Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    14. Kolovoz 2018. 17:57

Pandice opala, koje iscekivanje... Kako si ti? Jel ti panika? 

url=https://lilypie.com]

Aurora
    14. Kolovoz 2018. 18:15

Schinin nadam se da će sve biti super na pregledu! Javi nam!!
    Jelena baš mi je žao što si pokupila bakteriju. Meni je tako bilo negdje u 20tom tjednu i dobivala sam i spasmex i antibiotike, poslije se nije vraćalo... Ali bolilo je užasno, i leđa i trbuh!!! Drži se!
    pandica pa jel te strah? Jel se osjeti to spuštanje u zdjelicu? Moja susjeda je rodila u 35tom tjednu zbog dijabetesa i nešto sa žuči, nemam pojma...Mala je super, nije bila ni dana u inkubatoru jer je imala preko 2kg, ali sve je super! Čak je išla na carski jer nije bila ni otvorena i rekla je da joj je to isto bolje nego vaginalni...
    Ja sam malo zabrinuta jer ne osjećam jako lupanje bebe danas, više meštoljenje i lupanje po mjehuru. Al opet si mislim nisam ni ja svaki dan baš super pokretna i vesela😀
    Looda_vila ni ne spominji hranu😂 stalno mi se nešto jede! Sva sreća da imamo na vrtu hrpu voća i povrća pa radije si to pojedem da ne razmišljam o 🥞🍕🍟🍔🍦🍨🍩🍰🍵🍮

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

christyy
    14. Kolovoz 2018. 18:15

Pandice jel ti rekao kolika je beba? Ti si izgleda sljedeca 😊 ajme da meni tak kaze bila bi panika 😂
    Looda vila i ja bi kolac 😋😊
    Jelena bas te ulovilo... ja sam isto kao sto si ti bila u strahu da sam se pocela otvarat... ne mogu docekat pregled u cetvrtak

• hortensia
    14. Kolovoz 2018. 18:42

Bok cure evo i nas s pregleda.....sve je ok samo je bpd sada tjedan i pol veci a fl tjedan manji od trudnoce tako da je izmedju njih sad odjednom  vise od dva tjedna......dosad je isto bilo ali tjedan rszlike....kakva su vasa iskustva s tim mjerama...znam da je u redu odstupati sli ne znam koliko....bpd=69.5, Fl= 46.7 Abd=222

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Jelennnna
    14. Kolovoz 2018. 19:04

Looda vila , naoruzala sam se D manozom dok ne dobijem antibiotik. 
    Bas vrijeme leti, dosta Vasje blizu famoznih 36, 37. 

Isssa
    14. Kolovoz 2018. 19:36

Endzrue super za pregled 😀, curka potvrđena, sad u šoping  za princezu 😀❤️
    Schinin javi nam kako je prošao pregled, čekamoooo 😉
    P.S. nama su vodu napokon popravili, nadam se da će i tebi uskoro 😀
    Jelena baš te potrefilo sad na kraju, čuvaj se, nadam se da ćeš se te beštije brzo riješiti 💪🤞, ja nemam problema sa oticanjem ali pijem stalno vodu, svakih sat vremena popijem po čašu vode, ako ne pijem tako jedan dan onda se počinjem puniti, probaj par dana tako vidjet ćeš da će se smanjiti otekline 😉
    Looda_villa i ja bi pizzu 🍕🍕🍕🍕🍕, sline mi cure 🤤
    Pandica ti si nam sljedeća onda, makar znam jednu curu koja nema cerviksa od 30 tjedna trudnoće, sad je u 37 tjednu i uz mirovanje je i dalje u komadu, tako da ne mora značiti 
    Baby.nb1 stvarno neznam kaj bi ti rekla, ja nisam bila hospitalizirana za GUK profil, pitaj u ponedjeljak 
    Hortensia Evo baš sam tražila mjere, u 27 tjednu su bile 
    BPD:75.4
    FL: 53.1
    Ovu tvoju treću mjeru nemam, procjena težine 1130 grama, s tim da mi piše da mjere odgovaraju 28+5, nadam se da sam ti pomogla bar malo 😀
    A ja prijavljujem ŽGARAVICU, ništa strašno, popijem peptoran i prođe😎, neda mi se trpiti to pečenje (baš sam pekmez 🙈)
    Trbuh mi se već dosta spustio, teško sijedim, više sam u polu ležećem položaju, a sjediti za stolom i jest je nemoguća misija 😂, oblačenje ujutro i skidanje UŽAS, nejde više, sva sreća pa je kraj BLIZU 😀
    Uskoro kreće kod nas u jesenskim bebama deložacije bebača 😂, neke su nam malo uranile, bitno da su zdrave 😀❤️❤️
    Imam osjećaj da su mi grudi počele bujati NAPOKON 😂, bar jednom u životu da kažem da imam sise 🙈🤣, inače je to samo dobar grudnjak i 2 plivadončeka 😂

Elza
    14. Kolovoz 2018. 19:47

Issa, meni su se sise bas ispuhale u zadnja 2 tjedna, sad me brine da li je to ok 
    Hortensia, pogledam i ja poslije mjere pa ti napisem

Nas_bebac
    14. Kolovoz 2018. 19:48

Jaoo Pandice pa tebi to tu doma kad ces 😱😱 a mene panika lovii pff 🙈
    Schinin nadam se dobrom pregledu 🙂🙂🙂
    Looda_vila ja otisla malo prilec i probudila se i kazem muzu odmah po lubenicu da si isao i nektarinu isto hahahah
    Teta90 pa od tebe samo buso bas si sexy 😁 a sta se tuce nesanice potpisujem i okretanje također moram i žgaravica isto 😳😳😳
    E da ja kada sam isla vadit hormone za stitnjacu isto nisam uzela tabletu i bila sam nataste..  Ali sam uvjek vafila i TSH i ft3, ft4
    Endzrue čestitke na školskoj trudnoći 😁😁👏👏
    JelenaM i ja otičem imam balvane umjesto nogu 😭😭 al kada dignem i pikem puno bude ok samo onda i wc i ja smo si the best 😶😶😶
    I da ta beštija od e.coli brzo nestane 😠😠
    Iii Isssa ni ja nemogi sjediti 😥 cim sjednem pravilno bebo poludi ko da mu sjedim na glavi pa krene stoskat mjehur pikat s nečim dole itd... Tako da tanjur na trbuh i nagnuta tako moze ali sjedit nee 😱😱

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    14. Kolovoz 2018. 19:52

Uf pandice da je meni to jucer doktor rekao, mislim da nebi spavala od uzbudenja sve dok ne rodim al ajde, u dobrim si ti vec tjednima, koliko ti je bebica?:)) Javi nam novosti ako krene!
    Moj cerviks ide u suprotnom smjeru, sa 3 mm prije mjesec dana, da bi jucer napisao 3,5mmm....#foreverpregnant
    Baby.nb1 dobre sam volje daaa lalala cim sam ovu pizzu slozila! Ako me nesto moze raspolozit to je - hrana hahah
    Ne znam zakaj bi te zadrzali duze od dan - dva...osim ako im treba netko da popuni prazan krevet u bolnici, pa da dobiju za to finu lovu. To im je inace praksa po potrebi.... moja frendica u 4 mj lezala u vinogradskoj 10 dana, da bi joj svaki dan ocitali ctg na pol sata...i ostatak dana bi zujala u prazno. Kao beba mala ovo ono, da vide oce dobit na kilazi, koje gluposti.... a uzv su joj radili svaka 3 dana i pregled. Lezala tamo bezveze, komotno je mogla dolazit svaki drugi dan u bolnicu na pregled da je bas trebalo. Zivjelo nase zdravstvo!
    Aurora imaju i moji doma vrt sa svim i svacim, al jbg..ne mogu samo zelenjavu jest, pica je ipak pica
    A sad razmisljam koji kolac da slozim, mozda schwarzwald tortu...sva sam neka danas u pokretu ko da mi netko nitro spicio u dupe hahhah
    hortensia ne znam ti tocno za mjere, al ne moras se toga strogo drzat po tablicama jer sve su to njihove aproksimacije koje variraju konstantno.
    Bila sad kod mene curica mala 4 mj ajme rastopila se od njeznosti takva dobra bebaaaa....svima ide, samo se smjeska, guguce..ma divota , evo 3 h izdrzala ni P od plakanja, jos na kraju zaspala u jajetu i super
    nadam se da ce i moja čupavica tako!

Looda_vila
    14. Kolovoz 2018. 19:56

a daj Isssa nisi ferrr...ocu i ja siseeeeeeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.