Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Kolovoz 2018. 07:09

Crna191 susilica jako olaksava zivot, pogotovo kad djecu imas; a za peglanje ti svaka cast, ja sam znala cijeli stan oribat na dane kad planiram peglati samo da to ne radim 😄
    Mimmyx moj savjet ti je da odes doktoru, pogotovo jer te boljelo samo s jedne strane, mozda je nesto s urinarnim traktom, neka upala ili slicno, da sam na tvom mjestu, ja bih otisla da me pregledaju

petrapp2605
    19. Kolovoz 2018. 07:32

Endzrure mislim da će ići na carski, ali ne zato što je već bila, nego zbog placente previe, pogotovo ako je već 35 tj to je onda postavljena dijagnoza, meni su rekli ako ostane placenta previa da idem na carski oko 37 tj jer u tom slučaju ne žele riskirati pojavu trudova, jer može doć do obilnog krvarenja, a i sam taj položaj posteljice blokira prolaz bebi i nikako ne može izaći. Nek im je sretno

Isssa
    19. Kolovoz 2018. 07:39

Jutro 😀
    Noć je bila GROZNA, boljelo me sve, jučer sam se malo sforsirala, mislim da je od toga ili se širim 🤔 
    Mimmix kao šta je Justme napisala ja bi isto doktoru na tvom mjestu
    A kaj se tiče peglanja i ja nekako razmišljam da nema potrebe iz sušilice, visoka je temperatura u sušilici, možda eventualno bodići koji idu direktno na kožu, makar mislim da ni to nema potrebe 🤔
    Crna191 svaka čast ako to voliš, meni je pegla nužno zlo, samo kaj baš moram😀
    Kak ste vi cure provele noć?

Looda_vila
    19. Kolovoz 2018. 07:46
    Evo ovak sam spavala😓😓😵
    Evo ovak sam spavala😓😓😵

mimmyx
    19. Kolovoz 2018. 07:50

Justme123- mislim da nije urinarni trakt jer me boli cijeli jedan dio kicme i trbuh... 

Isssa
    19. Kolovoz 2018. 08:01

Looda_vila 😂😂😂😂, nisam jedina onda 😎, pa kažu blaženo stanje 🙈
    Mimmyx boli bez prestanka trbuh, jel kontrakcija da je tvrd na dodir? A kičma, kak misliš jedna strana?

19. Kolovoz 2018. 08:19

Jutro klokanice!
    Mrzim peglanje pogotovo ljeti. To raspalim klimu i nekako preguram. Ne razmisljam o susilici jer nemam bas mjesta za nju :( 
    Vidim da nije samo meni noc bila teska. Ja nisam mogla zaspati, vrucina, ne mogu se namjestiti, probudila sam se s mokrom kosom. Jedino me wc nije budio nocas. 😰 
    Ja ili nemam te kontrakcije ili ih ne osjetim?! Kazete ako se trbuh stvrdne, meni svaki dan bude tvrd ako sam aktivna? Jel to to? I trtica me rasturi ako se preforsiram. Laganih menstrualnih sam imala samo jednom. E sad ili ne osjetim ili ne kuzim 🙈😀

Isssa
    19. Kolovoz 2018. 08:33

KikeS

Jutro klokanice!
    Mrzim peglanje pogotovo ljeti. To raspalim klimu i nekako preguram. Ne razmisljam o susilici jer nemam bas mjesta za nju :(
    Vidim da nije samo meni noc bila teska. Ja nisam mogla zaspati, vrucina, ne mogu se namjestiti, probudila sam se s mokrom kosom. Jedino me wc nije budio nocas. 😰
    Ja ili nemam te kontrakcije ili ih ne osjetim?! Kazete ako se trbuh stvrdne, meni svaki dan bude tvrd ako sam aktivna? Jel to to? I trtica me rasturi ako se preforsiram. Laganih menstrualnih sam imala samo jednom. E sad ili ne osjetim ili ne kuzim 🙈😀

To kad se stvrdne je kontrakcija, mene ništa ne bole, nisam ni znala da je to to dok mi ginićka nije rekla 🤪

Aurora
    19. Kolovoz 2018. 09:10
    Jutroooo😀 evo moje današnje ustajanje! Jesam jedina koja jedva čeka da zahladi?!
    Jutroooo😀 evo moje današnje ustajanje! Jesam jedina koja jedva čeka da zahladi?!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

19. Kolovoz 2018. 09:11

Looda_vila 😂😂😂 zakon slika
    Mimmyx bez obzira bi ja otisla na pregled, trudovi idu jednolicno s obiju strana, ne boli samo s 1 
    KikeS te kontrakcije ne bole vecinom, meni su samo neugodne, al ne bolne. Velis trtica boli, a kukovi? Mene kad se preforsiram kukovi rasturaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.