Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2018. 09:18

Looda_vila mjesanku imamo, bila je prica ili ce ju idioti utopit ili ce ju netko udomit i onda kad je moj muz to cuo, sjeo je u auto i vratio se sa stenetom, ne moram ni rec da nije imala niti punih MJESEC DANA iako je kokos lagala da je stene staro 3 mj (ni okice jos nisu bile skroz otvorene), hranili smo je na bocicu i spavala je s nama u krevetu, ona je moja prva beba. Ugl da, ima u sebi retrivera i ne znam cega jos, mozda malo stafforda (prema izgledu glave). Za onoga tko nema vremena, ni jedan pas nije za stan, ali nas stan je dosta velik i pas je u setnji 2x na dan + istrcavanje ili na nasipu ili Jelenovcu (to moj muz sve odraduje, on voli s njom po prirodi ic, njih 2 u auto i nema ih 2-3 sata). Nezgodan dio je putovanje (kad svi skupa idemo) jer ona bez problema zauzme 2/3 sjedala iza ili sjedne naprijed ponosno, ali ionako moramo novi auto nabaljat pa cemo vidjet kako ce biti.

christyy

Isssa evo pojela sam sladoled. Neka je 9 ujutro briga me... i malo se smirila... A GUK ne namjeravam ponavljati nema šanse. Ostalo mi je još mjesec i pol i tih mj i pol planiram uživati u trudnoći a ne proživljavat raznorazne stresove.
    Petrapp prekrasne ste vas dvije :) I nadam se da te neće tjerati na ovo. Cijeli dan mi je jučer proletio u planiranju obroka i tempiranju vađenja krvi za ništa, a o dijeti na kojoj sam bila preko 2 tj da ni ne pričam...

Dija85

Dobro jutro cure! Ja se ne sjećam kada sam tako loše spavala kao sinoć. Drugi krevet pa valjda zato. Grozno. Ali ovdje je predivno! 😍 Mir i tišina. Dragi je prekoputa kuće na vodi pa popijem kavu, knjigu u ruke i odoh i ja! 
    Christyy žao mi je zbog tvojih muka 😔❤

13. Kolovoz 2018. 09:21

Ovako se i danas maze, a i mladi legne tak s njom

christyy
    13. Kolovoz 2018. 09:26

Dija ajmee kako lijepi pogled! uživajte tamo, ljubomorna sam
    Justme preslatki su.. i ja jedva čekam kad ću gledati ovakav prizor sa mojim psićem i bebicom 

Isssa
    13. Kolovoz 2018. 09:31

christyy

Isssa evo pojela sam sladoled. Neka je 9 ujutro briga me… i malo se smirila… A GUK ne namjeravam ponavljati nema šanse. Ostalo mi je još mjesec i pol i tih mj i pol planiram uživati u trudnoći a ne proživljavat raznorazne stresove.
    Petrapp prekrasne ste vas dvije :) I nadam se da te neće tjerati na ovo. Cijeli dan mi je jučer proletio u planiranju obroka i tempiranju vađenja krvi za ništa, a o dijeti na kojoj sam bila preko 2 tj da ni ne pričam…

Ma samo udri, ja nisam bila na nikakvoj dijeti, taj dan kad sam vadila krv sam po onom njihovom spisku jela i to je to, i šećer uvijek ispod 5, a vadila sam krv sa onim aparatićem kaj šećeraši imaju, sa onim iglama kaj su mi davali nema šanse da bi se uspjela piknuti a ovako je bilo jednostavno. Uglavnom ne ponovilo se nikome.

13. Kolovoz 2018. 09:41

christyy

Justme preslatki su.. i ja jedva čekam kad ću gledati ovakav prizor sa mojim psićem i bebicom

Hvala, ma to je ljubav samo takva, djeca i psi imaju neku posebnu povezanost, na zalost nemam sad u mobitelu bolju sliku di se bas pas vidi licem pa da stavim.

Tko je rekao da je u TA bio gotov u 20 min? Koja bolnica? I ja bi tako!!

petrapp2605
    13. Kolovoz 2018. 09:53

Justme123

christyy

Hvala, ma to je ljubav samo takva, djeca i psi imaju neku posebnu povezanost, na zalost nemam sad u mobitelu bolju sliku di se bas pas vidi licem pa da stavim.

Tko je rekao da je u TA bio gotov u 20 min? Koja bolnica? I ja bi tako!!

Ja na Merkuru prošli petak. Ma ne znam ko mi je medeniji, tvoj malac i peso...ja sam isto veliki veliki obožavatelj životinja, i da mogu doma bi stvarno imala zoo :D 

Nina ❤
    13. Kolovoz 2018. 10:19

Isssa

christyy

Isssa evo pojela sam sladoled. Neka je 9 ujutro briga me… i malo se smirila… A GUK ne namjeravam ponavljati nema šanse. Ostalo mi je još mjesec i pol i tih mj i pol planiram uživati u trudnoći a ne proživljavat raznorazne stresove.
    Petrapp prekrasne ste vas dvije :) I nadam se da te neće tjerati na ovo. Cijeli dan mi je jučer proletio u planiranju obroka i tempiranju vađenja krvi za ništa, a o dijeti na kojoj sam bila preko 2 tj da ni ne pričam…

Ma samo udri, ja nisam bila na nikakvoj dijeti, taj dan kad sam vadila krv sam po onom njihovom spisku jela i to je to, i šećer uvijek ispod 5, a vadila sam krv sa onim aparatićem kaj šećeraši imaju, sa onim iglama kaj su mi davali nema šanse da bi se uspjela piknuti a ovako je bilo jednostavno. Uglavnom ne ponovilo se nikome.

I meni je secer bio previsok na ogtt, al ja sam kod nas u vz dobila aparatic za mjerenje i po tom sto mjerim 3x tjedno secer mi nikad nije bio previsok, ni prije, ni poslije jela, jedem normalno, ne drzim se one njihove dijete. Sama doktorica mi je rekla da otkad su postrozili te granice gestacijskog dijabetesa kod nje dolazi 50% zena koje uopce ne bi trebale. 

christyy
    13. Kolovoz 2018. 10:30

Ma po meni je to samo maltretiranje, na stranu sad vađenje krvi. Ja sam prošli tjedan ujutro došla tamo s uputnicom, onda su me vratili doma i rekli nek dođem u pola 1 na neko predavanje. Nakon predavanja treba početi dijetu od tj dana da bi onda tek 7.dan mogli izvaditi krv pa opet tamo ići ujutro to odnijet i sutradan popodne otići po nalaze. Ja ne kužim kaj oni misle da nijedna trudnica ne radi?!? ja sam samo za ovaj guk profil već par puta izlazila s posla a za kaj?? da bi mi rekli da nije dobro. Normalno da nije dobro kad vam sistem ne štima! I onda mi kaže da trebam ponovo kod svog gin po novu uputnicu i opet s tim doći tamo da bi dobila nove ampulice za vađenje pa opet sve ispočetka. Evo sve trčim!
    Oprostite curke na dugom postu i svemu ali stvarno sam iznervirana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.