Cureee! Napokon zahladilo! Nakon ekstremno vruce u teske noci napokon pala temperatura, puse i grmi 💙
Rucala punjene paprike i razvalila se ispred otvorenog prozora, nemam u planu nista pametnog.
Cure bravo za kontrole, a busice lijepo rastu 😇
Pisale ste o strijama, ja sam se mazala od alverde uljem iz DM i biobazinim nekim cudom da ublazim ove iz puberteta. Makar mislim da nema neke pomoci tu ako smo sklone strijama.
Moj dr opce prakse kad ide na GO u njegovu ordinaciju dolazi zamjena, dok zubar i gin stave na vrata tko im je zamjena u slucanu hitnih situacija.
Planiram naruciti tetra pelene i dekicu sa Ethereal stranice, nadam se da cu biti zadovoljna.
Kako vi provodite dan?
Ja bila na pregledu, cura potvrđena i okrenula se na glavu. Posteljica se povukla sa ušća i sve je savršeno školski uredno.. Do sad sam na +10 a jedem kao i dok nisam trudna bila.. Otići će sve na porodu :)
Pijem terapiju. Meni je moja endo rekla da slobodno popijem terapiju i to jutro kada vadim krv jer jedna tableta manje na taj dan ne znači ništa budući da je to hormon na kojeg ne uzimanje jedne tablete ionako ne može utjecati. I za to sam čitala svašta, netko kaže ovako kao ti, netko kao moja endo. I sad ti budi pametan
Meni je baš rekla da ne pijem. A krv vadim u Synlabu gdje mi isto kažu da ne pijem🤔 nemam pojma....
Endzrue super da je sve školski, samo nek tako i nastavi!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Jutro cure 😊 ja se upravo spremam frizeru pa poslije toga imam Termin kod dr ovaj put sa uz... moram priznat da sam malo nervozna, nekako me strah da ne kaze da sam otvorena i da moram mirovat 🤔
Sto se tice TSH sve jedno je jeste li na taste ili ne kad ga vadite isto tako kao I doba dana I to da li ste popili terapiju ili ne, nista od navedenog nema nikakvog uticaja na to kakav ce biti. Jedino ako vadite i fT4 onda se treba napomenuti da ste ujutru popile terapiju, jer onda moze biti artificijalno poviseno. Da se TSH promjeni treba se terapija najmanje 4tj uzimati, tako da ta jedna tablete ujutru nema absolutno nikakvog efekta
Zaboravih napisat Endzrue bravo za pregled 👍
I ne zelim vas plasit, ali proslu trudnocu se ja radovala da nisam nist dobila, poslije poroda dosla kuci, stala pred ogledalo kad ono 3debele Strike na fun trbuha 🙈 ali su i relativno brzo izblijedela, nisam sad svakodnevno gledala, ali slijedece ljeto se nist skoro nije vidjelo....
Ja bila na pregledu, cura potvrđena i okrenula se na glavu. Posteljica se povukla sa ušća i sve je savršeno školski uredno.. Do sad sam na +10 a jedem kao i dok nisam trudna bila.. Otići će sve na porodu :)
Super za pregled. I kile su ti te skolski. Ja imam neki ap koji mi je pisa isto u 30 tj dosad ste sigurno dobili 10 kg bla bla.
Ja sam sad na 10,50 plusa, al oticem ajme. Na dane sam na plus 11,50; sad su mi i ruke pocele oticat. Koma ziva!
Ja sam jucer imala buran dan. Uzasan pritisak plus jaka bol u ledjima. I cijeli dan tako. Ustravila se da sam pocela se jos vise otvarat, a bolovi uzas. I uvecer na hitnu, kad tamo ctg im ne radi tj toko dio nisu imali a ovaj drugi je radio.
I ugl valjda sam pokupila jaku urinarnu upalu po nalazima krvi i urina.
Bar sta se tice otvaranja je sve 5, vrh prsta izvanka, unutra usce zatvoreno.
Ma pegula sam svjetska, dana nisam na more isla eto bas da izbjegnem opet eserihiu i dobijem je opet. Ma!
Sad sam dobila taj neki Spanex dok mi ne dodje antibiogram ka koji cu antibiotik pit, a kako je Velika gospa tek u petak rezultati.
Nasla sam da bas taj Spanex forte nije pozeljan u trudnoci pa radije pustam da me boli, nego tako pit ga.
Ej trudnicice jeseneske! Slabo smo nesto aktivne zadnje vrijeme! Bit ce da nas ove vrucine dotukle u ovim vec visokim tjednima trudnoce!😀😄
Teta90 lijepa ti je ta tvoja buškica🤗 evo ja bacam okladu posto ti ne zelis znati spol, po trbuhu da nosis dečkića😁😅 heheh
Baby.nb1 ako nema tvog stomatologa, ti uvijek mozes otic na hitnu stomatolosku 0-24 rade, i sve okej obave...isla moja kolegica koja nije iz Zg, nije imala tu zubara, a umnjak se upalio.
Endzrue bravo za pregled i curku🤗
Schinin javi novosti sa pregleda! Vjerujem da ce bit sve super!
Jelena uf gadno te bas uhvatilo onda! A jesu ti rekli sta za konzumiranje caj brusnica i sl? Pa da pokusas mokracom ju izbacit sto vise.
Evo ja radila pizzu, dolazi mi frendica sa malom curkom 4 mj🤗🤗 navecer cu neki kolac , ne znam ni sama koji🤔🤔...da ponesem sutra do tete, idemo kod njih na rucak
Bokic cure
Procitala sam letimicno sve i pola zaboravila haha
Netko je spomenuo porod na vakum, ja ssm prvi porod obavila tako i to mi je bio spas od samog boga, kad sam vidjela da nosi tu spravu samo sam pomislila jooj tooo haha babica se popela na krevet i stisnula mi laktom trbuh i kaze sad jednom najjace sto mozes i evo bebe u jednom tiskanju vani wuhuu
Bila sam danas na pregledu. 34+6 sam doktor je rekao da cu najvjerovstnije rodit u narednih par dana, cerviks mi je 0.30 znaci nema ga doslovno. Beba jos nije sjela glavicom u zdjelicu tako da je samo pitanje trenutka kad ce me lupit i da porod krene..
Looda_vila danas si nesto extra dobre volje ili samo ja tu vibru osjetim preko posta? 😁
Jelena a jebemu, bas mora nesto gnjavit...
E cure znate sta ja sad razmisljam... Kad mi je doktorica jutros rekla u ponedjeljak hospitalizacija, ja sam ju pitala na koliko i ona meni veli, a to ne znam, zavisi od nalaza... I sad mi uopce nibe hasno zasto bi me zadrzali duze od tipa 2 dana jer oni ce meni napraviti guk profil i uzv jer danas nismo, a posto je beba na zadnjrm uzv i dalje bila veca za 94centila pa da vide da li treba uvesti inzulin ili ne... Al stvarno mi nije jasno sta bi tu moglo trajat duze od 2, 3 dana
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji