Jutroo sovice evo mene i moje zgaravice opet 😭😭😭
Svaka vam cast za depilacije ja to ne izdrzim noge i sve ostalo bez beda ali piii... Mislim da nebih izdrzala 😱😱
Ja to redovito sa britvicom jos uvjer sce uspijem na opip 😂😂 muz provjerio i reko da je sve čisto 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro Nas_bebac ja sam spavala možda pola sata i tako sam se trgnula beba je napravila kvrgu skroz je otišla na desni kraj ja sam ležala na lijevom boku i kako se odgurivala mislia sam na onaj prvi šok od buđenja da sam je pričepila 🤦♂️ tu sam se dobro stresla i sad nemogu nikako zaspat 😩
Nadam se da će te brzo proc žgaravica ❤
Jutro sovice 😀
Evo pije se kavica, noć sam prespavala ko top napokon 😀
Strije za sada nemam nigdje, mažem se od početka, a koža je suha ko barut inače, mama je ko tigrica od strija tako da su geni prisutni a sad ćemo vidjeti 🤔
Na depilaciju sam išla redovno do 4 mj trudnoće a onda su krenule nenormalno urastati dlake tako da sam odustala, sad se borim sa tim glupim dlakama mašinicom i kremom za depilaciju, a pipicu vidim samo na ogledalu 😂🤣😂🤣😂
A malac je toliko nisko, debelo ispod ruba gaća, hodam široko već 😂 a jučer se gurao ko veliki.
Sretno na pregledima, ja imam u petak 😀
Baby k i ja osjetim pritisak bebine glavice dolje. Nekad me tako zna pritiskati da mislim da ću se upišati. Ali osjetim ju i iznad pupka i sa strane, ali sve češće dolje, baš kao što si rekla, kao da si radi put. Sve su mi češće i kontrakcije, opet sam si uvela magnezij hm, malo me to i brine. Znam imati i po nekoliko kobtrakcija u satu, pa par sati ništa i tako u krug. I imam svakakve bolove i pritiske non stop.. A tek sam 33+6
Dobro jutrooo🌞
Prva noć da se nisam prekuhavala, baš je ugodno, da nije bilo pišanja 5 puta mislim da bi spavala ko top 😁
Isssa, i ja sam u petak🙌🙌
Sretno na pregledima❤❤
Anusha, ma ovo mi je bilo baš čudno, stvarno osjećaj kao da si ručicama kopa izlaz😂😂 ali osjetim ga svuda isto.
Ja zasad nisam imala nikakve kontrakcije, bar ne da sam ih ja osjetila ili prepoznala. Nadam se da će brzo proći sve, još malo pa ste u sigurnim tjednima❤
Mene te kontrakcije ne bole, već mi se samo trbuh skameni i takav bude nekih 30-45 sekundi. I osjetim to stezanje u cijelom abdomenu kao da je kontrakcija čak i u grlu. Prije sam mislila da mi se to beba napinje ali po svemu što su cure pisala ovdje, naučila sam to prepoznati! Vjerojatno ih i ti imaš ali ne osjetiš (navodno ih sve imamo ali netko ne osjeti)
Jutro curke! Ali ste se jučer raspisale, sve sam pročitala ali nisam vam stigla pisati. Bili smo na ručku, pa smo išli na kupanje do Krašograda, uglavnom vrlo ispunjena nedjelja je bila kod nas jučer.
Ne znam tko je napisao kako mi se daju peći kolači po ovoj vrućini, zapravo mi se ne daju, al je želja za slatkim bila ogromna, a tako samo pobacam sastojke u mikser i sam miksa, pa onda u pleh i u pećnicu (nije da se baš moram potruditi za tak neki kremasti), više problema bi bilo s nekim kolačem koji se baš mijesi.
Pa ja sam u petak TA obavila u roku 20 minuta, ništa nisam čekala.
Strije nemam za prijaviti, mislim da im nisam niti sklona, ali svejedno se mazuckam, sad trenutno imam hipp mama ulje, ili sa losionom za tijelo koje inače koristim.
Ja svoju gospođicu pi ne vidim već neko vrijeme, a kako sam inače redovito išla na brazilsku sad sam samo nastavila, jer da to moram sama obavljati, bilo bi zaostatka po svuda! I svaka vam čast ako to uspijete same odraditi, po meni je to u rangu olimpijske discipline u trudnoći 😎.
Danas nam je puni tj pa stavimo slikicu.
Jutro klokanice!! I ja sam pola noci provela mjesecareci po stanu. Iduci put kad cu prespavat noc u komadu ce bit vjerojatno za nekih 6-7 godina,kad mala krene u skolu
Anđeo hahah bravo za muževu izjavu zao mi je sto se cure mucite s tom beštijom! Ja sam u pubertetu imala svako malo gadne upale mjehura (e.coli) takvo sto nikome nebi pozeljela...al evo da se ne ureknem, zadnjih 12 god je to skroz pod kontrolom!
A kaj se tice depilacije voskom, ja odustala...moguce da je i do zene koja radi, al opet ako ih nisam 10-ak promjenila, a ne vjerujem bas da svaka ne zna svoj posao... + počelo mi se događat ovo sto i Isssi, urastanje dlaka...da jos uvijek to rijesavam. Tako da ne zelim vise nista isprobavat osim IPL-a. AKo bude sve ok, nadam se s tim pocet nekad u zimi. Potkoljenice i bikini, pa cemo vidjet
Justme123 koju vrsta psa imate? ja vodim bitku sa muzem, on veli da svaki pas iznad 10 kg nije za stan
Mislim da su se meni smanjile te kontrakcije ili sam se navikla na njih da ih ni ne primjecujem. Zna mi otrvrdnut trbuh,al to bude ful kratko...
Evo ja srknem kavicu, bacim nesto u kljun i prosetat se do ginića na pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji