Jutroo opet 😁😁 Anđeo poznato mi to meni to vec pod normalno da mi se djete preokrene tako pa me svu zbomba dok ne dođe do normale pa jos malo onako cisto radi reda i mene je jutros drzao budnom dosta dugo 🙂 nema sta treniraju nas nasa dječica za poslje 😁😁
Udarce dole ja isto osjetik pogotovo kada sjedim e onda ko da mu smeta il mu sjedim na glavi pa pocne ručicama stiskat mjehur i onako ko kopati za van 😳🤷♀️🤷♀️🤷♀️ imma i ja par kontrakcija al ne nesto strasmo u vecini ih uspijem i zanemariti odo ja sada jos malo produzit nocc 😴😴
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro cure
Vidim svasta ste pisale, proci cu danas to polako.. ja sam jutros nosila krv na VV i znaci luda sam sam vec od svega!! Na dijeti sam vec jebena 3 tjedna i jucer napokon idem napraviti taj guk profil i donesem danas da bi mi ona rekla da od 4 vadenja ni jedno ne valja jer se krv svaki put zgrusala! Nek se lijepo svi steraju u 3 lijepe jer ja ga ponavljat necu pa nek me natjeraju ako mogu. Kakav mrtvi secer?! Ja koja sam 5 kg dobila u cijeloj trudnoci! I jos moram na dijeti bit! Ma...
Tak da ak je koja bila tamo jutros i vidjela trudnicu kak place ispred to sam bila ja. Od muke! A sad idem po najveci king koji postoji! 😘
Jutro cure
Vidim svasta ste pisale, proci cu danas to polako.. ja sam jutros nosila krv na VV i znaci luda sam sam vec od svega!! Na dijeti sam vec jebena 3 tjedna i jucer napokon idem napraviti taj guk profil i donesem danas da bi mi ona rekla da od 4 vadenja ni jedno ne valja jer se krv svaki put zgrusala! Nek se lijepo svi steraju u 3 lijepe jer ja ga ponavljat necu pa nek me natjeraju ako mogu. Kakav mrtvi secer?! Ja koja sam 5 kg dobila u cijeloj trudnoci! I jos moram na dijeti bit! Ma…
Tak da ak je koja bila tamo jutros i vidjela trudnicu kak place ispred to sam bila ja. Od muke! A sad idem po najveci king koji postoji! 😘
Zašto su te poslali na GUK? Mene su kao zbog prevelike bebe da bi na kraju ispalo da je premali, mučili me bezveze 😤
Andeo muz je genijalan 😂😂😂
Ja nemam strija niti se mazem u cijeloj trudnoci mozda sam se 5 puta namazala. Moja sestra se mazala svaki dan i puna je strija. Po nogam rukama sisama. Mama ima vrlo malo po trbuhu.
Sinoca sam cojelu noc sanjala da saam vani a beba doma, cijelo vrijeme sam pitala druge ljude jel moja beba gladna, moram kuci. Cijelo vrijeme samo o bebi razmisljam u snu dali je gladna ili mokra. Mislim da cu bitii dobra mama 🙂❤️
Sad jos vise jedva cekam.
Mene moja beba udara bas jako(zabolil) najcesce dole. Kada sjednem strecne me dole u pipi. Valjda se priprema. 🙂
Pregled sljedeci pon.
Sve sam si teza i teza, teze hodati. Ma sve. Ali trudim se biti aktivn koliko mogu preko dana zbog lakseg poroda.
Plan je ne uzimati nikakve ublazivace bolovaa. Zelim biti pristutna i osjetiti sve . 🍁🍂🍃🦔🐿️🦉Ajde listopade kad ces...
Christyy ajoj grozno, stvarno mi te žao! Suosjećam s tobom jer ja stvarno ali stvarno ne volim vađenje krvi, a k tome da ga još sama trebam raditi plakala bi od muke non stop😥😥😥. Uživaj u slatkaću 😘.
Isssa mene jer mk je ogtt bio previsok. Bas su me izmucili bezveze.. kak ja mogu imat secer sa 57 kg u 33. Tjednu. A i beba je na zadnjem pregledu bila idealne tezine.. ma ne znam sta bi uopce rekla
Petrapp pa no, nisam ja med.sestra, mislim svasta, tjeraju te da si sam vadis krv i nakon kaj se namucis s tim vadenjem sa tom dijetom, i nosenjem tog gore ti kazu da ne valja... grozno
Isssamene jer mk je ogtt bio previsok. Bas su me izmucili bezveze.. kak ja mogu imat secer sa 57 kg u 33. Tjednu. A i beba je na zadnjem pregledu bila idealne tezine.. ma ne znam sta bi uopce rekla
Petrapp pa no, nisam ja med.sestra, mislim svasta, tjeraju te da si sam vadis krv i nakon kaj se namucis s tim vadenjem sa tom dijetom, i nosenjem tog gore ti kazu da ne valja… grozno
Maltretiraju te bezveze 😤, i ja bi bila ljuta ko pas (i bila sam), sad se vi lijepo napapajte sladoleda i ko šljivi sve 😀, nadam se da nećeš ponavljati GUK, jesi se sa onim njihovim iglama pikala?
christyy mene ti je baš zato kroz cijelu trudnoću najviše bilo strah da će mi reći da imam šećer i da se moram sama pikati i raditi profile, jer kao što kažeš nisam medicinska sestra i uopće mi to nije ugodno, i čula sam od puno cura da su ih baš psihički uništili s tim vražjim vađenjem krvi koje nikad nije bilo kak su tražili
Jutro klokse.
Petra bas slatka busica
Christy nadam se da ces skoro rjesiti GUK.
Meni nije nijedna nastala strija. Oko 4 mjeseca pocelo me intezivno zatezat i kao da ce crvene crte neke. Dotad sam mazala biobazom, iza tog bademovim uljem jedno vrime i sad na kraju mazem kokosovim uljem. Ovo kokosovo bas vlagu jako puno drzi tako da mazem samo iza tusiranja se.
Meni se cini po osjetu da mi bebach nije toliko nisko kao ima tjedan dva, em mi je cijeli drob ispod sisa narastao i osjetim mu noge bas visoko, em mi se pojacala zgaravica i bas mogu ultra male porcije jest inace mi sve lose sjedne. Navodno kad beba bas se namjesti skroz cijeli trbuh ulegne put dolje pa zgaravica i sve ostale trbuhomuke stanu.
Sortiraj odgovore
Najstariji