Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 11:20

petrapp2605

Baby.k hvala na savjetu, nekak mi se i više sviđa taj, a i na akciji je trenutno 😊, možda netko zna nešto nešto više i o njihovoj izdajalici?

Ja sam kupila prosli tjedan taj aventov set u DM-u, bila je akcija ako uzmes 2 avent proizvoda dobijes 25% na svaki. Tako da je taj set ispao nekih 184kn, sto je bila odlicna ponuda. No, nakon sto sam ga doma otvorila i pregledala, iduci dan sam ga vratila. Sve mi se cini jako jadno i lose, cetkica za kosu od plasticnih materijala, skarice sve neke polu rasklimane...ne znam, djelovalo mi je da ce se sve raspast nakon 2 koristenja.
    Iznenedila sam se na losu kvalitetu toga  obzirom da znam da se njihovi ostali proizvodi jako hvale.
    Tako da cu radije uzet sve posebno. 

Nina ❤
    02. Kolovoz 2018. 11:24

Pozdrav cure... kod nas jos uvijek sparno i vruce, jedva cekam popodne, najavili su kisu 🤞🤞
    Sto se tice ulozaka, na prvom porodu sam imala Vir 80 i bili su mi odlicni zajedni s onim mrezastim gacicama pa cu tako i sad. Ispod sebe obavezno jednokratna podloga za presvlacenje il kakav rucnik, za svaki slucaj 😉
    S teleoperaterima nemam problema, otkad sam se hB rijesila Vipa 🤣
    Da vam ispricam danasnju anegdotu 😂 Dode meni postar na vrata, ocito zamjena za godisnji jer ga dosad nisam vidjela. Potpisem preporuku i veli on meni kao lijepo se sirite 🤣 ja ostala paf, velim Molim?! A jadan tek onda skuzio moj trbuh 😂😂 Covjek mislio na kucu posto dogradujemo 😂😂😂 Nisam znala kome je vise neugodno, a sad umirem od smijeha 🙈😂😂

02. Kolovoz 2018. 11:27

Losa vila - hvala puno, ja sam se skoro zeznula! 
    Nina- hahahahhahahahaha

02. Kolovoz 2018. 11:27

Nisam htjela napisati loša vila nego looda* vila ali glupi autocorrect se pravi pametan :-)

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 11:31

Looda_vila eto dobro da si nam napisala, moram onda provjeriti i kakav je taj tommee tippee set prije nego se odlučim kupiti 

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 11:38

Eto, to je bio sami moj dojam. Ali svakako si provjerite set  uzivo, prije nego kupite. 
    Ja na kavi, pa bas uzela neki katalog u ruke.
    Od danas je  u bipi -20% na pampers 

Ivylee
    02. Kolovoz 2018. 11:51

Nina hahahahaha, baš si me nasmijala. Nas bebac komplet je prekrasan...
    Samo vas citam al nekako mi još rano išta kupovati...čekam da prevalim 30icu pa ću onda. Što se tiče higijene ja sam starijem kupila mali komplet od chicca, škarice, četka i češalj i još ga sad koristim sa 4 godine. Škarice su mi baš nezamjenjive.
    A za uloške, prva dana dana su mi oni gigantski chiccovi bili zakon. Poslije vir.

christyy
    02. Kolovoz 2018. 11:55

Nas_bebac preslatko je 
    Nina hahahhahha
    Ja onaj set nisam ni otvarala iz kutije da vidim kakav je... baš ću danas pogledat da ne bude situacija kao i sa Looda_vila

• Loveufa123
    02. Kolovoz 2018. 12:03

Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :)

พนันบอลออนไลน์  : J

christyy
    02. Kolovoz 2018. 12:03

Ide slikica nas velikih dok nisam zaboravila 
    Ulazimo u 32.tj 😱 letiii mi vrijemee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.