Znaci za sad nas je 3 koje vec imamo male hahare doma
Nestrpljiva ja ti nazalost ne mogu pomoc, mouda netko drugi zna nesto..
Ne zelim još umislit da je vanmatericna trudnoća obzirom na moju ludu glavu i citanje po netu 😵😰
Ne zelim još umislit da je vanmatericna trudnoća obzirom na moju ludu glavu i citanje po netu 😵😰
Ma okani se citanja po netu, probaj otic kod ginica malo prije.. Reci mu da te boli tako pa ce te mozda primit..
Necu nista... Skulirat cu se... Sad cu se zatrpati poslom iduci tjedan imam posla preko glave.. Pa ako baš puno bude smetalo odoh privatno 😊
Omerta dobrodosla :)
Ajme 3 uzv ja ne znam kak bi to. Jel mozes platit da ti rade vise?
Ja zivim u njemackoj. Platila sam 100e i svaki put sam imala uzv, 3D. Onda anomaly scan, 4D svr u cijeni..
Cure jeste se vi vec pocele debljati? Jel se vazete ili vam ovako samo nisu udobne hlace?
Hvala! Vidjet cemo jos da li ostajem na temi.
Da, samo dva.. mooozda tri. A moj dragi ima filozofiju zasto platiti ono sto mozes dobiti besplatno. Iako u prvoj trudnoci sam bila kod obicnog (Hr-Danska) i kod privatnika u poliklinici Vili. Mislim da ovdje privatnici bas i nisu nesto popularni i trazeni, jer ljudi sve ugl obave besplatno.. ali vjerojatno ima i ta opcija za nas malo zahtjevnije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
omerta moj muz ima istu filozofiju i u prvoj trudnoci je jedva pristao da odemo kod privatnika na 3D (iako smo to dobili na poklon)
tad mi je gin gledao protoke i svasta je jos mjerio, pa mi je muz vec najavio da cemo to ponovit i u ovoj T ako bude sve ok.. strah je i njega, brizan moj
Bok zene 🤗
Mislila sam cekati prvi pregled ali vidim da ga niste ni vi jos obavile pa cu se i ja javiti ranije 😬
Druga trudnoca, prema zm 5+5 i imam pregled u ponedjeljak.
Ako bude moguce, htjela bi radili sto duze. Privatnik sam pa mi svaki projekt znaci. A ako nisam na gradilistu, nemam fizicki zahtjevan posao 😆
U prvoj trudnoci sam se do poroda osjecala fizicki super pa se nadam da ce i sad biti barem slicno.
Lois dobrodošla kako ste cure danas? Ja sam ovih dana bila kao da me vlak pregazio a danas sam napokon puna energije
Hvala! ☺️
Uhodana mama jesam, vidit cu koliko cu biti uhodana trudnica, imam osjecaj da je prva trudnoca bila daavno
Tu su nam negdje cure, Jane, moja ima 2.5 😊
Ja sam zasad stvarno dobro, jedino sto vec kipim iz grudnjaka i morat cu prokopati po ormarima da nadem te vece brojeve, znam da sam ih par spremila nakon prve trudnoce ali tad mi nisu trebali ovako rano. Doduse meni i u pms-u grudi narastu pa se sad samo nastavilo.
Osim toga nemam nikakvih simptoma, barem zasad.
Sortiraj odgovore
Najstariji