Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 20:05

KikeS pa to je odlično što ti se babač okrenuo, a i bitno da je sve ostalo u redu. Moja cura je do sada bila dobro okrenuta, ali mi se čini da će sljedeći tj na kontroli biti iznenađenja, jer se neki dan tak lijepo poprečno okrenula, a bome se i sad tak namjestila dok ti pišem. 

31. Srpanj 2018. 20:17

petrapp2605

KikeSpa to je odlično što ti se babač okrenuo, a i bitno da je sve ostalo u redu. Moja cura je do sada bila dobro okrenuta, ali mi se čini da će sljedeći tj na kontroli biti iznenađenja, jer se neki dan tak lijepo poprečno okrenula, a bome se i sad tak namjestila dok ti pišem.

Mislim da nece dugo trajati jer ima svaki dan akrobacije unutra 😀
    Da mi nema injekcija fragmina svaki dan bila bi mi stvarno trudnoca za pozeliti. Stvarno se ne mogu potuziti, ni mucnina nisam imala. 

31. Srpanj 2018. 21:10

petrapp2605

Justme123

petrapp2605

I još su mi sad digli tlak ovi pametnjakovići iz t-coma, isključili mi internet, jer oni po ne znam koji puta u zadnja 3 mj ne vide uredno uplaćen račun! Svaki put im se mora specijalno poslati mailom da smo platili, da bi još 24 sata čekali da ponovno uključe nešto što nisu imali na temelju čega ni isključiti…

Suosjecam s tobom, mi isto svako malo problema imamo s njima iako su svi racuni uredno na vrijeme podmireni. Razmisljam prec nekom drugom pa cujem da su svi slicni i onda odustanem svaki put.

Nažalost drugi su još gori, jer imaju česte tehničke poteškoće koje ovi ajde bar uspiju riješiti ako se dese, al ovo mi stvarno postaje iritantno. Pa ne znaju oni kako je meni vruće i kako me hormoni peru i sad još nemogu gledati seriju 😂😂😂

Trebamo ih sad takve, pod hormonima, i zvat, pa nek se zamjere trudnicama, da ih vidimo! 😂

Looda_vila
    31. Srpanj 2018. 22:25

KikeS bravo za pregled! 🤗💖 vec su nam prave bebuške u buši😁
    Cure, suosjecam  s vama sto se tice teleoperatera..al u mom slucaju po pitanju mobitela, zato sam i otisla nakon 10 god iz tmobile. Al sto se tice neta i tva u stanu, korisnici smo bneta i u svih 12 god nikad problema s njim, evo da pokucam u drvo da se ne ureknem🙈😆
    Ja upravo dosla sa setnje, uspjela nagovorit muza da mi pravi drustvo tu po kvartu i do jaruna. Sve se.cijedi s mene,  leda me ubijaju..jedva docekala da legnem, mislim da sam se preforsala... dode mi da sad napunim kadu ledenom vodom i potopim se😪😫
    A mala udara danas cijeli dan...sve me oko pupka boli, imam osjecaj da ce se rascvijetat😣😖

31. Srpanj 2018. 22:32

Looda_vila znam taj osjecaj, uzas zivi, jos meni pupak strsi van pa dodatno boli sve sta ga dotice, a mom sinu se to cini bas zgodno pa ga hoce stisnut (jednom i je i bolilo je toliko da sam jauknula, l nije njega to omelo). Muz mi kaze da mi trbuh izgleda bas simpaticno, kao da ima nos 🤦🏼‍♀️

Looda_vila
    31. Srpanj 2018. 22:41

Justme123

Looda_vilaznam taj osjecaj, uzas zivi, jos meni pupak strsi van pa dodatno boli sve sta ga dotice, a mom sinu se to cini bas zgodno pa ga hoce stisnut (jednom i je i bolilo je toliko da sam jauknula, l nije njega to omelo). Muz mi kaze da mi trbuh izgleda bas simpaticno, kao da ima nos 🤦🏼‍♀️

Haha, jaoo..ja imam onaj "normalan" pupak, ne izboceni..koji je sad ravan ko tacna, tj. nema ga a kako imam lineu negru i oko tog pupka tamnije....muz mi se smije da izgleda ko..pazi sad - macji supak 😂😂  😂
     Ja rukama poksavam kad lezim smanjit pritisak oko pupka..al ne , mala bas tamo udara i napinje se..pa ne znam vise sta da radim , sve me boli ..samo cekam kad cu pocet pucat oko pupka😭😢😣

• Anđeo_
    31. Srpanj 2018. 22:43

Evo mene cure nakon par dana.. Ja i dragi smo u prvom mjesecu zakaparili salu za iduću godinu taman dogovorili svadbu i sve dokraja i ja saznala da sam trudna 🙈 pa nismo ništa odgađali, više sam bila kod njega nego doma al opet nisam stalno bila s njegovima, onda sam sve stvari tu preselila i sad sam stalno s njima mama mu je žena za poželjeti al ni stari nije loš.. prije dva dana su se posvađali stari  nameće nešto svoje i to oko gluposti slavlja kad se beba rodi.. Meni niko nije ništa reko al baš sam bila jadna i tužna plakala sam za niš ustvari strašnoga 😂😂, rekla sam da sam našla muža za cijeli život koji je pre dobar da ne želim trpit svekra koji će mi se derat kad mi beba dođe doma. Sad razmišljamo šta ćemo ić na stan il tu ostat, dvorište pored ima dragi kuću koju planiramo sredit kroz dvije god max, neznam sta da radim teško je stan normalan nać zvala sam par oglasa čak su mi neki rekli da ne žele s malim djetetom stanare 🤨
    Vidim stigla još jedna bebica Bruncili hvala Bogu da je sve dobro završilo borci su to mali i više nego mi možemo zamislit želim vam da što prije idete doma i uživate ❤❤ al bebice stanite pa niste vi ljetne bebe 😁 ljepše vam je u maminoj buši
    Hortensia i okozeleno- i ja sam tu negdje izgleda da ćemo mi zatvorit grupu 🙈
    Isssa- znam kako ti je ja se pikam idući tjedan i muka mi je čim se sjetim..
    Bravo za preglede koje ste imale 😄 koda je jučer bilo kad smo pisale "beba ima 300grama 😁" sad su to već pravi bebaci

31. Srpanj 2018. 22:56

Anđeo_

Evo mene cure nakon par dana.. Ja i dragi smo u prvom mjesecu zakaparili salu za iduću godinu taman dogovorili svadbu i sve dokraja i ja saznala da sam trudna 🙈 pa nismo ništa odgađali, više sam bila kod njega nego doma al opet nisam stalno bila s njegovima, onda sam sve stvari tu preselila i sad sam stalno s njima mama mu je žena za poželjeti al ni stari nije loš.. prije dva dana su se posvađali stari nameće nešto svoje i to oko gluposti slavlja kad se beba rodi.. Meni niko nije ništa reko al baš sam bila jadna i tužna plakala sam za niš ustvari strašnoga 😂😂, rekla sam da sam našla muža za cijeli život koji je pre dobar da ne želim trpit svekra koji će mi se derat kad mi beba dođe doma. Sad razmišljamo šta ćemo ić na stan il tu ostat, dvorište pored ima dragi kuću koju planiramo sredit kroz dvije god max, neznam sta da radim teško je stan normalan nać zvala sam par oglasa čak su mi neki rekli da ne žele s malim djetetom stanare 🤨
    Vidim stigla još jedna bebica Bruncili hvala Bogu da je sve dobro završilo borci su to mali i više nego mi možemo zamislit želim vam da što prije idete doma i uživate ❤❤ al bebice stanite pa niste vi ljetne bebe 😁 ljepše vam je u maminoj buši
    Hortensia i okozeleno- i ja sam tu negdje izgleda da ćemo mi zatvorit grupu 🙈
    Isssa- znam kako ti je ja se pikam idući tjedan i muka mi je čim se sjetim..
    Bravo za preglede koje ste imale 😄 koda je jučer bilo kad smo pisale "beba ima 300grama 😁" sad su to već pravi bebaci

Joj, sve zajednice su jako teske. Potrebno je puno strpljenja,razumijevanja i kompromisa. Trenutno smo i mi u jednoj i to s mojima. Ma koliko god se svi trudimo to jako tesko ide. Ako imate mogucnosti odvojite se, koliko god ti ljudi bili dobri nikad tu nema mira. Bar u slucajevima koje ja znam i vecina svadi se dogodi radi nekog drugog. :/ 

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 23:10

I mi živimo s njegovima, sad nam je u planu kupiti kuću u susjedstvu kad krenu ovi subvencionirani krediti, ali definitivno ne mislimo prije sljedećeg ljeta iselit od njegovih. Ako će sve bit ok beba stiže u desetom mj, doći će zima, muž mi radi po cijele dane, i noćne, a ovako bar nećemo biti same. 

• Anđeo_
    31. Srpanj 2018. 23:51

Looda_vila- jakooo mi se piškilo ležim i neda mi se ustat pročitam izjavu tvog muža za pupak (inače odmah si sve slikovito zamislim) počnem se smijati nenormalno skočim iz kreveta i ne stignem na wc upiškim se 😂😂😂🔝🔝🔝
    KikeS- do sad je bio mir ja i dragi se stvarno ne svadimo ako se oko nečeg ne slažemo nađemo neki kompromis i on se nikad ne dere a ni ja njegov tata je urlo ja sam se samo zapitala da li želim da mi tako urla pored bebe, moji roditelji su se rastali prije 7 god moj brat je rada  imao 6 godina vjeruj mi da ih on nije nikada slušao kako se svađaju a ni ja ni sestra bome iako smo starije imali smo mirno djetinjstvo takvo želim i svom djetetu a ne da se trese u krevetiću.. 
    Petrapp- muž mi radi u ajmo reć državnoj firmi i ima smjene po od 5-7 sati dva dana u tjednu doma tako da mi nebi bile dugo same i mene tješi šta znam da ću bit tu u "najgorem" slučaju 2 god kuću imamo  dvoriste pored ove Al treba je sredit..  Definitivno je najljepše bit sam iako imam par prijateljica šta žive  sa muževima roditeljima i kažu da im je prekrasno ovisi kakav je tko ko osoba mi hoćemo po svom a svekar se mora upetljat svekrva je išla samo kako god vi djeco odlučite ja vas podržavam al ne stari nije odustao dok dragi nije stvarno poludio..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.