Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    13. Kolovoz 2018. 18:10

hola moje okruglice  kako ste mi? u onom citavom stresu oko dolaska mojih roditelja i sestre da nisam skoro nist uspjela ni citati a kamoli javit se... mala je presretna da sad ima tetku ovdje (koju za sve i svasta koristi) a ja sam se vec uspjela posvadjat sa mamom, ta zena me cisto izludi. 
    I jos nam ne treba camac za kuce  iako jos nisam nist sredila, tip dolazi tek u petak.
    nadam se da ste mi vi sve dobro, a ja cu pokusati da pohvatam malo sto ste pisale kroz popodne 

Baby.nb1
    13. Kolovoz 2018. 20:01

Andeo a evo danas ok, vidjet cemo kakva ce boti noc. Kupila sam lupocet da mi je pri ruci za svaki slucaj, a ako me bude bolilo otici cu opet sutra u ambulantu i moliti da me primi neki drugi zubar jer je moj na godisnjem, sta drugo da radim. Kako ustvari ide to kad je tvoj zubar ili doktor na godisnjem? Ides u suprotnu smjenu ili? 

url=https://lilypie.com]

Elza
    13. Kolovoz 2018. 22:34

Baby.nb1

Andeo a evo danas ok, vidjet cemo kakva ce boti noc. Kupila sam lupocet da mi je pri ruci za svaki slucaj, a ako me bude bolilo otici cu opet sutra u ambulantu i moliti da me primi neki drugi zubar jer je moj na godisnjem, sta drugo da radim. Kako ustvari ide to kad je tvoj zubar ili doktor na godisnjem? Ides u suprotnu smjenu ili?

Mislim da svatko od njih mora imati zubara koji ih zamjenjuje. (tako barem imaju dr opće prakse) Nije nigdje istaknuto na vratima tko.je zamjena? 

• Anđeo_
    14. Kolovoz 2018. 00:05

Kalanhoja

Baby.nb1

Mislim da svatko od njih mora imati zubara koji ih zamjenjuje. (tako barem imaju dr opće prakse) Nije nigdje istaknuto na vratima tko.je zamjena?

Da i ja isto mislim da bi na vratima trebalo pisati ko mijenja i kako radi..
    Ne znam da li se sjećaš da sam pisala i mene je zabolio umnjak ali lagano i  mislim u 18 tjednu tako negdje (vec sam jednog vadila jel je isto isao skroz na drugi zub al to prije godinu dana ) došla kod zubara kaže mala mala rupica ništa skoro zub na pola vani a čini mu se da raste u koso veli može ga pobrusit i lijek al se boji da neće dobro očistiti pa će se upalit i morat će mi davat antibiotik jel je zub skroz iza i jedva dođe do njega i kaže aj da mi to izvadimo 😱 to je bolio samo klimanje zuba i vađenje al stvarno kad je popustila inekcija samo me rana bolila i to lagano ni jednu tabletu nisam popila... u jedan mi je taman 2 mj prije nego sam ostala trudna stavio lijek i sad ga samo mijenja onu vaticu i zatvori kaže ne želi stavljati plomba da se nešto ne zakomplicira i hvala Bogu ne boli me...
    Nadam se da te neće ni bolit, probaj uzet onu manju čašu mlake vode i unutra jušnu žlicu 3% hidriogena stavi i to lagano mučkaj na zubu bez obzira šta te sad ne boli malo ćeš si dezinficirat ako imaš neku rupicu u tom zubu vjerojatno ti je samo hrana upala..
    JESAM SE RAZVEZALA 🤣🤣

Endzrue
    14. Kolovoz 2018. 00:22

Hobicu sam uzela za bebu od teta što heklaju za rodilišta.. Rekla sam da bi donirala za konac pošto ne žele naplatiti hobice.. A inače taj tip heklanja radi Mia Jakopinec na fejsu al ti mogu pronaći još par cura da pitaš 

14. Kolovoz 2018. 02:51

christyy

Ma po meni je to samo maltretiranje, na stranu sad vađenje krvi. Ja sam prošli tjedan ujutro došla tamo s uputnicom, onda su me vratili doma i rekli nek dođem u pola 1 na neko predavanje. Nakon predavanja treba početi dijetu od tj dana da bi onda tek 7.dan mogli izvaditi krv pa opet tamo ići ujutro to odnijet i sutradan popodne otići po nalaze. Ja ne kužim kaj oni misle da nijedna trudnica ne radi?!? ja sam samo za ovaj guk profil već par puta izlazila s posla a za kaj?? da bi mi rekli da nije dobro. Normalno da nije dobro kad vam sistem ne štima! I onda mi kaže da trebam ponovo kod svog gin po novu uputnicu i opet s tim doći tamo da bi dobila nove ampulice za vađenje pa opet sve ispočetka. Evo sve trčim!
    Oprostite curke na dugom postu i svemu ali stvarno sam iznervirana…

S pravom si iznervirana (bila), kad te vec maltretiraju s tim, mogli su nac vrijeme za dolazak koje odgovara tebi. A ovo da oni smatraju da su sve trudnice doma cijeli trudnocu se i meni cini jer ne izlaze u susret ni najmanje, a cak i ako jesu doma cijelu trudnocu, sigurno su na cuvanju i ne bi ni trebale hodat lijevo desno kako oni traze. Lose su organizirani skroz.

Baby.nb1 kako je prosla depilacija? Kad si u TA narucena? 

Dea_Rene
    14. Kolovoz 2018. 06:15

Endzure ajde pls daj imena pa da pitam, bas bi volila imati tako nesto

PlavaBorovnica
    14. Kolovoz 2018. 06:23

😵 Budna od 3.. s boka na bok, ništa ne odgovara.
    Pojavile mi se 2-3 strije na trbuhu a čini mi se i na još par mjesta iako mažem 😥 Gladna, a upravo pojela breskvu i dvi fete kruha s linoladom (inače ne jedem, al muž kupio linoladu, ja tu napast nikad ne bi dovela u kuću).
    Tea ima razmak između nogu. Ne sjećam se toga u svom životu. 😦 Jedan veliki uzdah...
    Looda vila, čupavica 🤗 Još malo pa ce i ta otecenost proci, najviše mi smeta što mi ograničava šetnju jer zaista brzo mi stopala od velikih dođu do slonovskih i počinju peckati. Bogu hvala, da se imam i na što požaliti😁
    Žao mi je što vas muče zubobolje i poplave.

• anusha
    14. Kolovoz 2018. 06:33

Jutro! I ja budna već neko vrijeme...
    Radi li neka vježbe neke za lakši porod? Ima li to učinka uopće?
    I još važnije, vi koje kobtrolirate tsh, vaditi li ga natašte? Ja ne jer se radi o hormonu a na netu nalazim svašta (netko piše da treba biti natašte, netko da ne treba) 

PlavaBorovnica
    14. Kolovoz 2018. 06:41

Anusha, ja sam vjezbala do prije 2tjedna. Sad mi se to čini nemoguće..ali vjerojatno samo čini- trebala bih pokušati opet, makar na 15 min. Možda danas, ako ne budem od poslova po kući opet na nogama cijeli dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI