Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2018. 19:15

Ja imam jedno malo čudno pitanje. Dešava li se ikome oštra bol u predjelu dna maternice- možda i mjehura (tu negdje) dok obavlja veliku nuždu? Ja sam to par puta osjetila ali ništa strašno, ali danas nisam uspjela obaviti to do kraja koliko je boljelo. Ujedno prijavljujem i bol u desnoj preponi, mlijeko u lijevoj cici, zaljubljenost u bebu i muza i trudnički mozak ali su se zato kontrakcije poprilično smirile. 

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 19:37

Looda_vila

Justme123

Looda_vila da bar! Sto se mene tice, mogu na tvoj termin komotno 😁
    Da, tulum iduci tjedan, ekipa iz vrtica je na moru, ali slavit ce s obitelji doma pa u vrticu onda pocetkom 9.mj, obicnu cokoladnu tortu ce imat (jer samo ja volim vocne torte i kolace pa ko me sisa), a gore su likovi iz crtica Auti jer je, kao i svaki frajer, opsjednut autima (seka je imala Frozen, naravno)

I ja si mislim kak bi mogla tamo negdje za 3 tj😁😆
    Svida mi se onaj vikend 8.9😂🤣
    Bas gledam prognozu…od iduceg vikenda kisaaàa, maximalna dnevna temp 25, preko noci 15😍😍 jos ovaj tjedan da izdrzimo i lakse se dise😁
    Opce nisam u toku koji crtici su sad popularni. Ja sam zapela tamo negdje na letecim medvjedicima, pingu, pančo i toro ako se itko sjeca😂🤣

Počeli o datumima 🙈, da mogu birati onda bi bio 28.08, to je tatin rođendan, bilo bi fora, ime od jednog dede, rođendan od drugog dede 😀 ❤️, ajme kak je to brzooooooo 🙈🙈🙈🙈 
    A crtići.....i ja sam stala na istom kao i ti 😀😀😀😀

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 19:43

garavusa005

Ja imam jedno malo čudno pitanje. Dešava li se ikome oštra bol u predjelu dna maternice- možda i mjehura (tu negdje) dok obavlja veliku nuždu? Ja sam to par puta osjetila ali ništa strašno, ali danas nisam uspjela obaviti to do kraja koliko je boljelo. Ujedno prijavljujem i bol u desnoj preponi, mlijeko u lijevoj cici, zaljubljenost u bebu i muza i trudnički mozak ali su se zato kontrakcije poprilično smirile.

Nisam tak nešto osjetila, nego kad se okreće onda me zaboli debelo crijevo ili mjehur, imam bol kao da satima trpim pišanje pa odem u WC i nikako da krene ili 3 kapi izađu a kad na debelo crijevo zajaši e onda je bol gadna, neznam uopće to opisati, ko naj gora viroza, sve dlake na tijelu mi strše ko antene i ko da je cića zima se naježim😪😣
    Kak si napisala lijevo ovo, desno ono 😂😂😂😂😂, veselo kod tebe bome 🤣🤣🤣🤣

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 19:44

Isssa

Looda_vila

Justme123

Da, tulum iduci tjedan, ekipa iz vrtica je na moru, ali slavit ce s obitelji doma pa u vrticu onda pocetkom 9.mj, obicnu cokoladnu tortu ce imat (jer samo ja volim vocne torte i kolace pa ko me sisa), a gore su likovi iz crtica Auti jer je, kao i svaki frajer, opsjednut autima (seka je imala Frozen, naravno)

Bas gledam prognozu…od iduceg vikenda kisaaàa, maximalna dnevna temp 25, preko noci 15😍😍 jos ovaj tjedan da izdrzimo i lakse se dise😁
    Opce nisam u toku koji crtici su sad popularni. Ja sam zapela tamo negdje na letecim medvjedicima, pingu, pančo i toro ako se itko sjeca😂🤣

Počeli o datumima 🙈, da mogu birati onda bi bio 28.08, to je tatin rođendan, bilo bi fora, ime od jednog dede, rođendan od drugog dede 😀 ❤️, ajme kak je to brzooooooo 🙈🙈🙈🙈
    A crtići…..i ja sam stala na istom kao i ti 😀😀😀😀

E to je lijep datum! 28.08.2018. Divno! Ajde Lukas mami za volju 😁😁 
    Ja vec vidim sliku: muz i ja dolazimo doma iz bolnice i stavljamo bebu u kolijevku, sjednemo, pogledamo se i ono "a kaj sad da radimo?"😂😂

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 19:47
    Tako je to kod nas nekako😂😂😂😂
    Tako je to kod nas nekako😂😂😂😂

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 20:02

Looda_vila

Isssa

Looda_vila

Justme123

A crtići…..i ja sam stala na istom kao i ti 😀😀😀😀

E to je lijep datum! 28.08.2018. Divno! Ajde Lukas mami za volju 😁😁
    Ja vec vidim sliku: muz i ja dolazimo doma iz bolnice i stavljamo bebu u kolijevku, sjednemo, pogledamo se i ono "a kaj sad da radimo?"😂😂

Hehehe, tak bu i kod nas sigurno 😂😂😂😂
    A slika maca.....mi smo na suhom već 2 mjeseca, da je bar kod nas tako 😂, ovaj moj je već lud a ja još luđa, on barem ima desanku a ja ni to 😊, i baš mi fali keks, em sam razdržljiva sva, puna ljubavi a od ljubavi ništa 😭😭😭😭

Isssa
    18. Kolovoz 2018. 20:06

Imam i ja za prijaviti novu poteškoću, znači prsti na nogama su poludili totalno, raširili ko u patke u 2 dana, tabani me peku ko da po žari hodam, a kosti u stopalima razvaljuju od bolova, kaj se nebi trebala zdjelica širiti a ne prsti 😂😂😂😂, pa nebum na prste rodila 🤣🤣🤣🤣🤣

Baby.nb1
    18. Kolovoz 2018. 20:07

Looda_vila 😂😂😂😂😂
    Kaj se tice crtica i bolje ti je da si se na tom zaustavila, ovi danasnji su vise manje koma. I svaka cast na spremljenim stvarima. 
    Garavusa ja mislim da je to sve od guzve unutra 🤪
    Isssa i Ssanja bas su vam divne buse. 
    Ja se pokusavam u glavi pripremit na spominjanje induciranog poroda, carskog i sl. Ko zna kaj ce mi u pon nakon uzv-a reci. 

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    18. Kolovoz 2018. 20:18

Isssa jbg, bus se morala jos malo strpiti. Bar tam do listopada negdje heheh😁 ja se ponekad osjecam ko nimfomanka 😂😂 ne znam jel.to normlno u ovom stupnju trudnoce .al hormoni rade svoje😂😁😁
    A kaj se tice tabana...jbg trbuh i tezina ipak rade svoje..trebaju jadni prstici sve to nosit😁 ja sam zadnji put gleznjeve vidjela tamo negdje pocetkom ljeta'😂
    Baby.nb1 a zakaj carski i inducirani? Pa malac ti se stigne jos okrenut, ak je na zadak.

Baby.nb1
    18. Kolovoz 2018. 20:23

Looda_vila ma kak ja znam, zapeli su s tim da je velika beba. Ma ustvari necu opce razmisljat do pon, napravit ce guk i uzv pa cemo vidjet na cemu smo. Nije, glavicom je okrenut dole vec duze vrijeme

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.