Petrapp hvala ti na savjetu. Mislim da ću uzeti onaj od centravita jer ima posebno omegu a posebno vitaminski kompleks kojeg mogu piti nakon poroda jer će mi ionako trebati nešto jer namjeravam dojiti.
Jutro cure 🙂
Jesu me sad nasmijali sareni bomboni 😂 vec sam bila psovala ali mi jos uvijek nije jasno kog klinca se bas svi nalaze pozvani da komentiraju izgled I velicinu trbuha🤬 i ono diranje 🤬 to sto smo trudne ne pravi ni nas ni trbuhe javnim dobrom, pa ne komentiram ni ja, a vjerujem ni jedna od vas, nekome tipa “ajme koliki ti je trbuh ili guzicaili sto vec” 🤬🤬🤬
Btw Nina I Dija divne ste 😍 mi se budemo kasnije slikali, sad sam lijena za ustat 😂😂😂
Dija ne zelim te plasiti, vjerujem da je tvoj svrbez samo posljedica sirenja koze, ali za svaki slucaj pitaj na slijedecem pregledu da ti kontroliraju enzime jetre, ako svrbez bude jaci ili se bude sirio idi I ranije.
Tinkica dobro dosla I cestitke na curi
Jelena super za pregled 👍 bitno da je sa bebacem sve u redu 😊 vidite da to sa ne-cackanjem I bez uzv ima I neke prednosti 😉 ja da sam se I pocela otvarat to ne znam pa me ni ne smeta 😂 to ulozivo za vrh pests ne mora znacit bas nista ali ti opet nije svejedno kad to cujes
Looda_vila bravo za shopping 👍 takve stvari je najbolje bez muza obavljat, strefit ce ih jadne Infarkt od cifre na racunu 😂😂😂
E znam da sam htjela još nešto komentirati..
Bolnice.. frendica je prije 2,5god rodila na merkuru-prirodno na zadak..nema riječ lošu za njih tamo..
Vinogradska- kuma je dva puta rodila tamo..ali zato jel joj je glavni šef odjela obiteljski prijatelj pa je imal drugačiji tretman,inače kaže da se ne bi odlučila za tamo..frendica rodila na carski-koma,druga rodila prirodno-sve rijeci hvale..
Sv.Duh..ja rodila na carski-nemam rijeci hvale bas osim za sestre za mene,ove za bebe i dojenje koma..i već sam vise ljudi cula da su nezadovoljni.. opet frendica rodila 2 tamo,sve super jer je rodila prirodno i sve sama mogla..
Petrova-vise frendica mi rodilo i na carski i prirodno, same rijeci hvale imaju..
To vam sve pisem sto je bilo u Nazad god-dvije max..
Moj zaključak je da sve zavisi o porodu..ako ide prirodno i odmah kasnije sve možete,sretne ste,zadovoljne,malo klupko je kraj vas..ne brine vas ništa u nijednoj bolnici i od euforije svi su ok prema vama mada možda i nisu,vama se tako čini..
Meni je osobno bilo koma nakon 20h dripa,završila na hitnom carskom,nemozes se pomaknut idućih 12h..donesu ti bebu a ne možeš je ni primiti..sestre su bile dosta bezobrazne,dojenje mi nitko nije objasnio nego su mi tutnule bebinu glavu na prsa onako oštro..jedna kaže primi ovako,druga kaže stavi šeširić,treća kaže makni šeširić..uglavnom,ako vam dojenje krene super i ne trebate stalno zvati sestre kao ja,bilo koja bolnica će vam biti super..
Sad kad sam ležala u Petrovoj,stvarno su svi bili ljubazni,i sestre i doktori..
Zamjerke za sv.duh imam samo sto se tokom poroda nisam smjela ustati a bolilo je uzasno,bez epiduralne na najjačem dripu..
Slazem se sve to košta i ja uvijek gledam po vrecici u čudu sta sam tolko kupila.. moj je reko da će se max 8000 kn potrošiti na opremu za bebu (s tim da je tu kolica i oprema za bolnicu robica KINDERBET 😂😂) sinoć kad smo okvirno izračunali došli smo skoro do 15 000 kn pa je rekao da uzmem novce i idem s mamom da on to nemože gledat 🤦♀️😂.
A kako smo došli na temu ja sam opet kao i zadnjih par dana spomenula da moramo kod mojih pogledat te kinderbete mama ih ima 3 (mislim na okvire ne madrac to sam mislila kupit) svi su zamotani u celofan i onaj s mjehuricima (nezz kak se to zove ono sto svi volimo pucat 😂) ali on ne želi kaže da oce nov kad ga pitam zasto kaze paaaa možemo si priušt i malo mi diže živce al sam odustala mislila sam kad mu sve izračunam da će rec ok ipak nećemo kupovat al lik ne odustaje ( s tim da sam mozda dosta toga izostavila i tek ću znat kad krenemo u nabavu) ne znam i dalje stojim pri tome da bolje da iskoristimo te šta imamo al neda mi se prepirat vise i popustit ću..
Crna191- hvala ti na iskustvima ❤ to su i meni rekli ovisi kakav ćeš imat porod ak je sve super u svakoj će ti bit dobro tako da...
Schinin svakako ću pripaziti na svrbež. Za trbuh razumijem ali za prsa ne. Tj ispod vrata odmah. Pa aki se nastavi zivem ginekologa. Hvala ti.
Anđeo_ u pravu si, pokraj 3 kinderbeta zbilja nema smisla kupovati novi. Radije kupiti kasnije pravi krevet za dijete s tim novcima. Ovaj koji cu ja dobiti je star 11 godina i odličan opet. Tako da nema smisla da kupujem.
Crna191 slažem se s tobom. I ja mislim da doživljaj i bolnice i osoblje uvelike ovise o samom porodu.
Ajme i meni su drogerije slaba točka
Stigli su mi nalazi krvne slike, TSH se snizio na 2,085. Mislim da je to ok?
url=https://lilypie.com]
Crna191 nedavno iskustvo moje poznanice sa Petrovom, dolazi na hitnu jer je krvarila sa nekih 8-9 tj, i rekla je da su bili izrazito bezobrazni prema njoj, da su joj rekli da to nije nikakvo krvarenje da je trebala doć tek kad se pun uložak natopi s krvi i sl, tako da je odlučila da će kod njih više uopće ne želi ić, nego je otišla u vinogradsku gdje su kao puno ljubazniji bili. Dok mi je kuma rekla da već nije rodila, da bi u vinogradskoj prolupala sa drugim, nikakve pomoći od sestara oko bebe jer je već rodila, očekivale su da će mala odmah znati sisati, a ima uvućene bradavice i s mlađim nikad nije uspjela dojiti i njihovom krivnjom jer im nije išlo pa su mu odma uvalile formulu i svaka je naravno onda imala svoju teoriju kak bi to trebalo raditi.
Crna191slažem se s tobom. I ja mislim da doživljaj i bolnice i osoblje uvelike ovise o samom porodu.
To je ok, moj je zadnji bio na 2.07 dr zadovoljna.
Crna191slažem se s tobom. I ja mislim da doživljaj i bolnice i osoblje uvelike ovise o samom porodu.
To je ok, moj je zadnji bio na 2.07 dr zadovoljna.
Super, hvala ti
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji