Ja ne samo da sam zamjenila leđa/prsa, ja sam obukla skroz naopako, škakljala me etiketa po ruci ali nisam skužila dobrih pola sata i takva sam ošišala 2 ljudi, SRAMOTA 🙈🙈🙈🙈
Kaj se tiče troškova za bebača, ajme meni, nakupilo se toga olalala 🤪, neću ni računati jer bu me šlagiralo 😵
Shinin baš sam to isto kaj si napisala za d3 kapi čitala, dojena djeca trebaju, na AD ne trebaju, kod nas svi trebaju po pedijatrima 🙈
Justme 123
Evo ti lista za besafe izi go modular
Cure Anđeo, baby.nb1koma sto se to dozivjele na hitnoj…u takvim osjetljivim trenucima kad covjeku treba najvise razumijevanja i podrske, pa i od strane medicinskog osoblja - naletis na takva govna od ljudi! 😖😖🤬😝 strasnooo
Schinin haha dobro da si opce skuzila, ja sam takva u naopacke haljini i ono sto treba ic naprijed obukla ja na guzu…i takva na posao i jos na sastanak🤪 k tome mi se jos i grudnjak otkopcaooo usred PPP prezentacije…😂😂
Hvala za popis! Salsa nije na popisu, zvat cu ducane da pitam jel ima razlike izmedu konstrukcija navedenih ABC-ovih i tih Salsa koja imam, a ak ne, onda cu Maxi Cosi Pebble Plus uzet i gotovo iako mi je BESAFE toliko lijepaaa as 😍
Justme 123
Evo ti lista za besafe izi go modular
Cure Anđeo, baby.nb1koma sto se to dozivjele na hitnoj…u takvim osjetljivim trenucima kad covjeku treba najvise razumijevanja i podrske, pa i od strane medicinskog osoblja - naletis na takva govna od ljudi! 😖😖🤬😝 strasnooo
Schinin haha dobro da si opce skuzila, ja sam takva u naopacke haljini i ono sto treba ic naprijed obukla ja na guzu…i takva na posao i jos na sastanak🤪 k tome mi se jos i grudnjak otkopcaooo usred PPP prezentacije…😂😂
Hvala za popis! Salsa nije na popisu, zvat cu ducane da pitam jel ima razlike izmedu konstrukcija navedenih ABC-ovih i tih Salsa koja imam, a ak ne, onda cu Maxi Cosi Pebble Plus uzet i gotovo iako mi je BESAFE toliko lijepaaa as 😍
Meni je isto jako lijepa, al ja sam ju prvenstveno uzela jer mi ide na kolica bez adaptera.
uf uf Tinkica pa kakve su to razlike u velicinama da je 3XL i M isto Razmijenila sam ja sa Kike broj, pa cu joj na licu mjesta uslikat i poslat, valjda cemo uspjet pogodit velicinu. U svakom slucaju hvala za info !!
Pitanje za iskusne mame: kako znati kad je vrijeme za porod? Prije dva sata mi se pojavio smeđkasti iscjedak ali u maloj količini i nakon toga imam samo onaj regularni vodenasti. I imam grčeve slične menustralnim ali nisu previše jaki, u uporedbi sa klasičnim menustralnim bolovima mada ja nisam baš mjerodavna jer sam uvijek imala izuzetno bolne cikluse pa ne znam jel tako treba biti? Zatezanje stomaka povremeno, ali to imam već tri tjedna i zbog toga sam na mirovanju. Zvala sam svog doktora, otići ću ujutro na pregled, ali ne znam da li da odmah idem u bolnicu ili da čekam jutro. Ne ide mi se u bolnicu jer zadnji put su me tako grubo pregledali pa me strah ako nije ništa da ne izazovu bespotrebnim pregledom nešto kad je beba ionako jako nisko i glavicom već u zdjelici. Eto, svaki savjet je dobrodošao 😊 ovo što čitam po netu sve je nekako uopšteno pa me zanimalo iskustvo iz prve ruke
Ja ne znam što da radim sa svom ovom ogromnom ljubavlju koja me uhvati s vremena na vrijeme. Pa eksplodirati ću! 😂😂😍😍😍 a nemam koga zagrliti trenutno. Eto šaljem svakoj od vas zagrljaj 🤣❤
Ja ne znam što da radim sa svom ovom ogromnom ljubavlju koja me uhvati s vremena na vrijeme. Pa eksplodirati ću! 😂😂😍😍😍 a nemam koga zagrliti trenutno. Eto šaljem svakoj od vas zagrljaj 🤣❤
Ja svoju ljubomorno čuvam za muža i mog malog bebana😁 Ne mogu vjerovati da će mi tako brzo biti u rukama💙
Sortiraj odgovore
Najstariji