Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    18. Kolovoz 2018. 20:24

Issa i Ssanja, jako lijepe bušice imate ❤❤❤
    Looda vila, svaka čast na svemu pripremljenom! Koliko ti je trebalo za svu robicu, tetrice, posteljinu, navlake itd? Znači, ja sam jučer oprala prvu turu veša za bebu (nekih 20ak tetra pelena i 15ak tetra krpica ) i pol dana to peglala. Ako nastavim ovim tempom, mislim da ću taman negdje za Božić biti gotova sa svime 🙈. A nikako da se ubrzam... S time da uopće ne znam kako da operem navlake od kolica i autosjedalice 😂 Ako imate savjete kako ubrzati stvari, vičiteee 😉

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 20:28

Looda_vila

Isssajbg, bus se morala jos malo strpiti. Bar tam do listopada negdje heheh😁 ja se ponekad osjecam ko nimfomanka 😂😂 ne znam jel.to normlno u ovom stupnju trudnoce .al hormoni rade svoje😂😁😁
    A kaj se tice tabana…jbg trbuh i tezina ipak rade svoje..trebaju jadni prstici sve to nosit😁 ja sam zadnji put gleznjeve vidjela tamo negdje pocetkom ljeta'😂
    Baby.nb1 a zakaj carski i inducirani? Pa malac ti se stigne jos okrenut, ak je na zadak.

Baš si to dobro rekla, ko nimfomanka 😂, tak je i meni bilo dok nisu rekli STOP, onda su mi sve lađe potonule 😭, a kolko sam muža naganjala počeo je bježati od mene i spavati u boravku jer mu nisam davala mira 😂😂😂😂

Ssanja
    18. Kolovoz 2018. 20:29

Baby.nb1 koji je razlog za carski ili inducirani? Kod mene su odmah odustali od induciranog iz razloga što porod treba biti u 38 tjednu pa smatraju da je to prerano za indukciju, a i ne znaju kako bi tlak reagovao na to. Za carski se pripremam tako da ne razmišljam o njemu  nekako mi je i bilo lakše kad su rekli carski, kad već ne može prirodno inducirani mi je baš bio noćna mora, pogotovo što mislim da je on najstresniji za bebu

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 20:31

Baby.nb1

Looda_vila ma kak ja znam, zapeli su s tim da je velika beba. Ma ustvari necu opce razmisljat do pon, napravit ce guk i uzv pa cemo vidjet na cemu smo. Nije, glavicom je okrenut dole vec duze vrijeme

Ma bolje se ne zamaraj s tim. Te njihove procjene mozes macku o rep objesit. Evo, poznanica krajem 6.mj rodila u vinogradskoj "veliku bebu" po njihovom od 30 tj joj tak govorili..da bi na kraju mala bila jedva 3300😑😆😄😄

Ssanja
    18. Kolovoz 2018. 20:31

Dok ja napišem post Baby.nb1 već odgovorila  kolika je beba, koliko teška?

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 20:40

_IvaGljiva_

Looda vila, svaka čast na svemu pripremljenom! Koliko ti je trebalo za svu robicu, tetrice, posteljinu, navlake itd? Znači, ja sam jučer oprala prvu turu veša za bebu (nekih 20ak tetra pelena i 15ak tetra krpica ) i pol dana to peglala. Ako nastavim ovim tempom, mislim da ću taman negdje za Božić biti gotova sa svime 🙈. A nikako da se ubrzam… S time da uopće ne znam kako da operem navlake od kolica i autosjedalice 😂 Ako imate savjete kako ubrzati stvari, vičiteee 😉

Ma joj ne pitaj, isto tako mi je trebalo 100 godina. Tetra pelene i te krpice neke za pranje, brisanje su me ubile u pojam. Imam nekih 25 bijelih  tetra, 15 sarenih i nekih 15 krpica...cijeli dan peglala. Pol sata peglanja, pa pauza...pa opet pol sata i tak u krug😁 Ista stvar i robicom...sve to sitno nekakvo , ne znam ni kak da peglu okrenem ahh haha. Jedva cekam susilicu😂🤣
    Ja sam kupila extra navlaku za svoju autosjedalicu i samo nju sam oprala. A za kolica, nemam pojma ..ja  nisam  nista prala...planiram samo stavit cistu tetra pelenu na dno🤔
    Jos moram plisane igracke opra😁

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 20:44

Isssa

Looda_vila

Isssajbg, bus se morala jos malo strpiti. Bar tam do listopada negdje heheh😁 ja se ponekad osjecam ko nimfomanka 😂😂 ne znam jel.to normlno u ovom stupnju trudnoce .al hormoni rade svoje😂😁😁
    A kaj se tice tabana…jbg trbuh i tezina ipak rade svoje..trebaju jadni prstici sve to nosit😁 ja sam zadnji put gleznjeve vidjela tamo negdje pocetkom ljeta'😂
    Baby.nb1 a zakaj carski i inducirani? Pa malac ti se stigne jos okrenut, ak je na zadak.

Baš si to dobro rekla, ko nimfomanka 😂, tak je i meni bilo dok nisu rekli STOP, onda su mi sve lađe potonule 😭, a kolko sam muža naganjala počeo je bježati od mene i spavati u boravku jer mu nisam davala mira 😂😂😂😂

Hahah a siroče! 🤣🤣😂 bas mi ga zao jadnog😂😂 ti si onda ipak bila level vise od mene , jer ovaj moj za sad ne bjezi ...al ga nesto cesce boli glava...a to veli jer ja nafrljim klimu, pa promjene temperature... 🤣🤣🤨🤨😆🤣 ne  znam kak ti , al ja se i dalje nenormalno znojim😣

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 20:45

Looda_vila

_IvaGljiva_

Looda vila, svaka čast na svemu pripremljenom! Koliko ti je trebalo za svu robicu, tetrice, posteljinu, navlake itd? Znači, ja sam jučer oprala prvu turu veša za bebu (nekih 20ak tetra pelena i 15ak tetra krpica ) i pol dana to peglala. Ako nastavim ovim tempom, mislim da ću taman negdje za Božić biti gotova sa svime 🙈. A nikako da se ubrzam… S time da uopće ne znam kako da operem navlake od kolica i autosjedalice 😂 Ako imate savjete kako ubrzati stvari, vičiteee 😉

Ma joj ne pitaj, isto tako mi je trebalo 100 godina. Tetra pelene i te krpice neke za pranje, brisanje su me ubile u pojam. Imam nekih 25 bijelih tetra, 15 sarenih i nekih 15 krpica…cijeli dan peglala. Pol sata peglanja, pa pauza…pa opet pol sata i tak u krug😁 Ista stvar i robicom…sve to sitno nekakvo , ne znam ni kak da peglu okrenem ahh haha. Jedva cekam susilicu😂🤣
    Ja sam kupila extra navlaku za svoju autosjedalicu i samo nju sam oprala. A za kolica, nemam pojma ..ja nisam nista prala…planiram samo stavit cistu tetra pelenu na dno🤔
    Jos moram plisane igracke opra😁

Iz sušilice se ne treba peglati? Uf to bi mi bio spas 😂

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 20:46

Looda_vila

Isssa

Looda_vila

Hahah a siroče! 🤣🤣😂 bas mi ga zao jadnog😂😂 ti si onda ipak bila level vise od mene , jer ovaj moj za sad ne bjezi …al ga nesto cesce boli glava…a to veli jer ja nafrljim klimu, pa promjene temperature… 🤣🤣🤨🤨😆🤣 ne znam kak ti , al ja se i dalje nenormalno znojim😣

Ma znoj probija sve više i više, nenormalno, 3-4 gaća promjenim na dan, ko da sam se upiškila su mokre, po 2-3 majice, strašnooooo 😂😂😂😂

Baby.nb1
    18. Kolovoz 2018. 20:49

Ssanja

Dok ja napišem postBaby.nb1 već odgovorilakolika je beba, koliko teška?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.