Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    03. Kolovoz 2018. 19:20

Baby.k

Dija85

Ja ne znam što da radim sa svom ovom ogromnom ljubavlju koja me uhvati s vremena na vrijeme. Pa eksplodirati ću! 😂😂😍😍😍 a nemam koga zagrliti trenutno. Eto šaljem svakoj od vas zagrljaj 🤣❤

Ja svoju ljubomorno čuvam za muža i mog malog bebana😁 Ne mogu vjerovati da će mi tako brzo biti u rukama💙

Dok dragi dođe kući za 3 sata možda me i ljutnja tad uhvati😂 Bolje da podijelim ljubav dok je ima 😁😁

Aurora
    03. Kolovoz 2018. 19:22

Schinin imam jedno pitanje vezano za Hashimoto😀 prije nekih 4-5 god sam čula za teoriju o povezanosti glutena s Hashimotom i krenula s bezglutenskom prehranom. Naši doktori uglavnom kažu da to nema nilakve veze jedno s drugim, a baš me zanima tvoje mišljenje?
    Iz Petrove i mene poslali doma zbog krvarenja u ranoj trudnoći sa slikicom uzv-a govoreći kako je sve ok. Ja to donijela svom ginekologu koji gleda u čudu i kaže pa na slici je ogroman hematom?! Ali isto tako da nisam išla sad u Petrovu i da me dr.Škrablin nije poslala da mi kateterom rade urinokulturu dobivala bi antibiotik za uroinfekt, a uzorak je zapravo bio kontaminiran.... 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Aurora
    03. Kolovoz 2018. 19:25

Ssanja

Pitanje za iskusne mame: kako znati kad je vrijeme za porod? Prije dva sata mi se pojavio smeđkasti iscjedak ali u maloj količini i nakon toga imam samo onaj regularni vodenasti. I imam grčeve slične menustralnim ali nisu previše jaki, u uporedbi sa klasičnim menustralnim bolovima mada ja nisam baš mjerodavna jer sam uvijek imala izuzetno bolne cikluse pa ne znam jel tako treba biti? Zatezanje stomaka povremeno, ali to imam već tri tjedna i zbog toga sam na mirovanju. Zvala sam svog doktora, otići ću ujutro na pregled, ali ne znam da li da odmah idem u bolnicu ili da čekam jutro. Ne ide mi se u bolnicu jer zadnji put su me tako grubo pregledali pa me strah ako nije ništa da ne izazovu bespotrebnim pregledom nešto kad je beba ionako jako nisko i glavicom već u zdjelici. Eto, svaki savjet je dobrodošao 😊 ovo što čitam po netu sve je nekako uopšteno pa me zanimalo iskustvo iz prve ruke

Žao mi je 😟 nadam se da će se javiti netko sa iskustvom. Držim fige da ke sve ok!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

03. Kolovoz 2018. 19:29

Tinkica, hvala za info o velicini. Makar se ja jos dvoumim jer imam 2mj do tad, pa vjerojatno cu se jos udebljat  

Baby.k
    03. Kolovoz 2018. 19:30

Dija85

Baby.k

Dija85

Ja ne znam što da radim sa svom ovom ogromnom ljubavlju koja me uhvati s vremena na vrijeme. Pa eksplodirati ću! 😂😂😍😍😍 a nemam koga zagrliti trenutno. Eto šaljem svakoj od vas zagrljaj 🤣❤

Ja svoju ljubomorno čuvam za muža i mog malog bebana😁 Ne mogu vjerovati da će mi tako brzo biti u rukama💙

Dok dragi dođe kući za 3 sata možda me i ljutnja tad uhvati😂 Bolje da podijelim ljubav dok je ima 😁😁

Joj istina😂
    Ssanja, nadam se da je sve ok, javit će se već netko iskusniji.

03. Kolovoz 2018. 19:37

Ssanja

Pitanje za iskusne mame: kako znati kad je vrijeme za porod? Prije dva sata mi se pojavio smeđkasti iscjedak ali u maloj količini i nakon toga imam samo onaj regularni vodenasti. I imam grčeve slične menustralnim ali nisu previše jaki, u uporedbi sa klasičnim menustralnim bolovima mada ja nisam baš mjerodavna jer sam uvijek imala izuzetno bolne cikluse pa ne znam jel tako treba biti? Zatezanje stomaka povremeno, ali to imam već tri tjedna i zbog toga sam na mirovanju. Zvala sam svog doktora, otići ću ujutro na pregled, ali ne znam da li da odmah idem u bolnicu ili da čekam jutro. Ne ide mi se u bolnicu jer zadnji put su me tako grubo pregledali pa me strah ako nije ništa da ne izazovu bespotrebnim pregledom nešto kad je beba ionako jako nisko i glavicom već u zdjelici. Eto, svaki savjet je dobrodošao 😊 ovo što čitam po netu sve je nekako uopšteno pa me zanimalo iskustvo iz prve ruke

Taj iscjedak ti moze biti samo sluzni cep koji moze ispasti i tjednima prije poroda ili par sati prije, tako da to moze i ne mora biti znak (ako je to to). Ako si na mirovanju radi kontrakcija, moj savjet je da odes doktoru danas, tj na hitnu, prvo ce ti sigurno uzv raditi,  ne vaginalni pregled. Jedna od cura tu s foruma je imala abrupciju posteljice i malo krvarila radi toga i zavrsila na carskom (Bruncili, ja mislim), ja volim bit sigurna kad je trudnoca u pitanju i radije cu 10 puta doci i ne roditi nego jednom ne doci pa da nesto bude

Isssa
    03. Kolovoz 2018. 19:52

Ssanja

Nisam iskusna sa porodima, ali jesam sa hitnom, ja bi na tvom mjestu otišla, vjerojatno nije ništa ali idi za svaki slučaj kak god da ti se nejde. Mene su u bolnici stalno ispitivali dali imam kakav smeđi ili krvavi iscjedak, a imala sam kontrakcije i na strogom mirovanju sam, očito im je to neki pokazatelj, idi pa taman bezveze, mirnije ćeš spavati 😀

Jelennnna
    03. Kolovoz 2018. 20:04

Ssanja ja bi te isto savjetovala da odes provjerit cisto radi svog mira. Najvjerojatnije nije jos krenulo, no za svaki slucaj, narocito posto imas bolove. 

Mi u Splitu nemamo bas bolnice za birati, al sta se tice ovih nenadanih posjeta hitnoj, ja bih ih prvo nazvala na tel,objasnila situaciju i uvijek su mi rekli da dodem te ce me pregledat (dvaput sam bila zbog rozog iscjetka, oba puta me zahvatilo za vikend kad moj ginekolog ne radi).

Ssanja
    03. Kolovoz 2018. 20:16

Hvala cure, čekam muža s posla pa da odemo. Nešto nisam sigurna da mi je pametno da vozim sama. A svakako ću ujutro i svom doktoru, nekako sam u njega najsigurnija

Looda_vila
    03. Kolovoz 2018. 20:49

Ssanja

Hvala cure, čekam muža s posla pa da odemo. Nešto nisam sigurna da mi je pametno da vozim sama. A svakako ću ujutro i svom doktoru, nekako sam u njega najsigurnija

Neka si ti odlucila otic! Nadam se da ce bit sve u redu i da ce te poslat kuci. Javi nam kako je proslo🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.