PlavaBorovnica odabrali smo Recaro citylife 3u1.
JelenaM meni je Heferol bio užas nad užasima, kažem ti tj dana sam provela na wc-u koliko mi je bila prevelika količina željeza u njemu, doktorica je na kraju zaključila da je riječ o trovanju jer je jako visoka konc.željeza u njemu što moj organizam jednostavno nije mogao podnijeti , i dala mi sirup Ferum gdje je puno manja konc. željeza. Tako ako imaš čudne bolove, i osjećaj kamenja u želucu kad nešto drugo pojedeš vjerojatno ti je od Heferola.
Pozdrav cure!
Bruncili cestitke na rodenje male princeze, saljemo vam puno dobrih zelja i da se cim prije mazite zajedno 😘
Vrijeme katastrofa, uopce se ne isplati komentirati 😣 neznam ni sama koliko se puta dnevno otusiram i presvucem 😩
PlavaBorovnica Rocky u zadnjoj rundi 😂😂😂😂
Curke na pregledima danas, sretno! 😘😘
Jelena o boji stolice i govorim.. Možeš misliti kako sam se uplašila...
Petrapp Ti ferrum piješ 2x na dan? Meni je napisao 2x na dan ali čini mi se to malo previše pa sam prije 2 dana smanjila na 1x na dan jer sam se baš bila uplašila radi boje...
Christyy pijem 2x, ne moraš se brinuti zbog boje, to je normalna pojava kod uzimanja bilo koje vrste željeza, ako nemaš zatvor samo nastavi piti kako ti je propisao dr.
Petrapp mislim da sam se sad vec na njega navikla. Probava mi je ok jedino imam metalni okus u ustima kroz dan. Prvi dan sam ga pametnica popila nakon dva pecena jaja jer mi je u ljekarni farmaceutkinja rekla kao pozeljno ga pit samog, ali lakse se podnosi iza jela. I kasnije malo procitala uputu pise ni u kom slucaju ne pit u kombinaciji s jajima, kavom, cajem. XD
Ja jutros brzinski sve obavila. Već u 8 bila gotova sa pregledom. Curica je super i u skladu sa tjednima, teška cca 1500. Kaže dole sve čvrsto i zatvoreno Dobila i papir za pračenje pokreta 3 puta dnevno.
Ja jutros brzinski sve obavila. Već u 8 bila gotova sa pregledom. Curica je super i u skladu sa tjednima, teška cca 1500. Kaže dole sve čvrsto i zatvorenoDobila i papir za pračenje pokreta 3 puta dnevno.
Bravo za vas cure!
Dea Rene super za pregled. Ja imam u petak, jedva cekam vidit koliki je moj mali bebson.
Ej curke moje..nisam vas zaboravila samo jednostavno ne stignem do moba zadnjih,a skoro nikako..malac je bio doma dosta dugo bez vrtica zbog cijepljenja i svega,a to znaci ujutro 2,5-3h parkića pa doma jest i kad on zaspi ja radim po stanu..popodne opet s njim jer mm imao strašnu gužvu na poslu..navecer bi već bila premorena i samo mi je bilo 15min sjesti na balkon i popričati sa mm.. nadam se da ne zamjerate
Od onih svih komplikacija,Mihaelu se sve povuklo sto se tiče tih komora u glavici..Tj izjednačilo se..ne znam dal sam vam pisala no bila sam i u Petrovoj jednu noć..kao jako skraćen cerviks sa 29tt, brzo sve one injekcije trebam i tako to..
Na kraju i dr Zlopasa i Skrablin rekli da ne treba ništa,druga trudnoća i sve će biti ok.. kao preporuka mirovanje i utrogestan..ni jedno nisam jer s E je isto bilo i na kraju se nisam otvarala uopće.. bas danas obavila pregled u Petrovoj,zatvorena..bebač je već na 2500gr tako da nema bojazni ni da se rodi..no neće..
Toliko sam luda u ovom zg da ipak riskiram i idem sa mužem i malim do mora..negdje blizu bolnice pa šta bude..jel imate preporuku za neko mjestašce sa fora plažom i hladom a da nije jug Jadrana? Nešto ili oko Zadra ili rijeke da sam blizu bolnice..
Vidjeh da je Brunicil rodila..ajme Cestitam i drži se mamice..nadam se da je sa bebom sve ok ali već su to ok tjedni tako da vjerujem u sve najbolje..
Meni ostaje složiti torbu za bolnicu,robicu najnužniji sam oprala i opeglala,čeka u spacebagu vakumirana..ostalo sve ću pred kraj ili će netko već oprati..
Bok zene...
Dugo me nije bilo... povremeno vas pratim ali radi obaveza i svega, nazalost, i ne bas redovito...
Uspila sam pohvatat da su dvije bebice pozurile... mamice, iskrene cestitke na smotuljcima srece... brzo ce bebice nadoknadit sve sta moraju...
Ja znam djecaka koji je radi majcine preeklampsije poroden hitnim carskim rezom u 32-om tjednu i imao je samo 960 grama... sad je zdrav i zilav sedmogodisnjak koji za mjesec dana krece u skolu!
Vidim da se sve patite radi vrucine... i samoj mi je tako, drzim se kuce i izlazim samo rano ujutro i kasno navecer kad nema sunca i grozomorne vrucine i kad mogu koliko toliko normalno disat...
Uhvatila sam da raspravljate o prognozama u tezini bebe... meni su oba puta pogrijesili... za prvo su mi govorili da ce bit oko 3800 a rodeno na termin sa 3300... za drugo su predvidali oko 3700 a rodeno isto na tetmin sa malo manje od 4500 (prirodnim putem, a ja svojih 165 cm i normalnih 55 kg)... oba sam puta rodila bez epiduralne i inih lijekova jer ih nisam htjela, prezivila i eto cekamo trece...
Ja imam kontrolu za 15 dana i veliki uzv uz to...
Inace sam u redu, dobro se osjecam i vecinu vremena uzivam... beba je jako jako aktivna, mkar ne cudi me jer je i prethodno dvoje bilo...
Danas nam je punih 24tt pa prilazem i slicicu... 😊
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji