Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    31. Srpanj 2018. 10:24

Jutro cure 😊
    Bruncili hvala ti što si podjelila svoje iskustvo s nama, još jednom vam želim brz oporavak i da sve bude kako treba 
    Ja od maloprije ludim, gotov mi je nalaz holtera tlaka, povećali su mi terapiju na 4 metildope dnevno i ponovo mi žele uključiti Presolol (beta-blokator) zbog pulsa. Prvi put prije dva mjeseca sam ga odbila zbof svega što sam isčitala o beta-blokatorima u trudnoći i koliko mogu biti štetni za bebu a sad ne znam šta da radim kad ga opet uključuju. Pitanje za našu Schinin i vas ostale ako se neko razumije, da li se zaista smiju uzimati u trudnoći ili je ipak bolje ne? Nije mi jasno ni to povećavanje terapije jer ja redovno pratim tlak po nekoliko puta dnevno i zaista je puno bolje stanje nego prije terapije ali po doktorima nije kako bi trebalo biti uz terapiju.

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 10:25

PlavaBorovnica odabrali smo Recaro citylife 3u1.
    JelenaM meni je Heferol bio užas nad užasima, kažem ti tj dana sam provela na wc-u koliko mi je bila prevelika količina željeza u njemu, doktorica je na kraju zaključila da je riječ o trovanju jer je jako visoka konc.željeza u njemu što moj organizam jednostavno nije mogao podnijeti , i dala mi sirup Ferum gdje je puno manja konc. željeza. Tako ako imaš čudne bolove, i osjećaj kamenja u želucu kad nešto drugo pojedeš vjerojatno ti je od Heferola. 

Nina ❤
    31. Srpanj 2018. 10:28

Pozdrav cure! 
    Bruncili cestitke na rodenje male princeze, saljemo vam puno dobrih zelja i da se cim prije mazite zajedno 😘
    Vrijeme katastrofa, uopce se ne isplati komentirati 😣 neznam ni sama koliko se puta dnevno otusiram i presvucem 😩
    PlavaBorovnica Rocky u zadnjoj rundi 😂😂😂😂
    Curke na pregledima danas, sretno! 😘😘

christyy
    31. Srpanj 2018. 10:31

Jelena o boji stolice i govorim.. Možeš misliti kako sam se uplašila...
    Petrapp Ti ferrum piješ 2x na dan? Meni je napisao 2x na dan ali čini mi se to malo previše pa sam prije 2 dana smanjila na 1x na dan jer sam se baš bila uplašila radi boje...

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 10:35

Christyy pijem 2x, ne moraš se brinuti zbog boje, to je normalna pojava kod uzimanja bilo koje vrste željeza, ako nemaš zatvor samo nastavi piti kako ti je propisao dr. 

Jelennnna
    31. Srpanj 2018. 10:43

Petrapp mislim da sam se sad vec na njega navikla. Probava mi je ok jedino imam metalni okus u ustima kroz dan. Prvi dan sam ga pametnica popila nakon dva pecena jaja jer mi je u ljekarni farmaceutkinja rekla kao pozeljno ga pit samog, ali lakse se podnosi iza jela. I kasnije malo procitala uputu pise ni u kom slucaju ne pit u kombinaciji s jajima, kavom, cajem. XD

Dea_Rene
    31. Srpanj 2018. 11:10

Ja jutros brzinski sve obavila. Već u 8 bila gotova sa pregledom. Curica je super i u skladu sa tjednima, teška cca 1500. Kaže dole sve čvrsto i zatvoreno  Dobila i papir za pračenje pokreta 3 puta dnevno.

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 11:29

Dea_Rene

Ja jutros brzinski sve obavila. Već u 8 bila gotova sa pregledom. Curica je super i u skladu sa tjednima, teška cca 1500. Kaže dole sve čvrsto i zatvorenoDobila i papir za pračenje pokreta 3 puta dnevno.

Bravo za vas cure! 

Jelennnna
    31. Srpanj 2018. 11:49

Dea Rene super za pregled. Ja imam u petak, jedva cekam vidit koliki je moj mali bebson. 

Crna191
    31. Srpanj 2018. 12:48

Ej curke moje..nisam vas zaboravila samo jednostavno ne stignem do moba zadnjih,a skoro nikako..malac je bio doma dosta dugo bez vrtica zbog cijepljenja i svega,a to znaci ujutro 2,5-3h parkića pa doma jest i kad on zaspi ja radim po stanu..popodne opet s njim jer mm imao strašnu gužvu na poslu..navecer bi već bila premorena i samo mi je bilo 15min sjesti na balkon i popričati sa mm.. nadam se da ne zamjerate
    Od onih svih komplikacija,Mihaelu se sve povuklo sto se tiče tih komora u glavici..Tj izjednačilo se..ne znam dal sam vam pisala no bila sam i u Petrovoj jednu noć..kao jako skraćen cerviks sa 29tt, brzo sve one injekcije trebam i tako to..
    Na kraju i dr Zlopasa i Skrablin rekli da ne treba ništa,druga trudnoća i sve će biti ok.. kao preporuka mirovanje i utrogestan..ni jedno nisam jer s E je isto bilo i na kraju se nisam otvarala uopće.. bas danas obavila pregled u Petrovoj,zatvorena..bebač je već na 2500gr tako da nema bojazni ni da se rodi..no neće..
    Toliko sam luda u ovom zg da ipak riskiram i idem sa mužem i malim do mora..negdje blizu bolnice pa šta bude..jel imate preporuku za neko mjestašce sa fora plažom i hladom a da nije jug Jadrana? Nešto ili oko Zadra ili rijeke da sam blizu bolnice..
    Vidjeh da je Brunicil rodila..ajme Cestitam i drži se mamice..nadam se da je sa bebom sve ok ali već su to ok tjedni tako da vjerujem u sve najbolje..
    Meni ostaje složiti torbu za bolnicu,robicu najnužniji sam oprala i opeglala,čeka u spacebagu vakumirana..ostalo sve ću pred kraj ili će netko već oprati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI