Andeo a evo danas ok, vidjet cemo kakva ce boti noc. Kupila sam lupocet da mi je pri ruci za svaki slucaj, a ako me bude bolilo otici cu opet sutra u ambulantu i moliti da me primi neki drugi zubar jer je moj na godisnjem, sta drugo da radim. Kako ustvari ide to kad je tvoj zubar ili doktor na godisnjem? Ides u suprotnu smjenu ili?
url=https://lilypie.com]
Andeo a evo danas ok, vidjet cemo kakva ce boti noc. Kupila sam lupocet da mi je pri ruci za svaki slucaj, a ako me bude bolilo otici cu opet sutra u ambulantu i moliti da me primi neki drugi zubar jer je moj na godisnjem, sta drugo da radim. Kako ustvari ide to kad je tvoj zubar ili doktor na godisnjem? Ides u suprotnu smjenu ili?
Mislim da svatko od njih mora imati zubara koji ih zamjenjuje. (tako barem imaju dr opće prakse) Nije nigdje istaknuto na vratima tko.je zamjena?
Mislim da svatko od njih mora imati zubara koji ih zamjenjuje. (tako barem imaju dr opće prakse) Nije nigdje istaknuto na vratima tko.je zamjena?
Da i ja isto mislim da bi na vratima trebalo pisati ko mijenja i kako radi..
Ne znam da li se sjećaš da sam pisala i mene je zabolio umnjak ali lagano i mislim u 18 tjednu tako negdje (vec sam jednog vadila jel je isto isao skroz na drugi zub al to prije godinu dana ) došla kod zubara kaže mala mala rupica ništa skoro zub na pola vani a čini mu se da raste u koso veli može ga pobrusit i lijek al se boji da neće dobro očistiti pa će se upalit i morat će mi davat antibiotik jel je zub skroz iza i jedva dođe do njega i kaže aj da mi to izvadimo 😱 to je bolio samo klimanje zuba i vađenje al stvarno kad je popustila inekcija samo me rana bolila i to lagano ni jednu tabletu nisam popila... u jedan mi je taman 2 mj prije nego sam ostala trudna stavio lijek i sad ga samo mijenja onu vaticu i zatvori kaže ne želi stavljati plomba da se nešto ne zakomplicira i hvala Bogu ne boli me...
Nadam se da te neće ni bolit, probaj uzet onu manju čašu mlake vode i unutra jušnu žlicu 3% hidriogena stavi i to lagano mučkaj na zubu bez obzira šta te sad ne boli malo ćeš si dezinficirat ako imaš neku rupicu u tom zubu vjerojatno ti je samo hrana upala..
JESAM SE RAZVEZALA 🤣🤣
Hobicu sam uzela za bebu od teta što heklaju za rodilišta.. Rekla sam da bi donirala za konac pošto ne žele naplatiti hobice.. A inače taj tip heklanja radi Mia Jakopinec na fejsu al ti mogu pronaći još par cura da pitaš
Ma po meni je to samo maltretiranje, na stranu sad vađenje krvi. Ja sam prošli tjedan ujutro došla tamo s uputnicom, onda su me vratili doma i rekli nek dođem u pola 1 na neko predavanje. Nakon predavanja treba početi dijetu od tj dana da bi onda tek 7.dan mogli izvaditi krv pa opet tamo ići ujutro to odnijet i sutradan popodne otići po nalaze. Ja ne kužim kaj oni misle da nijedna trudnica ne radi?!? ja sam samo za ovaj guk profil već par puta izlazila s posla a za kaj?? da bi mi rekli da nije dobro. Normalno da nije dobro kad vam sistem ne štima! I onda mi kaže da trebam ponovo kod svog gin po novu uputnicu i opet s tim doći tamo da bi dobila nove ampulice za vađenje pa opet sve ispočetka. Evo sve trčim!
Oprostite curke na dugom postu i svemu ali stvarno sam iznervirana…
S pravom si iznervirana (bila), kad te vec maltretiraju s tim, mogli su nac vrijeme za dolazak koje odgovara tebi. A ovo da oni smatraju da su sve trudnice doma cijeli trudnocu se i meni cini jer ne izlaze u susret ni najmanje, a cak i ako jesu doma cijelu trudnocu, sigurno su na cuvanju i ne bi ni trebale hodat lijevo desno kako oni traze. Lose su organizirani skroz.
Baby.nb1 kako je prosla depilacija? Kad si u TA narucena?
Endzure ajde pls daj imena pa da pitam, bas bi volila imati tako nesto
😵 Budna od 3.. s boka na bok, ništa ne odgovara.
Pojavile mi se 2-3 strije na trbuhu a čini mi se i na još par mjesta iako mažem 😥 Gladna, a upravo pojela breskvu i dvi fete kruha s linoladom (inače ne jedem, al muž kupio linoladu, ja tu napast nikad ne bi dovela u kuću).
Tea ima razmak između nogu. Ne sjećam se toga u svom životu. 😦 Jedan veliki uzdah...
Looda vila, čupavica 🤗 Još malo pa ce i ta otecenost proci, najviše mi smeta što mi ograničava šetnju jer zaista brzo mi stopala od velikih dođu do slonovskih i počinju peckati. Bogu hvala, da se imam i na što požaliti😁
Žao mi je što vas muče zubobolje i poplave.
Jutro! I ja budna već neko vrijeme...
Radi li neka vježbe neke za lakši porod? Ima li to učinka uopće?
I još važnije, vi koje kobtrolirate tsh, vaditi li ga natašte? Ja ne jer se radi o hormonu a na netu nalazim svašta (netko piše da treba biti natašte, netko da ne treba)
Anusha, ja sam vjezbala do prije 2tjedna. Sad mi se to čini nemoguće..ali vjerojatno samo čini- trebala bih pokušati opet, makar na 15 min. Možda danas, ako ne budem od poslova po kući opet na nogama cijeli dan.
Anusha, ja sam vjezbala do prije 2tjedna. Sad mi se to čini nemoguće..ali vjerojatno samo čini- trebala bih pokušati opet, makar na 15 min. Možda danas, ako ne budem od poslova po kući opet na nogama cijeli dan.
Imaš preporuku za neke vježbe (yt kanal ili nešto drugo) ?
Sortiraj odgovore
Najstariji