,ne racunam zemlju. Nemoguce da nas opisuje samo suncev znak. 
    Inace volim vas citati sve i vi ste moja svakodnevna doza inspiracije. I ima puno korisnih info..
    Samo sam lijena za pisati nadam se da nitko ne zamjera. Htjela bih i ja biti korisna ali neznam kako 
    😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.