hej cure!🙂 pratim vas redovito. bravo za dobre preglede😁 mene isto muče ove vrućine i umor, pa žgaravica i česti odlasci na wc. inače sve ok. kad čitam tu vas čini mi se da će moj bebač biti manji. sa 32+3 je imao 1860g🤔 iduću srijedu imamo pregled pa se nadam da će biti uzv da vidim kak napreduje😏
evo i naše slikice za punih 34tt🤗
Looda_vila hvala, to je mala na slici (kad je imala oko godinu i pol, ja mislim, mozda cak i 2), sa sinom imam samo di mu se lice vidi na fotku pa to ne zelim javno (muz i ja imamo dogovor da ne objavljujemo slike djece po internetu dok sami ne budu dovoljno stari da imaju svoje instagrame ili sta vec bude dok oni narastu). HAHAHAHAHHAHAHA ne, muzu i sinu spakiram 2 majice, sebe jos uvijek ne mogu zakinuti, ali njih 2 su ionako u kupacima po cijele dane na moru pa im je svejedno (tj mali je u peleni)
A taman sam si mislila jel to.curica ili decko, vidim lila bodi..nisam bila sigurna😁 ma u svakom slucaju su medeniii🍯🍯
Aposolutno se slazem sa neobjavljivanjem slika djece. Muz mi je ko informaficar posebno osjetljiv na to... a pogotovo na objavljivanje po fb, instagramu i slicnim stvarima. On osobno nikad nije imao profil na tim stvarima, a ja "obrisala" prije 5-6 godina sve. Radio je kao programer za google, pa smo jako dobro upoznati sto i kako se radi sa slikama, objavljivanjem svojih podataka i sl.
Tea lijepa busica
Borovnica ja morala kupit natikace broj 42, inace nosim 40-41, jer su mi stopala ko big foot. Bez obzira lezala i odmarala ili se puno kretaala i vjezbala. Veli mi doktor da sam jednostavno sklona tomw i da ce proc nakon poroda.
I da, rekao mi da je mala čupavica, da ima dosta kose🤗🤗
Looda_vila hvala, to je mala na slici (kad je imala oko godinu i pol, ja mislim, mozda cak i 2), sa sinom imam samo di mu se lice vidi na fotku pa to ne zelim javno (muz i ja imamo dogovor da ne objavljujemo slike djece po internetu dok sami ne budu dovoljno stari da imaju svoje instagrame ili sta vec bude dok oni narastu). HAHAHAHAHHAHAHA ne, muzu i sinu spakiram 2 majice, sebe jos uvijek ne mogu zakinuti, ali njih 2 su ionako u kupacima po cijele dane na moru pa im je svejedno (tj mali je u peleni)
A taman sam si mislila jel to.curica ili decko, vidim lila bodi..nisam bila sigurna😁 ma u svakom slucaju su medeniii🍯🍯
Aposolutno se slazem sa neobjavljivanjem slika djece. Muz mi je ko informaficar posebno osjetljiv na to… a pogotovo na objavljivanje po fb, instagramu i slicnim stvarima. On osobno nikad nije imao profil na tim stvarima, a ja "obrisala" prije 5-6 godina sve. Radio je kao programer za google, pa smo jako dobro upoznati sto i kako se radi sa slikama, objavljivanjem svojih podataka i sl.
Tealijepa busica
Borovnica ja morala kupit natikace broj 42, inace nosim 40-41, jer su mi stopala ko big foot. Bez obzira lezala i odmarala ili se puno kretaala i vjezbala. Veli mi doktor da sam jednostavno sklona tomw i da ce proc nakon poroda.
Da, to je moja mala celavica bila, zato sad kad ima kose pati na gumice i spangice i rajfove 😀
Super za pregled, tak sam ja uvijek zabetonirana do poroda, imat ces muke s pranjem kosice maloj cupavici
Aposolutno se slazem sa neobjavljivanjem slika djece. Muz mi je ko informaficar posebno osjetljiv na to… a pogotovo na objavljivanje po fb, instagramu i slicnim stvarima. On osobno nikad nije imao profil na tim stvarima, a ja "obrisala" prije 5-6 godina sve. Radio je kao programer za google, pa smo jako dobro upoznati sto i kako se radi sa slikama, objavljivanjem svojih podataka i sl.
Tealijepa busica
Da, to je moja mala celavica bila, zato sad kad ima kose pati na gumice i spangice i rajfove 😀
Super za pregled, tak sam ja uvijek zabetonirana do poroda, imat ces muke s pranjem kosice maloj cupavici
Zasto muke s pranjem kosice?😮
I jaooo nebi htjela bas bit tak zabetonirana do poroda😫😫 to je jos onak 6 tjedana, pa neda mi se tak dugoooo 😂😂😂 ja bi to tam oko 38 obavila 😁😁
Inace, ispitala sam ga sve kaj se tice poroda na sv.Duhu...za sad mi sw svida sve sto mi je rekao, pa zivi bili pa vidjeli😁😎
To ja iz svog iskustva jer imam 2 koji vriste kad im perem kosu jer se boje da im ne ude sampon u oci (iako NIKAD ne ude), a dok su skroz mali bili je kupanje islo savrseno do trenutka kad bi se voda nasla na glavi, mozda ja nes krivo radim kad su moji takvi cendravci oko toga 🤷🏼♀️
Znam da ne bi htjela bit zabetonrana, to nitko ne zeli ☹
Najbolji mi je taj savjet, ko da ce seks 2 il 3 puta pokrenut nesto, ja sam razmisljala ak ne rodim do 40tt da trazim indukciju ovaj put (ak ce mi htjet to napraviti)
To ja iz svog iskustva jer imam 2 koji vriste kad im perem kosu jer se boje da im ne ude sampon u oci (iako NIKAD ne ude), a dok su skroz mali bili je kupanje islo savrseno do trenutka kad bi se voda nasla na glavi, mozda ja nes krivo radim kad su moji takvi cendravci oko toga 🤷🏼♀️
Znam da ne bi htjela bit zabetonrana, to nitko ne zeli ☹
Najbolji mi je taj savjet, ko da ce seks 2 il 3 puta pokrenut nesto, ja sam razmisljala ak ne rodim do 40tt da trazim indukciju ovaj put (ak ce mi htjet to napraviti)
Ako ce moja bit na muza onda ce bit problema oko pranja kose. Njemu ak malo sampona ode u oci, gotovo...sve ga pece, nis ne vidi, izazi van tusa obrisat oci..sve oci krvave! Kamilica😂😂
Uzet cu njoj i muzu onda ovo hahah
Bok klokanice!
Dugo me nije bilo, ali sam ovih dana pročitala sve zaostatke! Drago mi je da ste tako aktivne i da bebice polako, ali sigurno napreduju 😊
Ja sam trenutno u fazi pranja i sortiranja robice i pisanja popisa za dm, Muller i ljekarnu (za torbu za rodilište i kozmetiku za bebu)
Vidjela sam da ste pisale o torbama za prematanje... Ja sam svoju kupila ovaj vikend u bubamari. Bila je neka akcija i koštala je 200kn. Vizualno je jako lijepa, a na opip je u redu. Nije naaajbolje kvaliteta, ali mislim da će sasvim dobro poslužiti. Ima hrpu pretinaca, podlogu za prematanje i kukice da se može objesiti za kolica. 😊
Looda_vila to ja stalni kalkuliram bi li nabavila ili ne, ali nekako uvijek na kraju dodem do zakljucka da sta ce mi kad je ona vec velika (samo ne slusa ka djoj kazes da nagne glavu), a njemu ionak ne perem kosu cesto jer ga sisamo na kratko (to se on i tata sreduju skupa). Ma da! Pa super ak su novi kreveti, u radaoni su relativno novi bili i 2014., oni veliki plavi (ko u Podobniku ako se ne varam) pa je mozda mislio na sobe, bilo kako bilo, super da su novi, gdje god bili 🤗
Christyy- oni prave paniku tamo di ne treba oko tog šećera aj ok da ti je bio visok par puta pa znaš moraš se pazit i gotovo al ovako baš maltretiraju pikaj se pa nosi pa onda idući dan opet gore po nalaz koda živim preko puta bolnice... Pazi molim te kako je meni ja sam imala kontrolu za 4 tjedna i sad taj dan trebam se pikat i cijeli dan dragom govorim nemoj da zaboraviš da me sutra voziš, a on navečer mene pita a kam ti sutra ideš?? Ja onako bijesna šta kamooo cijeli dan ti govorim idem na Vuk Vrhovec a veli on a šta ćeš im odnijet pa nisi se nijednom piknula 😂😂😂 i kasnila sam 3 dana s nošenjem i sestra mi na nalaz velikim slovima napisala na kontrolu za 4 tjedna nije došla 😑😡 (radi 3 dana kašnjenja ok možda je neodgovorno ne doc kad si naručen al mislim stvarnoooo)
Petrapp i Tea- baš lijepe bušice ❤❤
Justme- kako su slatki 😍 peso mi izgleda baš ko neka velika dobrica
Nina- GMO koke 😂😂 od 2 jaja najde se 5 ljudi 😁
Baby.nb1- jaooo zub, kako ti je Sad jel te boli još??
Looda_vila- bravo za pregled 👏👏
hola moje okruglice kako ste mi? u onom citavom stresu oko dolaska mojih roditelja i sestre da nisam skoro nist uspjela ni citati a kamoli javit se... mala je presretna da sad ima tetku ovdje (koju za sve i svasta koristi) a ja sam se vec uspjela posvadjat sa mamom, ta zena me cisto izludi.
I jos nam ne treba camac za kuce iako jos nisam nist sredila, tip dolazi tek u petak.
nadam se da ste mi vi sve dobro, a ja cu pokusati da pohvatam malo sto ste pisale kroz popodne
Sortiraj odgovore
Najstariji