Looda_vila meni se svida 22.9. A od crtica moji gledaju doktoricu Plisko, Male Einsteine, Superwings, ma sve na Kockici, psecu patrolu i Vampirinu (taj nije kod nas nego na maxtv-u). Ne trebas brinut, mala ce te navuc opet na crtice kad malo poraste 😂
Isssa da da, iz susilice ne treba peglati, sve izade toplo i ravno, ko peglano :)
Lijep si datum izabrala, tak sam ja htjela za kcer da se rodi na rodendan svog tate, al nista od toga 😂
Dok ja napišem postBaby.nb1 već odgovorilakolika je beba, koliko teška?
Evo ovo su bile mjere na zadnjem uzv-u, 31+2tt
Moju su u 34 tjednu procjenili na 3000 gr, a na zadnje uzv-u u 35+5 na 3400 gr i niko mi nije rekao da je beba prevelika i da bi to bila prepreka za prirodni porod, već da je beba jednostavno napredna. Možda te to malo smiri a vidjet ćeš šta će biti na idućem pregledu mada ta njihova mjerenja ja uopšte nešto posebno ne doživljavam, baš često fulaju
Dok ja napišem postBaby.nb1 već odgovorilakolika je beba, koliko teška?
Evo ovo su bile mjere na zadnjem uzv-u, 31+2tt
Moju su u 34 tjednu procjenili na 3000 gr, a na zadnje uzv-u u 35+5 na 3400 gr i niko mi nije rekao da je beba prevelika i da bi to bila prepreka za prirodni porod, već da je beba jednostavno napredna. Možda te to malo smiri a vidjet ćeš šta će biti na idućem pregledumada ta njihova mjerenja ja uopšte nešto posebno ne doživljavam, baš često fulaju
Ma bas tako, vidjet cemo sta ce rec. Nek je on meni ziv i zdrav.
Justme123 a my little pony? Dok jos nismo znali jel decko ili cura, pitam ja necakinju (5god) kak da bebi damo ime. Veli ak je cutica, onda Twilight Sparkle. Velim ja moze, ako kad naraste pozeli bit striptizeta to joj moze biti umjetnicko.
Cure koje su vec radjale, kakva je situacija s klistirom? Jel strasno?
url=https://lilypie.com]
Looda_vila meni se svida 22.9. A od crtica moji gledaju doktoricu Plisko, Male Einsteine, Superwings, ma sve na Kockici, psecu patrolu i Vampirinu (taj nije kod nas nego na maxtv-u). Ne trebas brinut, mala ce te navuc opet na crtice kad malo poraste 😂
Isssa da da, iz susilice ne treba peglati, sve izade toplo i ravno, ko peglano :)
Lijep si datum izabrala, tak sam ja htjela za kcer da se rodi na rodendan svog tate, al nista od toga 😂
Dobar izbor ti je 22.9. Mislim da je to vec vagica u pitanju😍 to su ti super ljudi, ovak ko ja vidis😂😂😂
Mojoj mami bio termin 29.9 a rodila.me 13.10. - kao beba mala sve ok, a ja bogec se davila u trbuhu jer je gubila plodnu vodu..i jos na kraju beba mala rodila se sa 4200😅🤯🤣
A za crtice nikad cule za ovw😁 vampirina??!😆🤔 Znam sam da sam prozujala kroz odjela igracaka i da sam vidjela jakooo creepy lutke i barbike ...neke velike glave na minijaturnom tijelu😂😂
Isssa da, sušilica spassss
A ja uvijek biram super namjestaj i aparate da svaki put moramo cekat 2 mj. Evo sad krajem 8 mj konacno kutna dolazi, cekali ju 10 tjedana😆😄
Looda_vila evo slike mice 😁😁 i druga je takva ali neda se slikati. Baš su medene
Looda_vilaevo slike mice 😁😁 i druga je takva ali neda se slikati. Baš su medene
😍😍😍ajmeeeee premedena jeee...mica maala, šećerko ...i ja biii😍😍😍
Looda_vila, baš mi je drago da nisam jedina kojoj je trebalo 100 godina za tetrice. 😉 Smiješno je samo što ja imam sušilicu. I sušila sam ih u njoj, ali su izašle taaako zgužvane da ih nisam mogla takve spremiti u komodicu. Mislim da u budućnosti neće biti svaki put ispeglane ✌
Dija, maca je preeeslatka! ❤😺❤😺 I mi smo nedavno jednu malu micu udomili i baš mi je lijepo gledati kako lijepo raste. Prava mala srecica 😍
Hej curke..opet ja svašta pročitala i Pamtim u glavi kome sto napisati ali isparilo sve..
Ja često imam problema sa forumom i sa mobom tako da nekad ne mogu uopće nekoj odg ništa..Al dobro..tu sam uglavnom..
Klistir..to mi je zadnje u sjećanju sad..meni nije bilo ništa strasno..ono,malo nelagodno no ništa specijalno..samo je bitno da izdržite čim duze s njim da se sve lijepo iscisti..mada dosta bolnica ni ne daje klistir sada već..zavisi i kakva je situacija kad dođete..
Ssanja nemoj se bojati carakog..ja te neću tješit i reci da ne boli,ali bar znaš od početka da ideš na carski..mene su prvo izmrcvarili trudovima na dripu pa išla na carski..i eto me,opet trudna🙈
Curke buše su predivne..ja sam po velicini kak i Ssanja..
E da..ne brinite ni za mlijeko ni za ništa,doći će svima a kolostrum nemojte stiskat sada..jako je važan za bebu kad se rodi i nebi se smjelo istiskati..ako samo izađe ok,ali na pritisak no-no.. bebe vam kad se rode imaju želudac za ako me pamćenje sluzi 7ml mlijeka tako da se ne brinite,toliko a i vise od toga svaka ima već sad u sisama..
Mi smo danas konačno otišli po koljevku..sutra je smontiramo i moram oprati posteljinicu mada je sa prvim malcem nisam ni koristila..tek kasnije skuzite da vam ništa od toga ne treba,jedna dobra vreća za spavanje je idealna a ovo sve kupujemo radi sebe..
Just_me jesam se nasmijala na aute..ajme to je onda sad ta faza..moj doslovno ide spavat s jednom u rukici i čim se probudi pjeva Roary,auto taj..slikni nam torticu kakvu je imao na rockasu..
Muffini izgledaju mljac,mljac..mislim da i ja sutra radim,dobro da nisam ranije vidjela..
Znoj i klima upaljena postojana i kod mene..samo se pitam kad ću se konačno naspavati i zašto nikad?!?
Sex..hahaha Issa i još neka..hahaha..mene sad nekako već strah i nemogu se ni okrenut normalno pa ne znam kako bih ali do prije tjedan/dva jesmo..a poslije poroda prvog sam bila luuuuuda onih 6tjedna..ono,kao da nikad nismo i tek smo se upoznali i treba pasti prvi sex..eto tako je bilo čitavih 6tjedana..hormoniiii
Baby.nb1 pa sreca da mi mala nije cula da sam njih zaboravila, zadavila bi me!! Imam tih ponija i u obliku pez figurica i one iz mcdonaldsa i plisane i bojanke s njima..pojma nemam kako ih nisam napisala, za maskare hoce bit twilight sparkle, a di su jos maskare 😂
Looda_vila ma da, ti si vaga! Moja dobra frendica je isto 😊 Za ovog malca sam sigurna da ne moze bit nista drugo, termin je 11.10, tako da je isti znak i ako kasnije dode, al ja bi da dode raniie 😁
Dija85 koja slatka mica maca!! Tik i Tak si rekla da ce se zvat?
Crna191 joj daa, Roary je popularan i kod nas! Toliko crtica ima da ih ni ne pamtim. Moj spava s autom u rukama i s plisancem (al plisanca uzme samo zato sto starija seka spava s jednim pa ju kopira, inace njega plisanci ne zanimaju pretjerano), na more smo na plazu stalno vukli bager i kiper, sad je od bake dobio i mjesalicu kamion
Sortiraj odgovore
Najstariji