Sto se tice njege pupka ja nisam nikakve gaze stavljala na pupak jer je pupku bitno da ima zraka i da se batrljak susi. Puderi nisu bas najbolja opcija. Muz je samo svako jutro stapic za uho namocio u dezinf.sredatvo i ocistio gnoj i krv i to je to. Obukla bi body jedino sam pelene kupovala pampers premium care jer one imaju zastitu za pupak kod novorodenceta i obvezno bi ih podvrnila ispod pupka i tako kopcala. Setove nisam nikakve kupovala a dkarice sam kupila neke najobicnije za bebe u mulleru sa oblim vrhom i to tek nakon mj dana jer se bebi ne preporuca rezat nokte prvih par tjedana.
I da, upravo sam pogledala film Tully i plakala sam kao kisna godina. Pogledajte ga!
Pozz cure😊 evo nas s pregleda. ogtt nalaz uredan. sve je u redu, uloživa za vršak prsta kaže doktorica. a bebač ima 1866g😊 još uvijek se nije okrenuo glavicom dolje
Nina hahahahaha, baš si me nasmijala. Nas bebac komplet je prekrasan…
Samo vas citam al nekako mi još rano išta kupovati…čekam da prevalim 30icu pa ću onda. Što se tiče higijene ja sam starijem kupila mali komplet od chicca, škarice, četka i češalj i još ga sad koristim sa 4 godine. Škarice su mi baš nezamjenjive.
A za uloške, prva dana dana su mi oni gigantski chiccovi bili zakon. Poslije vir.
Christyyy ma opce necu gledat te tvoje fit noge i ruke stvarno divno izgledas, samo pupa ti viri
Meni se nekako npr. 10x kvalitenije cini ovaj cesljic i cetka za kosu sa prirodnim vlaknima, nego ona cetkica iz aventovog seta.
http://www.bubamara.in/njega-djeteta/chicco-etka-i-ealj/06569008058664011506
Bazalni toplomjer sam taman kupila prije nego sam ostala trudna, tako da to ne trebam. Jos cu kasnije kupit skarice neke kvalitetnije, ono za higijenu ustiju i nosni aspirator.
Ja vam jucer preporucila film, skinula ga..al mi dragi nije dao da ga gledam , tako da cu danas popodne/podvecer.
Bruncili kako je mali lavić??
Tea suuuper za pregled!!
Tea super za pregled :)
Kike odlican odabir pogotovo jer te imaju zastitu za pupak :)
Jao koliko stranica..
Vise ne znam tko je sto pitao pa ću samo pisati..
U torbu sam samo neophodno strpala..kekse,vodu🙈 veliki i mali ručnik,kozmetiku ću samo staviti kad krenem,ono četkica,pasta,gel za tuširanje mada se ja na carski prvi pit nisam smjela tuširati..dezic i češalj..vlažne maramice,obične papirnate maramice..podloga za wc,vrećice za prljavo..paketić mrežastih gaćica tosama,prvi put sam imala L pa su mi bile velike,sada sam M uzela,odvojila sam u posebnu vrećicu jesen mrežaste i jedan chicco uložak jer vas to traže kad dođite da obucete pa da je sestri lakse naći..nekih 6 chicco uložaka( mm dolazi ionako stalno tako da će mi donositi),2spavacice i jednu majicu u kojoj mislim roditi,jednokratnu podlogu za previjanje ako mi ne promijene odmah plahtu da nisam na krvavom..moram još staviti wc papir i obavezno tablete protiv bolova tipa neofen..slapice gumene neke žnj koje ću baciti poslije bolnice..
Pelene ja ovaj puta neću pampers koristiti jer premium je postao jaaaako los od kad je moj malac bio beba..bas ono velika razlika,a i bile su sad ocijenjene kao najlošije sto se tiče štetnih sastojaka za upijanje u njima..ja sam kupila samo jedan paket dm bio nekakve za probu,nama za starijeg malca su dm babylove jako dobre,koristili smo i puffies-isto su bile dobre..mullerove sogi koristila za malca svog,bila je zadovoljna..nemojte puno tih malih paketa uzimat jer smo mi 3 nosili već kroz 2mjeseca..ovo sto piše do 5kg idealno je da nose sa 3,5kg..pogotovo pampers koji je sam po sebi manji..a moj malac se rodio sa 3950gr..
Spuštanje bebe ja nisam osjetila,sjećam se samo da mi se trbuh spustio da sam doslovno mogla cijeli dlan imati između sisa i trbuha..šaš mi je tako od početka..
Sortiraj odgovore
Najstariji