Jutro! I ja budna već neko vrijeme…
Radi li neka vježbe neke za lakši porod? Ima li to učinka uopće?
I još važnije, vi koje kobtrolirate tsh, vaditi li ga natašte? Ja ne jer se radi o hormonu a na netu nalazim svašta (netko piše da treba biti natašte, netko da ne treba)
Nije ga potrebno vaditi na tašte, ali bi bilo dobro izvaditi ga u jutarnjim terminima budući da su hormoni podložni dnevnim oscilacijama.
I još važnije, vi koje kobtrolirate tsh, vaditi li ga natašte? Ja ne jer se radi o hormonu a na netu nalazim svašta (netko piše da treba biti natašte, netko da ne treba)
Jutro, ne trebaš biti natašte😀
Jedino ako piješ terapiju nemoj ju popiti prije vađenja krvi!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pijem terapiju. Meni je moja endo rekla da slobodno popijem terapiju i to jutro kada vadim krv jer jedna tableta manje na taj dan ne znači ništa budući da je to hormon na kojeg ne uzimanje jedne tablete ionako ne može utjecati. I za to sam čitala svašta, netko kaže ovako kao ti, netko kao moja endo. I sad ti budi pametan
Pijem terapiju. Meni je moja endo rekla da slobodno popijem terapiju i to jutro kada vadim krv jer jedna tableta manje na taj dan ne znači ništa budući da je to hormon na kojeg ne uzimanje jedne tablete ionako ne može utjecati. I za to sam čitala svašta, netko kaže ovako kao ti, netko kao moja endo. I sad ti budi pametan
Samo onda napomeni pri vađenju da si popila terapiju, makar mene uvijek pitaju da li sam popila terapiju ili ne.
Dobro jutro!
Pratim vas, ali ne pisem tako cesto.. Cestitke svima na super pregledima, punim tjednima i prekrasnim buskicama! 😘😘
Evo i nas za puni tjedan
Imajte lijepi dan! 😘😘
Jesam blesava, napisala sve i nisam stisnula posalji.
Ja nisam pila tabletu taj dan kad sam isla vadit tsh, cak mi se cini da sam bila i nataste, ali samo zato jer nisam bila sigutna jer treba ili ne.
Depilacija je, moram priznat bila iznenadjujuce brza i efikasna. 😁😁
Zub je danas ok, ne osjetim ga, sinoc popila lupocet i spavala ko beba.
Danas smo se bome nacekali u trudnickoj. Oko 7 i 20 sam dosla, u 10 i nesto dosla na red. U pon se moram javit za hospitalizaciju. Napravit ce guk profil, ultrazvuk i sve sta treba da vide da li treba uvoditi inzulin ili ne. Kao ostavila bi me i danas, ali posto mi je sad u petak fetalni echo, onda u ponedjeljak
url=https://lilypie.com]
I meni su rekli da naj normalnije popijem terapiju kak ju i inače pijem
Dea rene znam ti i ja heklati, radila sam bas jednu zvecku pred neki dan za jednu bebu, a moja frendica koja me naucila heklati izradjuje vise toga i prodaje, pogledaj neke njene radove na instagramu @crochetich se zove
Sortiraj odgovore
Najstariji