Crna191slažem se s tobom. I ja mislim da doživljaj i bolnice i osoblje uvelike ovise o samom porodu.
Ajme i meni su drogerije slaba točka
Stigli su mi nalazi krvne slike, TSH se snizio na 2,085. Mislim da je to ok?
To je ok, moj je zadnji bio na 2.07 dr zadovoljna.
Super, hvala ti

url=https://lilypie.com]
Petrapp- i kod mene slična situacija ja sam oko 8 tjedna baš prokrvarila, inače je uvijek neko bio doma u taj dan niko pa sam si zvala hitnu, odvezli su me u Petrovu i tamo su me još više istresirali doktor mi je rekao ovim rijećima: To vam je od hematoma nemojte više dolazit ako ovako krvarite osim ako ćete imat velke bolove to znači da je spontani a to sve ovisi o OVOM GORE (mislio je na Boga).. Ne znam meni je ta njegova recenica bila strašna u tom trenutku, imala sam i dalje onako crni iscjedak za to nisam nigdje išla a oko 11 tjedna opet krv i išla sam u Merkur taj put na hitnu skroz drukčiji pristup niko mi A nije rekao zašto sam došla ili tipa toga

Anđeo to je baš ružno zar ne? Pogotovo ako postoji lijek za to što se dešava, pa kak da ti znaš jel to samo hematom ili je nešto drugo u pitanju, kako god treba potražiti pomoć, a takvim komentarima nije mjesto tamo gdje oni rade.

Petrapp- i kod mene slična situacija ja sam oko 8 tjedna baš prokrvarila, inače je uvijek neko bio doma u taj dan niko pa sam si zvala hitnu, odvezli su me u Petrovu i tamo su me još više istresirali doktor mi je rekao ovim rijećima: To vam je od hematoma nemojte više dolazit ako ovako krvarite osim ako ćete imat velke bolove to znači da je spontani a to sve ovisi o OVOM GORE (mislio je na Boga).. Ne znam meni je ta njegova recenica bila strašna u tom trenutku, imala sam i dalje onako crni iscjedak za to nisam nigdje išla a oko 11 tjedna opet krv i išla sam u Merkur taj put na hitnu skroz drukčiji pristup niko mi A nije rekao zašto sam došla ili tipa toga
Oprosti, ali moram rec, KAKAV ŠUPAK! I nije istina da boli jer ja sam spontani imala i APSOLUTNO NIKAKVE BOLI, čak niti jako krvarenje već SUKRVICA i ja zvala bolnicu i kazu da moze bit od dojenja i ok ostanem ja doma taj dan i iduce jutro doktorici svojoj i nema otkucaja. Toliko o tome..
Looda_vila ja isto ne kupim sebi bog zna sta i opet su racuni ko da sam pol ducana strpala u kolica. Hahahah presmijesno mi je ovo kak sakrijes vrecice, to i ja radim ako je muz doma 😂😂
Isssa tak ti i ja prasak i omeksivac i gelove za tusiranje i maloj kupku i sampon tamo kupujem (nes s mirisom jagode i nece nis nego to), al BEZ MUZA 😂

Joj cure, koja je rekla da je uzela BE SAFE Izi Go sjedalicu? Jel to kompatibilno sa ABC Design Salsa kolicima (ak zna koja, lijena sam sad istrazivat, ak ne zna nitko, trazit cu kasnije po netu)

Evo nesto da se malo smijete: trebam vozit malu u skolu i obucem ja moju haljinicu i sve se cudim kako nekako cudno stoji, preko trbuha zateze a na dupetu nekako cudno naborana🤔 trebala mi je citava vjecnost dok nisam skuzila da sam ja to naopacke obukla 🙈😂😂😂
A to za hitnu nemam rijeci 🤬🤬🤬🤬 tog doktora je necim trebalo malo jace zveknut 🤬 nikad ne bih rekla pacijentu koji krvari sto ce tu🤨 (a dozu jela sam puuuno bisera na hitnoj)
Baby.nb1 TSH ti je super 👍

Ajme grozna iskustva imate s hitnom. Nikad takav nastup neću shvatit, dođe ti trudnica i kaže da krvari, pa odakle da ona zna radi čega i jel opasno ili nije. Pa nije da si došla na hitnu i rekla boli me grlo. Ja nikad neću zaboravit prije nekoliko godina ja na godišnjem i 4 večeri za redom ja iz čista mira dobijem napad gušenja, znači doslovno ko riba otvaram usta i pokušavam udahnut i nikako. I 4 večeri mi dolazi hitna, pukne inekciju kortikosteroida i nikome nije jasno šta se dešava niti radi čega. Jedini simptom u periodu prije toga je bio dugotrajan suhi kašalj. Svi nalazi uredni, zasićenost krvi kisikom neposredno nakon toga 99%, testovi na alergije negativni... Jedan doktor mi je rekao da sam slučaj za dr. Housea naravno nakon 4 dana takvih peripetija ja izmoždena, umorna, neispavana, isprepadana i dolazim 5 dan na hitnu na Jordanovac da bi se doktorica nakon obavljenog pregleda počela derati na mene da šta sam uopće došla, da mi nije ništa i da im bez veze trošim vrijeme i resurse. Da nisam bila na izmaku snaga mislim da bi joj doslovno j..... mater. Ja ti trošim resurse? A od moje plaće se ne uzima za zdravstveno svaki mjesec jel? A ja kod doktora jednom u 5 godina . Uglavnom, na kraju balade se ispostavilo da su u pitanju bili napadi panike. Hvala Bogu nikad se više nije ponovilo

url=https://lilypie.com]
Hvala na dobrodošlici
Ne stignem sve pratiti i komentirati ...
I ja sam mišljenja da doživljaj bolnice i osoblja ovisi o samom porodu. Kolegica je u Vinogradskoj rodila dvoje, krajem godine ce trece. Zadovoljna i preporuca mi. Druga pak je zadovoljna sa Petrovom. Rodila dvoje tamo. Treca je nedavno rodila na Duhu. Isto sve ok. Ginekologica me na zadnjem pregledu pitala da li sam odlucila gdje cu. Reko nisam, i pitala ju sto mi preporuca. Veli da njezine pacijentice preferiraju Duh, pa Vinogradsku, Merkur i Petrovu na kraju. Gin. mi je u Novom Zg. A ja planirala u Petrovu. Sad vise ne znam.
Za bebu smo kupili do sada samo odjecu. Obzirom da bi se kroz mjesec dana trebali seliti ne isplati mi se vozat stvari ovamo pa cu onda to sve morati seliti. Sad smo 26 tjedana. Nadam se da cu stic sve. Bit ce veselo 😅
Hvala na dobrodošlici
Ne stignem sve pratiti i komentirati …
I ja sam mišljenja da doživljaj bolnice i osoblja ovisi o samom porodu. Kolegica je u Vinogradskoj rodila dvoje, krajem godine ce trece. Zadovoljna i preporuca mi. Druga pak je zadovoljna sa Petrovom. Rodila dvoje tamo. Treca je nedavno rodila na Duhu. Isto sve ok. Ginekologica me na zadnjem pregledu pitala da li sam odlucila gdje cu. Reko nisam, i pitala ju sto mi preporuca. Veli da njezine pacijentice preferiraju Duh, pa Vinogradsku, Merkur i Petrovu na kraju. Gin. mi je u Novom Zg. A ja planirala u Petrovu. Sad vise ne znam.
Za bebu smo kupili do sada samo odjecu. Obzirom da bi se kroz mjesec dana trebali seliti ne isplati mi se vozat stvari ovamo pa cu onda to sve morati seliti. Sad smo 26 tjedana. Nadam se da cu stic sve. Bit ce veselo 😅
Moja ginicka ti voli Vinogradsku jer je tamo i stazirala i svaki put mi preporucuje da tamo idem, al kako sam rodila 2 na Sv.Duhu i prezadovoljna sam, onda me se ne moze bas nagovoriti na drugu bolnicu. To je to sta ste rekle skoro se, svak ima svoje iskustvo i temeljem toga preporuca. Ja, recimo, ne mogu zamislit da odem rodit u Petrovu, ne znam zasto, ali imam neku averziju prema toj bolnici iako nikad tamo nisam bila hospitalizirana pa da imam temelj za tu averziju.

Ja cu samo padobranski uletit...
...auto mi je prepreeeepun baby stuff😂😂😂 isla ja na rasprodaju bubamare u sv.kriz zacretje jer mi je usput do vikendice. Uglavnom cure moje ja kupila posteljinu za kolijevku (poplun, jastucic i navlake za to) za 70kn (kao ima gresku malo krivo zasiveno) vrecu za spavanje za 50kn, jastuk za nosenje/kasnije ko podloga/dekica 70kn, ogradicu za kinderbet i navlake za jastuk/poplun za kindic - 100 kn, chicco uloske (ostecena ambalaza) zekeljili selotepom, 20 kn... 😂 ima dosta ljudi, vidim da je dosta toga otislo vec, jos sutra traje, a sad hoce li imat nadopunu - ne znam...ima i tetra pelena kao sa felerom, neka sitnica 3 kom u boji,..jastuci za dojenje vidjela po 100-150 kn...
idem sad u viksu leć na terasu i popit neki vocni koktel..izmorila se. 😂😂😏😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji