Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2018. 10:39

Sada malo upadam sa drugom temom iz vedra neba...
    Endzrue- mislila sam na bas platnene pelene na koje idu nepropusne gaćice, one "po starinski" od kojih se radi prefold. Kod ovih tvojih ima ovaj odvojivi uložak, a mene zanima koje su se pokazale najbolje kod "starinskog" motanja odnosno koje najbolje upijaju. 

Nina ❤
    13. Kolovoz 2018. 11:11

Christy skroz te razumijem. Nadam se da imas razumnog ginekologa koji te nece maltretirat oko toga, mozda da ti samo kod svakog pregleda prekontrolira secer ili ti sama ako imas aparatic. 😉😘
    Evo mog dorucka jutros 😄 htjela ispec dva jaja, na kraju iz dva ispadne pet! Ocito moja svekrva ima neke gmo kokosi 😂😂 

christyy
    13. Kolovoz 2018. 11:39

Nina hahah baš me nasmijala tvoja slika i komentar za gmo kokoši Ma gin mi je skroz razuman i po njemu sam vidjela da me nije ni htio slati na taj guk profil ali kaže da mora, da se ne daj Bože nešto desi da bi me napali u bolnici da zašto nisam to išla kontrolirati. A sad mi je tak svejedno, nek me napada ko hoće ja sam s tim završila

Baby.nb1
    13. Kolovoz 2018. 11:53

Pozdrav kloke!
    Ajme meni je noc bila grozna. Zub me bolio cijelu noc, dizala se na wc 3 puta, pa me neki vrag izgrizo po ledjima, pa vruce pa hladno... Majko mila jedva sam cekala da svane... Jutros se prikrpam muzu da me odbaci do mojih jer mi je tu i zubarica. Dodjem, ona naravno na godisnjem do 24. Al ajde, popila s mamom kavicu, isle na plac, sad eno mama kuha punjene paprike, a mi lezimo 😊😊 danas naravno zub ne boli, to je valjda za noc rezervirano 🙄
    Christty bas mi je zao. I mene ceka ponovo sljedeci tjedan. I nadam se zadnji. Pa nama nitko uputnicu nije gledao kad smo isli po pribor, trazili su je tek kad sam nosila uzorke.
    Dijo divan pogled 😍
    Justme123 ajme preslatki su ❤️
    Looda_vila mene danas ceka depilacija, sutra trudnicka 😣 majke mi sve mi bude zao sto se mucim s tim brijanjem kad vidim za koliko obave pregled

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    13. Kolovoz 2018. 12:03

a jebem ti, napisem cijeli post i stinem neki k i ode sve
    Uglavnom, zao mi je da su te toliko namaltretirali Christyy i aposolutno podrzavam tvoju odluku da ih posaljes sve u 3 krasne i ostatak trudnoce provedes u miru i opusteno kao sto bi svaka trudnica trebala! Ocito samo kod nas u HR jebu s tim ogtt-om na veliko i rade drame oko toga.!!
    Justme123 ajme divnni su ti i pesica i mali bome cete trebat veci auto, neki kombi mozda jbt kad potrpas sve stvari od klinaca pa jos  i pas, vjerujem da sad sebi i muzu pakiras 2 majce i amen
    Petrapp lijepa bušica
    Evo ja gotova sa pregledom! Sve super i idealno..da bi reč  rekla! Mala ima oko 2650g, odgovara i dalje svojim tjednima, protoci super, glavicom dolje, otkucaji idealni, ja zatvorena, tj zabetonirana, nema nikakvih naznaka prijevremenog poroda. I dalje imam dozvolu za aposlutno sve aktivnosti od hodanja, trcanja,vjezbanja i sexa bez granica Obzirom da imam neki osjecaj da bi mogla prenjet trudnocu veli mi doktor nek se muz malo vise baci u akciju
    Radio mi briseve za streptokok i to je to. Iduci pregled za 2 i pol tj kad cu bit u 37 tjednu.

Looda_vila
    13. Kolovoz 2018. 12:07

Baby.nb1

Pozdrav kloke!
    Ajme meni je noc bila grozna. Zub me bolio cijelu noc, dizala se na wc 3 puta, pa me neki vrag izgrizo po ledjima, pa vruce pa hladno… Majko mila jedva sam cekala da svane… Jutros se prikrpam muzu da me odbaci do mojih jer mi je tu i zubarica. Dodjem, ona naravno na godisnjem do 24. Al ajde, popila s mamom kavicu, isle na plac, sad eno mama kuha punjene paprike, a mi lezimo 😊😊 danas naravno zub ne boli, to je valjda za noc rezervirano 🙄
    Christty bas mi je zao. I mene ceka ponovo sljedeci tjedan. I nadam se zadnji. Pa nama nitko uputnicu nije gledao kad smo isli po pribor, trazili su je tek kad sam nosila uzorke.
    Dijo divan pogled 😍
    Justme123 ajme preslatki su ❤️
    Looda_vila mene danas ceka depilacija, sutra trudnicka 😣 majke mi sve mi bude zao sto se mucim s tim brijanjem kad vidim za koliko obave pregled

Uf zao mi je za zub, ali odi si to pogledat kod nekog stomatologa da ti se ne zakomplicira jos dodatno!
    Sretno sa depilacijom malo vjezbe istezanja prije odlaska u kupaonu

christyy
    13. Kolovoz 2018. 12:28

Looda vila čestitam na pregledu, baš mi je drago da je sve u redu i da bar netko ovdje ima dopuštenje za radit sve živo..
    Baby.nb1 prekontroliraj taj zub čim prije možeš.. I ja sam s jednim imala problema na početku i puno je lakše kad se riješiš toga..
    Ja pregled imam u četvrtak tako da mene u sri čekaju muke po depilaciji. Iskreno sve me strah otići. Imam osjećaj da sam se počela otvarati, dolje mi je sve nešto čudno... Ima li koja iskustva s time? Ako gin. da zeleno svijetlo odmah u četvrtak idemo i na more.. Vidjet ćemo šta će reći...

Dea_Rene
    13. Kolovoz 2018. 12:47

Da i ja uoadnem sa temom nevezanom za sve. . Da li zna neka od vas dal kod nas u Hr tko radi personalizorane igracke? Ja bi ovako nesto 

13. Kolovoz 2018. 13:12

Looda_vila hvala, to je mala na slici (kad je imala oko godinu i pol, ja mislim, mozda cak i 2),  sa sinom imam samo di mu se lice vidi na fotku pa to ne zelim javno (muz i ja imamo dogovor da ne objavljujemo slike djece po internetu dok sami ne budu dovoljno stari da imaju svoje instagrame ili sta vec bude dok oni narastu). HAHAHAHAHHAHAHA ne, muzu i sinu spakiram 2 majice, sebe jos uvijek ne mogu zakinuti, ali njih 2 su ionako u kupacima po cijele dane na moru pa im je svejedno (tj mali je u peleni)
    Baby.nb1 bas mi je zao za zub, nadam se da ces rijesiti to sto prije, zeznuto je imat problema sa zubom u trudnoci
    Dea_Rene mozda mozes s Endzrue nesto dogovoriti, ona siva sve i svasta i to predivno, izmedu ostalog i one hobotnice za bebice pa bi sigurno znala i girju 

PlavaBorovnica
    13. Kolovoz 2018. 13:43

Hej ekipa :)
    Looda vila, super za pregled! Baš mi je drago. Ti i ja se pratimo, meni je u četvrtak pregled baš me zanima kako je moja cura. Vidim po svom stomaku da raste  osjetim je nisko, boli me zdjelica. Ja se imam požaliti na ogromna stopala koja jedva više stanu u šlape. 
    Morat cu prijaviti tu otecenost na pregledu, jer se ne smanjuje ni ležanjem. 
    Inače, same old, same old. Wc 10 put noću, nekad spavam, nekad ne. Bitno da tokom dana ne osjećam umor. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.