KikeS-tako je😁
Ja sam tolko gladna a neznam jer mogu traziti jesti.. Jela sam ujutro samoo..
KikeS-tako je😁
Ja sam tolko gladna a neznam jer mogu traziti jesti.. Jela sam ujutro samoo..
Ajde drago mj je da si otisla u bolnicu i da si sad pod kontrolom. A za hranu, pa pitaj sestre tamo dal smijes nesto prigricnut...iako uskoro je vrijeme vecere pa mozda dobijes i obrok:)

Pročitala sam sve što ste pitale od jutros, ali trudnički mozak pola zaboravio! Mi smo bili na ručku kod muževe bake, i sad muž čisti kuću jer ja sutra imam rođendan i očekujemo goste,a ja sam opet ultra razdražljiva, strašno mi je vruće, preteška sam sama sebi i to me baš deprimira zadnjih dana...
mimmyx baš mi je žao što moraš ostati u bolnici, nadam se da će ti što prije biti bolje, ali bitno da je tvoja bebica na sigurnom!

baby.k, Lafemme i Nas_bebac i Garavusa005 ma stvarno ste divne trudnice 😍😍😍 Oprostite ako mi je koja slika promakla

Pročitala sam sve što ste pitale od jutros, ali trudnički mozak pola zaboravio! Mi smo bili na ručku kod muževe bake, i sad muž čisti kuću jer ja sutra imam rođendan i očekujemo goste,a ja sam opet ultra razdražljiva, strašno mi je vruće, preteška sam sama sebi i to me baš deprimira zadnjih dana…
mimmyxbaš mi je žao što moraš ostati u bolnici, nadam se da će ti što prije biti bolje, ali bitno da je tvoja bebica na sigurnom!
Kak si slatkaa! Uopce ne izgledas ko da si preteska, al znam taj osjecaj. Sretan rockas sutrasnji 🙃 🎉🎉

Mimmyx dobro da si isla sada si na sigurnom u njihovim rukama 🙂 bitno da je beban dobro 😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Petrapp2605 preslatka siii 😁😁😁 a to za biti pretezak sam sebi jao i ja sam i zbog toga sam se vec sama sebi popela na glavu kamoli ne muzu 😳 ali svee za nasee štrucee 😘😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Trudnasam, a baš 😁😁😁 šta ces, lijenost.
Petraapp, baš si slatkaa. I ja nosim naočale...kad ih se sjetim stavit na nos. Inače bitno da ih nosim svud sa sobom, uvijek su u torbi il pokraj mene a rijetko na nosu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji