Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    02. Kolovoz 2018. 13:52

Aaaa..grešaka..mob mi sam ispravlja..
    Vidim da nitko bas noćas opet nije spavao..ja taman kad sam se smirila se opet oglasio moj mali alarm sa mama,mama i neće tatu ni blizu sebe..divna “mama faza” nikako da prođe..
    Christy busica je predivna😍
    Kompletic za izlazak iz bolnice je divan,bas mi se sviđa..
    Isssa neka tvoje bebe još u trbuhu neko vrijeme pa se nadam da se sretnemo u bolnici zajedno..

Ivylee
    02. Kolovoz 2018. 13:58

Isssa

Ivylee

Nina hahahahaha, baš si me nasmijala. Nas bebac komplet je prekrasan…
    Samo vas citam al nekako mi još rano išta kupovati…čekam da prevalim 30icu pa ću onda. Što se tiče higijene ja sam starijem kupila mali komplet od chicca, škarice, četka i češalj i još ga sad koristim sa 4 godine. Škarice su mi baš nezamjenjive.
    A za uloške, prva dana dana su mi oni gigantski chiccovi bili zakon. Poslije vir.

Issa to su THE škarice 👌

christyy
    02. Kolovoz 2018. 14:41

Hvala cuke :)
    Crna hvala za ovaj spisak za bolnicu, bas mi je trebalo da neka mama koja je to prosla napise kratko i jasno 😊
    Sad sam skuzila da u onom mom setu nema skarica znaci jos njih moram kupit, al lako za to... od ove opreme imam mislim sve samo mi te gacice mrezaste fale i jos jedna spavacica i purelan krema. Lakse mi je kad znam da sam skoro sve pokupovala i da je sve spremno vec me lagano bila panika pocela hvatat nedavno jos pogotovo nakon sto je gin rekao da postoji velika mogucnost prijevremenog poroda... pa neka ovo samo ceka. Netko je bio napisao ako posaljem muza po to bit ce svasta 😂😂😂 bas tako 😂

okozeleno
    02. Kolovoz 2018. 15:02

Bok koke...
    Ja sam u pokretu stalno, evo prije sat vremena fosla doma, crknuta... istusirala se i bacila na kauc... sami smo pas i ja pa kuliram malo...

Vidim raspravljate vezano uz pelene i kozmetiku/potrepstine...
    Moj savijet, kao iskusna mama... pelene broj 1 ako bas morate kupiti kupite samo jedan paket... oni to strasno brzo prerastu pa si ne gomilajte doma nesto sta kasnije necete iskoristit... moji su rodeni sa 3300 i 4500 i za oboje sam krenula odmah s brojem 2...
    Setovi kozmetike i potrepstina... bacanje para u vjetar... kupite skarice i eventualno cetku za kosu... nista vise vam nece trebat! Nije mi uopxe jasno sta rade raspice u tim setovima i cesljici i ine gluposti... nikaf to necete koristit...
    Sampone i losione i slicno isto izbjegavajte... kof kupanja u kafici stavite par kapi bademovog ili maslinovog ulja... i to je sve...
    Ulosci... chicco su odlicni za prve dane i isplati se kupit ih! Jesu veliki, ali su mekani i upijaju super, ne setaju po gacicama... kasnije su dobri i vir80...
    U bolnicku torbu ne natrpavajte nepotrebne stvari... spavacice, ulosci, gacice, slape, cetkica i pasta za zube, voda i koji keksi... sve ostalo vam moze donijeti muz ili tko vec ako zatreba... eventualno ogrtac i neki rucnik... nemojte uzimati sampone i losione i susilo za kosu i sta ja znam sta, to vam nece trebat jer em necete se stic prat em vam nece ni bit do toga... istusirat se da, ali prat kosu i to, ne...
    Sampon za tijelo neki blagi, po mogucnosti cim njezniji i bez mirisa... radi bebe...
    Izdajalicu ne lupujte dok.ne vidite oce li vam trebat... danas ih ima svugdje za kupit i posaljite nekog ako zagusti...

Eto romana od mene, to je sve cega se sad sjetih 😂😂

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

okozeleno
    02. Kolovoz 2018. 15:05

J**** ti tipfelere 😂😂😂😂😂
    Napisah kod kupanja u kafici umjesto kadici 😂😂😂😂😂😂

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Nas_bebac
    02. Kolovoz 2018. 15:20

Tea superr za pregled 👏👏
    Christyy pa tii sii super fitt samo buso ispred tebee 😁😁
    Okozeleno hvalaa na savjetu bolje znat sta stvarnoo treba nego bezz kupovat pa ti i ne bude trebalo... Pare u vjetar bacene a sigurna sam da ih imama kamo bacat 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Aurora
    02. Kolovoz 2018. 15:42

Ajmeeee cure što ste se raspisale 😀 
    Super su mi savjeti od iskusnih mama što ponijeti u bolnicu! Hvala! Još nisam kupila ništa šta meni treba, a kad sam si zamislila da mi muž kupuje... 😟 mislim da što prije idem u dm! 
    Ja sam na +11kg i baš sam si kao slonica tako da zavidim christyy i fit trudnicama. Nadam se da do kraja neću još puno dobiti...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.k
    02. Kolovoz 2018. 15:45

Hvala iskusnim mamama na savjetima, sve screenshotam dok mi ne zatreba😊😊

02. Kolovoz 2018. 15:54

Aurora iznenadila bi se kako se iskazu u takvim situacijama. Mene je moj muz nakon poroda odusevio sta je sve uspio nac i u DM-u i Mulleru i ljekarnama i donijet mi u bolnicu, a i danas samo nades sliku na internetu i na whatsapp mu posaljes i nemre fulat ni da hoce 😊
    Ja isto nisam nista jos za bolnicu pocela, cekam zadnji cas jer ionako predem termin pa mi se ne zuri, prva dva puta sam nadobudno u 30.tjednu imala spremnu torbu,  rodila u 41. 
    okozeleno vidim i tebe muce tipfeleri 😆. Slazem se s tobom, pranje kose 0 bodova u bolnici, to sve tek doma kad dodete na svoje. Tocno to sta si rekla, ako i nades vremena, ne da ti se.
    Slazem se i s ovim u vezi kompleta za djecju higijenu, slarice i mekana cetka su jedino sta sam ja koristila, aspirator tek za drugo dijete, ali ne onaj za usisavac nego elektricin Kinderlux, na Tresnjevci u Medikoru kupljen i bila je neka akcija pa smo dobili uz to i nekakav sprej s morskom vodom, ne Sterimar nego nesto tog tipa. 

02. Kolovoz 2018. 15:54

Onda Aventov set vracam nazad u DM 
    Jel samo ja ne mogu nigdje naci spavacice? 
    Danas opet pohod na City centar 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.