Shinin, evo muz me malo ohrabrio, sad sam bolje i generalno sam pozitivna, vjerujem u ovu bebu!
Imam neke tablete protiv mucnina na bazi dumbira, ali mu se ne osjeti okus, mada nisam primijetila poboljsanje otkad ih pijem.
Pogledat cu u ljekarni, a mozda probam i s nekom novom hranom :)
Kako si ti?
Umirem od grlobolje 😖
Bravo za muza, tako i treba 😊 Nadam se da ce Ti se mucnine smirit! Sretno na pregledu, vjerujem i ja u tvoju bebicu😘
Cure ja imam temp 37,5.. Je li to bas opasno u trudnoci, sta da radim?, Pretpostavljam da nr smin nikakve ljekove piti.. A dr mi nije nista jutros daala, samo je rekla da dodem ujutro ako se budem lose osjecala.
Ako nemas nikakve druge simptome, onda je vjerovatno jednostavno povisena Temp zbog trudnoce. Dok Ti ne predje 38 nemas potrebe snizavati. Od lijekova smijes samo na bazi paracetamola
Cure ja imam temp 37,5.. Je li to bas opasno u trudnoci, sta da radim?, Pretpostavljam da nr smin nikakve ljekove piti.. A dr mi nije nista jutros daala, samo je rekla da dodem ujutro ako se budem lose osjecala.
Ako nemas nikakve druge simptome, onda je vjerovatno jednostavno povisena Temp zbog trudnoce. Dok Ti ne predje 38 nemas potrebe snizavati. Od lijekova smijes samo na bazi paracetamola
Imala sam sinoc 38. Tolko me glava bolila da sam mislila da će eksplodirat i da cu umrit, pa sam popila lekadol u uputama pise da mogu trudnice. Jutros opet imam 37,5. Nije od trudnoće, uhvatila me viroza neka..
Jutro svima i mene neka grlobolja hvata, nadam se da se neće proširit.
Teta55 ma bit će sve okej, držim fige. Sretno!! :)
Nikada nisam imala mučnine, ali počele jučer..tako da je muž zaključio da će ovaj put biti muško
Schinin i malac, zao mi je za grlobolju, pijte caja i jedite juhu pa ce brzo proci :)
Tinci, suosjecam za mucnine..
Jutro cure, evo ja na silu pijem malo kave. Strašno me glava boli a to nekada pomogne.
Čekamo da se Teta55 javi s pregleda i kaže da je sve ok..
Cure jeli se vama ikad desi da jedan dan imate simptome a drugi dan nista ili da navecer vas boli a ujutro skoro nista,jeli vas uhvati odma panika kao mene jeli sve u redu ,jedva cekam pregled iducu srijedu i nadam se da cu napokon vidit bebicu
Cure jeli se vama ikad desi da jedan dan imate simptome a drugi dan nista ili da navecer vas boli a ujutro skoro nista,jeli vas uhvati odma panika kao mene jeli sve u redu ,jedva cekam pregled iducu srijedu i nadam se da cu napokon vidit bebicu
I meni se to događa. Mislim da je to sve normalno. Jedan dan se osjećam odlično. Idućih 6 katastrofa. Ja samo budem sretna kad nemam mučnine taj dan
😁
Riri5 ja se svaki dan pitam jesam trudna, osim bolnih grudi nemam nikavih simptoma, tu i tamo slaba jutarnja mucnina koja brzo prode, inace se stvarno dobro osjecam, a pregled imam tek 14.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji